Niestety, ta okazja wygasła 18 sierpnia 2023.
510°
Opublikowano 19 lipca 2023

Makaron LINGUINE LA MOLISANA 500G

3,99zł5,99zł-33%
Stacjonarnie: Wielkopolskie ·
Awatar użytkownika Kasjusz_Marcel
Opublikowane przez
Kasjusz_Marcel
Dołączył w 2022
13
164

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Makron LINGUINE LA MOLISANA 500G w biedronce.
Biedronka Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

40 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika TomaszGwoździak
    Jeden z najlepszych makaronów w normalnej cenie
    Awatar użytkownika Huanpablo
    Na świecie
  2. Awatar użytkownika Durantosiu
    lepsze jak lubella spaghetti ?
    Awatar użytkownika Fresh19253
    Tak
  3. Awatar użytkownika ChlodnyKlecha_
    nie wiem skąd te zachwyty, cały czas trzeba stać przy garnku i mieszać, bo makaron przywiera bardziej niż gówno do kibla (Edytowano)
    Awatar użytkownika Paprykarz_cebulowy
    Porozmawiaj o tym ze specjalistą, tylko nie na NFZ, bo skończy się lewatywą.
  4. Awatar użytkownika HerosParys
    Kupiony zapas ze względu na wasze zachęcające komentarze. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie pepperowicze.
    Awatar użytkownika MaxLive
    Zawsze najlepiej sprobowac raz, a potem ewentualnie dokupic wiecej.
  5. Awatar użytkownika Kanclerz84
    Wiadomo, że kwestia smaku ale on się ma do barilla?
    Awatar użytkownika deepy93
    Barilla przy tym to syf xd
  6. Awatar użytkownika ecoglamgal
    mi nie smakuje
    Awatar użytkownika AmaiHachimitsu_.
    Widzę, że niektórzy mają jakieś ultra wrażliwe podniebienia.

    Suchy makaron w stylu włoskim jest robiony niemal wyłącznie z tego samego składnika - semoliny. Tu nie ma za dużo wariantów smakowych a jeśli już, są one minimalne (bo makaron się je z sosem/dodatkami).

    Głównymi różnicami jest długość suszenia (odpowiedzialna za teksturę i ilość zachowanej skrobii potrzebnej do zagęszczenia sosu - im dłużej tym lepiej) i chropowatość powierzchni (by sos się lepiej trzymał).

    Różnice są, ale żeby te różnice były tak duże, że makaron obiektywnie lepszej jakości "nie smakuje" to naprawdę fascynujące.

    Dałbym drugą szansę, może jakiś błąd przy gotowaniu wystąpił
  7. Awatar użytkownika khee
    Z tak łatwo dostępnych to chyba nie ma lepszych!
  8. Awatar użytkownika v1ntage
    Są też swidry, wstazki z Molisiany, plus wersie "brazowe". Polecam wszystkie, ja zrobiłem zapas.
    Awatar użytkownika Rusek
    u mnie świdry i muszle wchodziły w normalnej cenie na skanerze
  9. Awatar użytkownika eska85
    Po 2.99 wchodzi
    14618563-KhGaQ.jpg
  10. Awatar użytkownika Bebzunowiec
    Szkoda że nie gniazda
  11. Awatar użytkownika MaxLive
    Wyglada na to, ze musze sie jutro udac do biedronki, moj ulubiony typ od La Molisany. Lepiej mi podchodzi niz spaghetti/fettuccine czy bucatini.
  12. Awatar użytkownika Paprykarz_cebulowy
    Świetne kluchy
  13. Awatar użytkownika Rusek
    Potwierdzam, tez w swojej biedronce (pomorskie) znalazłem w tej cenie, dzięki za info!
  14. Awatar użytkownika holymoly
    Jaki numer?
  15. Awatar użytkownika enrique_dżony
    Warto dodać, że to makaron wyrabiany z matrycy z brązu. Powoduje to, że są mikro nierówności na każdej nitce, dzięki czemu sos lepiej się trzyma makaronu. Ostatnio Biedronka pod swoją marką wypuściła tego typu makaron, tylko tagliatelle, więc polecam sprawdzić
  16. Awatar użytkownika NICKT
    Szkoda, że tylko linguine. Ale lepsze to niż nic. Trzeba czekać na muszelki i penne
Awatar użytkownika