Niestety, ta okazja wygasła 4 minuty temu.
1175°
Opublikowano 20 stycznia 2024

Chleb do kebaba Pita Arabska kieszonka 26cm - 25szt.

23,99zł
8,99zł ·
Opublikowane przez
Omen66616
Dołączył w 2018
1 398
5 742

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Chlebek arabski, Pita arabska - pita, kieszeń, khobez, kuboz, خبز عربي
Pieczywo do Kebaba, kieszonka wysokiej jakości o dużej plastyczności oparte na naturalnych składnikach. Pieczywo które państwu proponujemy trafi przesyłkąą lub naszym transportem do państwa restauracji baru lub domu rodzinnego w 12h-24h. Termin przydatności 5-6 dni.

Waga : 1 sztuki 85 g +/-5%

Średnica : 26-27 cm +/-5%

Skład: mąka pszenna, mąka sojowa, woda, cukier, mąka sojowa, sól, drożdże

UWAGA: Każda pita w dolnej części posiada malutką dziurkę która powstaje podczas wypieku. Górna część jest bez dziurki.
Allegro Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

171 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika Kacper733
    Polecam przepyszne, zostawić jedna paczkę resztę zamrozić i wyciągać kolejne jak się skończy.
    Awatar użytkownika Karol_Dw
    jak wyciagniesz z zamrażalki to są sklejone i twarde do niczego sie nie nadają
  2. Awatar użytkownika Revve
    jakie mięso do tego polecacie i jak najszybciej można zrobić sobie takiego kebsa w domu? Może ktoś ma lifehacka żeby nie stać godzinę
    Awatar użytkownika Pawel_Blazejczyk
    Zdecydowanie wołowina najlepsza. I masz lifehack, 15 minut i masz kebab. Kupujesz 2kg mielonej wołowiny, mieszasz w robocie kuchennym albo ręką, żeby nabrało kleistości. Potem formujesz spłaszczona kulę, zawijasz w folię i do zamrażarki ( tak gdzie już mrożą się pity). Następnego dnia i każdego kolejnego jak masz ochotę na kebab, wyciągasz jedna pitę, kulę i z kulki nożem kroisz 150-200 gram mięsa, resztę wrzucasz z powrotem do zamrażarki, będzie czekało. Dzięki temu, że mięso jest zamrożone masz paski cienkie na 1-2mm. Smażysz mięso, odrobiną soli, odrobiną kminu rzymskiego. Kroisz kapustę białą/pekinke, cebulę, świeży ogórek, pomidor. Sosy dobrze mieć w lodówce fanexa czosnkowy i Sriracha dla wygody. Zawijasz, grilujesz.
  3. Awatar użytkownika Asdnowy111
    2zl drożej mają 30cm'etrowe
    Awatar użytkownika Papik97
    A za 30 zł jest 50szt. 19cm Zależy kto czego oczekuje ja np. lubię zjeść małego
  4. Awatar użytkownika dym91
    A gdzie najlepszy gotowy czosnkowy?
    Awatar użytkownika Miszha
    W domu. Jogurt 250ml, łyżka duża stołowa majonezu, przyprawy wg uznania, 3 ząbki czosnku - blendowac
  5. Awatar użytkownika Miszha
    Odnośnie mrożenia, bo widzę jakieś krzywe opinie rabinów powyżej - pracowałem 3 miesiące z tym produktem, trochę kebabów z mojej ręki wyszło - najlepsze co może być na rynku. No, ale do rzeczy ...

