Niestety, ta okazja wygasła 4 minuty temu.
118°
Opublikowano 28 lipca 2023

Piec do pizzy EFFE Ovens - N3

2.499zł2.779zł-10%
Darmowa z Polska
Awatar użytkownika artur.szwed
Opublikowane przez
artur.szwed
Dołączył w 2020
4
139

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Promocja na piec do pizzy Effe Ovens-N3 z możliwymi ratami 0%
Jest to nowa wersja w odpowiedzi na Effeuno i konkurencyjne Macte Twin.
W zestawie fabrycznie z biscotto, temperatura maksymalna 500stopni i czas wypieku pizzy napoletańskiej 60 sekund.
Dane producenta:
∙ Wymiary zewnętrzne (SxGxW): 44 x 59 x 32 cm
∙ Wymiary wewnętrzne (SxGxW): 35 x 40 x 10 cm
∙ Niska waga (tylko 15 kg)
∙ Niskie zużycie energii 2100W
∙ Piec w atrakcyjnej czerni (Black Edition)
∙ Wyprodukowany we Włoszech
∙ Niezwykle prosty w użyciu nawet dla początkujących
∙ Pizza o średnicy 34 cm
∙ Maksymalna temperatura 500°C
∙ Zasilanie ze zwykłego gniazdka 230V
∙ Kompaktowa budowa
∙ Powłoka zewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
∙ Potrójnie przeszklone drzwi pieca do pizzy
∙ Oświetlenie komory pieczenia
Więcej szczegółów od
Aktualizacje społecznościowe

45 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika kecaj
    kecaj
    Czy warto inwestować taką kwotę w piec do NY style czy wystarczy coś tańszego? Nie jestem zbyt wielkim fanem neapolitańskiej (fani węgla nie bijcie).
    Awatar użytkownika artur.szwed
    artur.szwed Autor
    Nie, ten piec że względu na brak dolnej grzałki nadaje się właściwie wyłącznie do neapolitany. NY jest bliżej classici, niższe temperatury i wypiek na szamocie a nie biscotto. Do tego wybrałbym diavola pro z kamieniem ogniotrwałym
  2. Awatar użytkownika PromkaSucher
    PromkaSucher
    Aktualnie posiadamOptima Express Pizza. Chciałbym zrobić upgrade na coś poważniejszego. Z jednej strony Effeuno za drogie (ok. 4k z biscotto), z drugiej strony mamy Spice Diavola Pro, który dla mnie całkowicie odpada ze względu na ryzyko poparzenia. Do mojej Optimy dorobiłem rączkę, żeby było bezpiecznej. Czy ten piec z promki jest godny polecenia zatem? Tj. coś pomiędzy. Walczę z myślami. Najchętniej wziąłbym Effeuno lecz widząc różnicę w cenie pomiędzy polską dystrybucją, a włoską kłócę się wewnętrznie z narodową myślą, że po raz kolejny ktoś chce zbić na mnie niezły interes w Polsce tanim kosztem.
    Awatar użytkownika Luc_POdg
    Luc_POdg
    Jak u mamy trzepie kasiorę mocno na rodakach.jak kupowałem swoje F1 to we Włoszech różnica między wersjami to była 50 euro, jum doliczało kilkaset złotych więcej.
  3. Awatar użytkownika Vegost
    Vegost
    Najlepszy to kamienny. Te kupska są do niczego.
    Awatar użytkownika artur.szwed
    artur.szwed Autor
    A pracowałeś kiedyś na takim czy tylko tak z nudów gadasz głupoty? (Edytowano)
  4. Awatar użytkownika KaciPL
    KaciPL
    lepiej sobie sprowadzic z wloch
    Awatar użytkownika artur.szwed
    artur.szwed Autor
    Pewnie, jakumammy niestety ma w polsce monopol na te piece. Przy wysyłce z włoch trzeba się bawić w pośrednika i ewentualne problemy gwarancyjne.
    Tutaj mamy piec w 1-3dni i możliwe raty 0.
    Promocja jest jaka jest ale jest
  5. Awatar użytkownika Alpaczino
    Alpaczino
    Ale oni to koncertowo popsuli jesli chodzi o design tym chamskim pokretlem i nogami rozumiem ze w trosce o rozmiar pokretlo jest na dole ale mozna to bylo jakos ladniej rozwiazac.
    Awatar użytkownika truflo
    truflo
    Mnie się podoba, dodatkowo to przemyślane rozwiązanie, które nie powoduje przegrzewania się pokrętła.
  6. Awatar użytkownika Yellow
    Yellow
    z gorna grzalką tylko do neapolitany. Polecam jednak Twin.
  7. Awatar użytkownika CooLBaRT
    CooLBaRT
    U nas kolejna knajpka z burgerami i pizza wychodzi z pizzy po rachunkach za prąd
  8. Awatar użytkownika Myszku
    Myszku
    zainteresowałem się tematem, to może ktoś mi powie czym takie piece różnią się od przemysłowych elektrycznych np. stalgastu? poza oczywiście marką itp. na olx można znaleźć sporo używanych w dosyć niskiej cenie, niektóre modele grzeją do 450st, w środku wyłożone szamotką, dwie regulowane grzałki, tyle że są spore i strasznie ciężkie, w takich da się zrobić neapolitanę?
    Awatar użytkownika Firecrix
    Firecrix
    Często zasilane są z siły, jeszcze wymiana szamotu na biscotto,
  9. Awatar użytkownika Mike.89
    Mike.89
    To jest effeuno, tyle że nie F1 a N3
    Awatar użytkownika artur.szwed
    artur.szwed Autor
    Officjalnie Effe ovens, spółka córka effeuno.
    Edit: nie ma effeuno "F1", z włoskiego effe = F uno =1. Nazwa firmy. F1 masz m.in P134 (Edytowano)
  10. Awatar użytkownika micro18
    micro18
    Jak mają się te wszystkie piece lub Spice Diavola do robienia pizzy w zwykłym piekarniku na kamieniu?
    Awatar użytkownika artur.szwed
    artur.szwed Autor
    Jest to kompletna przepaść na korzyść profesjonalnych pieców.
Awatar użytkownika