Niestety, ta okazja wygasła 2 minuty temu.
689°
Opublikowano 2 kwietnia 2024
Piec do Pizzy Ariete 909
Darmowa dostawa ·
Opublikowane przez
lewy1807
Dołączył w 2020
890
2 733
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Funkcje i szczegóły
- Pizza neapolitańska: Spróbuj prawdziwą pizzą neapolitańską w domu, miękką i chrupiącą jak prosto z pieca na drewno.
- Doskonałe pieczenie: Sekret dobrej pizzy polega na szybkim pieczeniu w bardzo wysokiej temperaturze 400 °C na ognioodpornym kamieniu, sukces gwarantowany.
- Ogniotrwały kamień: Wykonany z materiału odpornego na wysokie temperatury steatyt gwarantuje szybkie, stałe i równomierne pieczenie, idealny do pachnącej pizzy w kilka minut.
- Błyskawicznie gotowa: W ciągu niespełna 4 minuty można upiec smaczną pizzę; idealnie nadaje się również do pieczenia mrożonej pizzy, które można upiec w zaledwie 2/3 minuty.
- 5 poziomów pieczenia: Regulowany termostat umożliwia pieczenie także wspaniałych tortów, pierożków, prażenie tostów lub podgrzewanie potraw przed serwowaniem.
Więcej szczegółów na
Czas wysyłki ze sklepu może być wydłużony
Aktualizacje społecznościowe
124 Komentarze
sortowanie:Sam piecyk w 10 min się nagrzewa, a pizza robi się w parę minut, np. w 4 minuty.
Zależy jak grube ciasto będzie.
Odnośnie włoskich mąk, wypowiem się po testach za jakiś czas.
Dołączone szpachelki są mało wygodne, trzeba dobrze je podsypać mąką by udało się ciasto jakoś zrzucić z nich. Niektórzy semoliny używają na podsypkę.
A jeśli chodzi o ciasto, to każdy kto siedzi w tym, uzywa wagi tak by wody bylo np. 63%, wtedy ciasto po przemieszaniu łyżką, ładnie formuje się w kulę i na misce w ogóle nie ma ciasta, bo proporcje wody są idealne. Waga z funkcją TAR (Edytowano)
Przemawia do mnie opcja zrobienia fajnej pizzy w domu, ale zawsze w takich dyskusjach przewijają się te wszystkie kompendia o hydratacji, mące w cenie szafranu, wodzie z górskich potoków i wyrastaniu ciasta przez siedem dni i siedem nocy przy świetle księżyca. Całkowicie rozumiem to jako hobby, ale to po prostu nie moja bajka - czy ktoś z podobnym podejściem ma takie cudo i mógłby się wypowiedziec, jak ocenia zakup? Da radę na takim czymś robić po prostu szybko i sprawnie fajna, dobrą pizzę, która będzie w smaku i wyglądzie wyraźnie lepsza od takiej z blachy w piekarniku?
Czemu używałem przez ostatnie trzy lata zwykłego piekarnika... nie wiem.
Jeszcze kilkanaście prób przede mną zanim będzie ideał, ale od pierwszej sztuki czuć różnicę!