    Mrozić, nie bać się - wkładacie w szczelnym worku do zamrażarki i nie przygniatacie toną wieprza, pudełkami z pietrucha i zamrożonymi pierogami. Godzinę po wyjęciu z zamrażalnika są gotowe do obróbki termicznej i spożycia - najlepiej po rozcięciu ( rozcinać zaczynać mokrymi rękoma ) napakować sosu, mięsa i warzyw i dokładnie mocno rolować jak rolkę sushi - następnie posmarować pędzelkiem tłuszczem i wrzucić do opiekacza typu panini. Smakuje tak samo jak ta sama pita/lawasz świeżo wyjęta z kartonu od specfood.
    Awatar użytkownika Superhot
    Ale jakbym chciał wyjmować zamrożone po sztuce, to przed zamrożeniem przekładać je czymś? jakąś folią czy coś?
  6. Awatar użytkownika nook
    To jest spoko tylko akurat jest na tyle spoko że szybko się psuje czyli okej więc trzeba tego mało zamawiać najlepiej z ludźmi na spółkę i nie mrozić dalej to mega promocje takie że klikasz i dajesz zarobić pepperowi za reflinka staram się tego unikać bo Peter jest ultra lewacką strona tj usuwaja momenty
    Awatar użytkownika stacjametroratuszarsenal
    Mam pewne podejrzenie, że momenty z życia usuwają ci narkotyki, a nie pepper.
  7. Awatar użytkownika goblinek
    17040690-e3mO2.jpg
  8. Awatar użytkownika Scout_
    Kababa bede jadł [*]
    Awatar użytkownika Bartek_Klimczak
    Kabab w kapustniku, kapuśniaku przepraszam że tak powiedziałem. Cholera jasna
  9. Awatar użytkownika lukasz.kow
    a macie sprawdzony przepis na czerwony ostry sos?
    Awatar użytkownika Psko
    normalnie z passaty pomidorowej. podsmazasz czosnek i gotujesz z passatą. dajesz troche ostrych papryczek sól, troche miodu i octu i czekasz az sie zredukuje
  10. Awatar użytkownika minek_
    Kebsy nie są zdrowe i tyle. Można z niego rozwalić wątrobe.
    Awatar użytkownika Ozzie89
    Hehe a to samo podane przez babcie na talerzu jest niezwykle zdrowe
  11. Awatar użytkownika janusztracz
    jak chcecie zeby smakowalo jak na mieście to koniecznie musicie ta sama reka ktora lepicie kebsa, wczesniej pocierać pół dnia o stare banknoty, monety
    Awatar użytkownika Norbert-O
    Wystarczy przed zrobieniem kebsa podrapać się po dupie
  12. Awatar użytkownika Rafal_Dobrzyk
    może coś z tym zrobić we frytownicy ?
    Awatar użytkownika Psko
    mozna przechowywac
  13. Awatar użytkownika ownagerr
    Mrozicie w całości w paczkach czy jakoś przekładacie każdą sztukę?
    Awatar użytkownika sqp
    Chyba najlepiej przełożyć papierem spożywczym pomiędzy to się nie sklei
  14. Awatar użytkownika Grzegorz_Ziomek
    W Carrefour teraz mają 5szt za 6 zł 25cm
  15. Awatar użytkownika Krystian_Kiełbik
    17053938-Ki3j9.jpg
    Polecam
    Awatar użytkownika sqp
    Dej
  16. Awatar użytkownika madus
    Maka sojowa, typowy arabski skladnik…
  17. Awatar użytkownika Mariusz_Sobko
    Ktoś mi wyjaśni dlaczego to samo danie w Zgorzelcu nazywa się kebap? 🤷‍♂️ byłem, widziałem, nadziwić się nie mogłem.
    Awatar użytkownika muddypaths
    Turcy piszą kebap, Ormianie kebab. U nas przyjął się zapis kebab, bo łatwiej się deklinuje.
  18. Awatar użytkownika Nic_nadzwyczajnego
    Nie lepiej falafelka ? 😘
    Awatar użytkownika Jan.Kowalski606
    Nie.
  19. Awatar użytkownika Clthr
    Nie polecam, w arabskiej kieszonce nie znajdziecie nic dobrego
    Awatar użytkownika papryk20
    Baran
  20. Awatar użytkownika ThomasSobczyk
    tragedia z zieleniał po tygodniu, jakosc bardzo słaba
    Awatar użytkownika TomaszGwoździak
    Pewnie na opakowaniu jest spożyć 3 dni po otwarciu. Czyli skład jakiś syf, bo to powinno wyschnąć.
    17041903-CoaaB.jpg (Edytowano)
Awatar użytkownika