Niestety, ta okazja wygasła 22 maja 2023.
361°
Opublikowano 17 maja 2023
Mąka pszenna Manitoba Oro Caputo 5 kg
8,99zł ·
Opublikowane przez
marasfest
Dołączył w 2019
11
3.872
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Mąka do ciast Caputo Manitoba Oro 5 kg
Wartość mąk Caputo jest doceniana i uznawana na całym świecie. Caputo to młyn z Neapolu, produkujący szeroką gamę mąki dla profesjonalistów od 1924 roku. Dzięki doświadczeniu trzech pokoleń Caputo gwarantuje wyjątkowo wysokie standardy jakości. W Caputo selekcjonuje się i miesza najlepsze gatunki pszenicy. Następnie po powolnym procesie mielenia, uzyskiwana jest mąka, która zachowuje skrobię i naturalną autentyczność smaku.
Mąka ze zredukowaną zawartością skrobi i glutenu, idealna na lśniące, jednolite ciasto
Wykonane z najlepszych zbóż o wysokiej zawartości białka. Jakość glutenu nadaje ciastom elastyczność i rozciągliwość, dając doskonałe rezultaty w wyrośnięciu ciasta.
Termin przydatności : 10.01.2024
W (wartość siły mąki) 370/390
Elastyczność P / L 0,50 / 0,60
Rodzaj mąki - „00”
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia: 350 kcal/ 1482 kJ;
Tłuszcze: 1,5 g, w tym nasycone: 0,1 g;
Węglowodany 69 g, w tym cukry 1 g;
Błonnik: 3,0 g;
Białko: 14 g;
Sól: 0,016 g
Wartość mąk Caputo jest doceniana i uznawana na całym świecie. Caputo to młyn z Neapolu, produkujący szeroką gamę mąki dla profesjonalistów od 1924 roku. Dzięki doświadczeniu trzech pokoleń Caputo gwarantuje wyjątkowo wysokie standardy jakości. W Caputo selekcjonuje się i miesza najlepsze gatunki pszenicy. Następnie po powolnym procesie mielenia, uzyskiwana jest mąka, która zachowuje skrobię i naturalną autentyczność smaku.
Mąka ze zredukowaną zawartością skrobi i glutenu, idealna na lśniące, jednolite ciasto
Wykonane z najlepszych zbóż o wysokiej zawartości białka. Jakość glutenu nadaje ciastom elastyczność i rozciągliwość, dając doskonałe rezultaty w wyrośnięciu ciasta.
Termin przydatności : 10.01.2024
W (wartość siły mąki) 370/390
Elastyczność P / L 0,50 / 0,60
Rodzaj mąki - „00”
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia: 350 kcal/ 1482 kJ;
Tłuszcze: 1,5 g, w tym nasycone: 0,1 g;
Węglowodany 69 g, w tym cukry 1 g;
Błonnik: 3,0 g;
Białko: 14 g;
Sól: 0,016 g
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
38 Komentarzy
sortowanie:Według mnie poczujesz różnicę. Sam kiedyś zrobiłem test z mąką Basia 00 i Caputo Nuvola. Zrobiłem dwa ciasta w takich samych proporcjach i różnica była spora. Zwłaszcza w mocy. Ciasto z Nuvoli było gladsze, mocniejsze i łatwiejsze w formowaniu. Smak też z deka inny. (Edytowano)
Myślę, że się nada. (Edytowano)