Niestety, ta okazja wygasła 5 minut temu.
1219°
Opublikowano 3 dni temu

Filet z piersi kurczaka kg @Biedronka

11,99zł
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Awatar użytkownika cebulak1
Opublikowane przez
cebulak1 Lider Okazji
Dołączył w 2018
3.106
2.094

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Produkty mięsne

Znajdź więcej okazji Produkty mięsne

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Filet z piersi kurczaka mega paka 1kg w promocyjnej cenie 11,99 zł/kg w dniach 07-09.09.2023. Limit 3kg na kartę Moja Biedronka
Biedronka Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

71 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika azet2
    azet2
    Cena super, jakość mniej super.
    Awatar użytkownika hydepark
    hydepark
    Przeraża mnie to co my jemy i dla czego pierś może kosztować zarówno 12zl za kg jak i blisko 40 zł za kg
  2. Awatar użytkownika Kuze_
    Kuze_
    Można się śmiać ze śmierdzą ale są ludzie którzy kupują mięso na targu i żyją, tym bardzie że widziałem tych samych ludzi w sobotę kupujących 50 kg piersi z biedronki za 11 zł na 150 numerów telefonów żeby wskoczyła promocja a potem elegancko stoją na targu i cisną mięsa 2x drożej z własnej masarni
    Awatar użytkownika pati.wojcik
    pati.wojcik
    To samo z owocami i warzywami a Polacy w wieku 60+ wierzą że to z pola... Polak Polaka zawsze zrobi w .... Nie chciałam nikogo obrazić, ale chyba mam trochę racji? Niestety...
  3. Awatar użytkownika holymoly
    holymoly
    Będę powtarzał do skutku, pierś jest przepyszna, cena znakomita. Biedronka robi promocje zgrywając się z ostatnią porcja która mi została z poprzedniej promocji.
    Jestem wielkim fanem sklepu Biedronka, dziękuję że jestescie.
    Po zakupie przerzucamy do miski, myjemy każdy kawałek, pakujemy i mrozimy.
    Chwała wielkiej Biedronce.
    Awatar użytkownika _Sig_
    _Sig_
    nie trzeba myć mięsa (obróbka termincza wystarczy)
    myjąc je ryzykujesz tylko rozbryzganie syfu po kuchni
  4. Awatar użytkownika Chromekk
    Chromekk
    3..2..1.. komentarze " biedronkowe śmierdzące gówno wolę z Lidla " a sam pójdzie czekać z rana na otwarcie
    Awatar użytkownika azet2
    azet2
    Ale taka jest prawda, nie wiem co cię bawi. Sam kilka razy kupiłem taki smród w biedrze że po otwarciu się można było zrzygać. Z resztą opinie znajomych i ludzi w internecie dają mi do zrozumienia że to nie jest tylko mój pech. W Lidlu natomiast takie sytuacji nie miałem.
  5. Awatar użytkownika ice1
    ice1
    Kupiłem raz i to był ostatni. Te mega paki są tańsze, ale te piiersi w tych workach pływają, wolę dołożyć i wziąć w pudełku. Cena wychodzi pewno podobnie, bo nie ma w nich tyle wody.
    Awatar użytkownika Gabriel_Grzesik
    Gabriel_Grzesik
    Główna zasadą w kupowaniu zawakowanych folii jest to, żeby paczka nie była puszczona i trzymała podciśnienie,zawsze szukaj sztywnych paczek
  6. Awatar użytkownika _Sig_
    _Sig_
    O, mój ulubiony radioaktywny filet xD. Generalnie jak to w Biedronce, loteria z mięsem. Albo łancuch chłodzenia dotrzymany, albo będzie śmierdzieć i psuć się szybko. Lidl jest pewniejszy co do przewidywalności jakości mięsa.
    No ale ten biedronkowy jest git, o ile się od razu to zamrozi i stoniowo zużywa, albo zrobi jeden duży posiłek xD.
    Awatar użytkownika prw_dvch
    prw_dvch
    Ostatnio kupiłem 6kg na promce i właśnie śmierdział, zatruć się nie chciałem, więc dzwonie do matki i pytam co z tym, ale mnie uspokoiła i powiedziała "przecież on zawsze śmierdzi" xD Tak jak mówisz, kupić, mrozić od razu i tyle. Smakuje jak kurczak, problemów żołądkowych nie m, w tej cenie nic tylko kupować. Może jak jutro kupie to będzie bezzapachowy
  7. Awatar użytkownika Czester
    Czester
    Smacznego te Filety muszą być naprawę warte tej ceny i wy to kupujecie?
    Awatar użytkownika KierofcaTyra
    KierofcaTyra
    Prawda jest taka, że nigdy nie odróżnisz fileta z biedry, od fileta z Lidla i z sklepa mięsnego. Już były robione testy z jabłkami, piwem i z filetami kurczaka 😁
  8. Awatar użytkownika Kacper733
