Niestety, ta okazja wygasła 5 minut temu.
1223°
Opublikowano 13 lipca 2023
Schab Hiszpański w Biedronce - spróbuj za darmo
Opublikowane przez
JaKubek69
Dołączył w 2017
107
3.791
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
2000 zwrotów, w regulaminie jest pieprz, ale chodzi o paprykę jak na zdjęciu.
1 zwrot na osobę/konto
Kod kreskowy (można sprawdzić dostępność w aplikacji)
U mnie były koło mięs do burgerów, równolegle do jogurtów itd (btw.iberyjskie przecenione z 7.99 na 5.99) jak ktoś lubi
Więcej szczegółów od
Aktualizacje społecznościowe
163 Komentarze
sortowanie:W Hiszpanii 15 lat, nie chce nawet za darmo nic z tej marki
"Jeżeli Organizator tego zażąda, uczestnik jest obowiązany przesłać oryginał dowodu zakupu, będący podstawą uczestnictwa, w terminie piętnastu dni od otrzymania żądania na następujący adres: Savi Marketing Solutions, S.L. Gonzalo Chacón, 5 28300 Aranjuez (Madrid) Spain. Przechowanie dokumentu oraz jego wysłanie i przekazanie odbywa się na wyłączną odpowiedzialność uczestnika.
Nie będą akceptowane dokumenty wadliwe, sfałszowane, uszkodzone lub nieczytelne"
Promocja trwa miesiąc. Ilość zgłoszeń została już pewnie wykorzystana - przypada 0,6 zgłoszenia na jeden sklep. Firma dalej liczy, że jelenie będą kupować i podsyłać dane.
"Uczestnik zgadza się, że jego dane mogą być udostępniane wyłącznie w celach wskazanych powyżej podmiotom, osobom fizycznym lub prawnym, z którymi ELPOZO zawiera umowy o współpracy"
"Organizator może przekazywać dane osobowe uczestnika do Stanów Zjednoczonych i innych krajów, w których przepisy dotyczące ochrony danych mogą nie być tak rozbudowane jak przepisy obowiązujące w UE (Edytowano)
Halyna jemy tylko schab hiszpanski tera
pięknie im translator przetłumaczył w regulaminie (Edytowano)
Jeszcze żeby to była wędlina a to jest surowe.
MINUS
I to duży.
W dwóch biedronkach których byłem obsługa nie miała pojęcia o tym towarze (Edytowano)
Generalnie smaczne mięso - rzekomo jakoś marynowane. Dziwna tylko ta ciecz, którą się zeń wydostaje podczas smażenia. Przyznam, że mocno ostudziła mój początkowy entuzjazm.