    Kacper733
    W końcu, bo ta z Lidla strasznie gumowa, sprężysta. W Biedronce jest jedną zasadą, wybieramy pacze z jak najmniejszą ilością soków. Po powrocie do domu od razu wypłukać i do szczelnego pojemnika
    Awatar użytkownika dudusik
    dudusik
    Do mrożenia! Żadne pojemniki i trzymanie w lodówce, no chyba że usmazysz w ciągu 24h od zakupu,
  9. Awatar użytkownika LuKiO_PL
    LuKiO_PL
    Biedronkowe śmierdzą jak nie wiem te mięso, aż czasem się rzygać. To prawda jak się upieczene lub usmaży to nie odczujesz jedząc ale później już tak... Wolę z Lidla lub Kauflandu, nie śmierdzi wolę dołożyć te 3zl bo zawsze są wszędzie promocje.
    Awatar użytkownika KierofcaTyra
    KierofcaTyra
    Tylko mięso jedzie do Lidla i biedry w tej samej ciężarówce i od tego samego dostawcy 😁
  10. Awatar użytkownika RutraAcurg
    RutraAcurg
    Mi kiedyś - zaraz po wrzuceniu na gorący tłuszcz - wylazła z tego żywa larwa. Nie przeżyła.
    Awatar użytkownika _Sig_
    _Sig_
    dodatkowe białko
  11. Awatar użytkownika Artur_Mendrun
    Artur_Mendrun
    Widzę, że mój przypadek także nieodosobniony, skusiłem się na pierś, bo była właśnie na promce... Mam, w nawyku wąchać, mięso przed obróbką termiczną, ALE to co, doznały moje nozdrza, skończyło się mimowolnymi skórczami żołądka. Ogólnie, nie polecam jakichkolwiek mięs pakowanych, z supermarketów. A, najlepiej spożywać mięso jak, najrzadziej gdyż, jest ciężkostrawne, karcenogenne, i to chyba tyle. Pozdrawiam (Edytowano)
    Awatar użytkownika _Sig_
    _Sig_
    no, mięso takie kancerogenne, nie to co zboże techniczne z Ukrainy, czy ryż z jakiegoś dzikiego kraju
  12. Awatar użytkownika Maticzw
    Maticzw
    49% taniej i 49% dodanej wody. Przecież to gówno się gotuje a nie smaży. Idźcie do masarni, weźcie kupcie i w domu zróbcie porównanie. Ja kiedyś zrobiłem. Padlinie z biedry mówię nie.
  13. Awatar użytkownika Alvaro
    Alvaro
    Bezsens, tylko w Biedrze bez lady mięsnej.
  14. Awatar użytkownika Wiatrak
    Wiatrak
    Tylko z aplikacją, czy karta moja biedronka też nalicza sie rabat?
    Awatar użytkownika wema
    wema
    Według zdjęcia trzeba aktywować promocję w apce, a promocja jest "tylko z aplikacją", ale niewykluczone, że jeśli aktywuje się w apce, a przy kasie da kartę, to zadziała, jednak to dopiero jutro ktoś będzie mógł potwierdzić.
  15. Awatar użytkownika dawid21213_.
    dawid21213_.
    Z innej beczki ale też biedronka. Ostatnio kupiłem na promocji mintaja mrożonego, filety i zauważyłem dziś że termin pakowania to czerwiec 2021 xD termin spożycia do końca tego roku. Czy to normalne że ryba leżakowala sobie gdzieś tyle zamrożona czy o co chodzi?
    Awatar użytkownika Dujeknh
    Dujeknh
    Ja kupiłem mirune i nie dalo się jej zjeść byla twarda i paskudna w smaku wywalilam całą nie polecam.
  16. Awatar użytkownika Eles_Maximus
    Eles_Maximus
    Jakość dno
  17. Awatar użytkownika weronika.babicz
    weronika.babicz
    Z krokodyla filet sto razy lepszy
  18. Awatar użytkownika Kuba_Wyporek
    Kuba_Wyporek
    Nigdy nie byłem tak zdenerwowany podczas robienia obiadu, mimo powszechnej wiedzy, ze to mięso jest słabej jakości to wzialem - jedyny otwarty sklep o 19 w sobotę.

    Jak smażyłem kurczaka to najpierw wytworzył mi się osad w postaci jakiegoś tłuszczu albo nie wiem który razem z druga falą wody uwięziona w środku mięsa zrywał mi resztki tego właściwego mięsa, w skrócie nwm ile netto miałem usmażonego tego kurczaka!
    Awatar użytkownika prw_dvch
    prw_dvch
    Kurczaka najlepiej wyciągnąć wcześniej z lodówki, żeby nabrał temperatury pokojowej, a co do samego smażenia, jak sama nazwa wskazuje, chodzi o to, żeby mięso smażyć, a nie gotować, dlatego patelnia musi być dobrze rozgrzana, na dosyć mocnym ogniu. Dla mnie kurczak jak kurczak, każdy wychodzi tak samo xD Pierwszy raz gotowałeś?
  19. Awatar użytkownika sakreble
    sakreble
    Taki trochę dziwny w dotyku ten kurczak...
  20. Awatar użytkownika oloWawa
    oloWawa
    A jak nie mam aplikacji tylko karte to tez jest znizka?
Awatar użytkownika