Kup dwa i jedź stary chleb przez tydzień
Niestety, ta okazja wygasła 4 lipca 2023.
121°
Opublikowano 4 czerwca 2023
Chleb żytni 100% naturalny, 3 składniki @Biedronka przy zakupie 2 sztuk
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Opublikowane przez
ObnazamZmowyCenowe
Dołączył w 2019
463
3.072
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Chleb żytni 100% naturalny.
Tylko 3 składniki:
Mąka żytnia, woda, sól.
3.45zl
Biedronka
Przy zakupie 2 sztuk.
Tylko 3 składniki:
Mąka żytnia, woda, sól.
3.45zl
Biedronka
Przy zakupie 2 sztuk.
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
Sprawdź również
69 Komentarzy
sortowanie:- Znasz coś takiego jak zamrażarka?
- Ten placz oplacanych trolli przez male piekarnie jest piekny Tutaj super chlebek w uczciwej cenie. Da sieJeśli miałbym się spodziewać opłacanych trolli to raczej po drugiej stronie barykady.
Najlepszy z biedry to ten całe ziarno moim zdaniem . - AutorNajlepszy z Biedronkowych według dietetyka:
pysznosci.pl/naj…ka/
*Tymczasem w patopiekarniach po 9-15zł bez gwarancji składu.
**Właściciele prywatnych rzemieślniczych Patopiekarni i ich rodziny zaczną hejtowac za 3 2 1... (Edytowano)A Ty dalej swoje, nie rozumiesz że to strategia marketingowa dyskontu? Piekarnia nie na takich możliwości. A niby dlaczego w biedrze jest gwarancja na składu a w piekarni nie? Masz jakiś dowód na potwierdzenie swoich patologicznych teorii? - To jest nasz chleb nr 1 obecnie i nieraz jemy po 5 dniach i jest ok. Mamy kilka piekarni wkoło i próbowaliśmy też takich po 20PLN i nie przyjęły się.
Nie jest to jakaś rewelacja i „smak jak u babci” oczywiście ale na codzienne śniadania nic lepszego nie znalazłem. - Rabat aż 22gr, wręcz oszałamiającyDokładnie. Już lecę 😁
- O kurła ale okazja😳 22 grosze droga nie chodzą
Kiedyś była promo w biedrze wydaj 100 zł i odbierz 5 kajzerek. To była sztos okazja w porównaniu do tej. Proponuję nie zaśmiecać peppera czymś takim (Edytowano) - Chleb dobry i smaczny.
Promocja żenująca -22 gr taniej na sztuce, co to ma być ?Eee tam, w Netto to norma - Niby trzy składniki, czyli mąka, woda i sól, ale jednak na zakwasie - wiem, że zakwas to mąka i woda, mimo wszystko jakoś bardziej widziałbym to jako cztery składniki. Super, że napisali, że jest bez dodatku drożdży. Słyszałem, że powszechną praktyką jest dodawania "martwego" zakwasu i drożdży i twierdzenie, że chleb jest na naturalnym zakwasie
Czasami robię swój chleb (zakwas żytni, woda, sól, mąka - tutaj różnie, czasami żytnia, czasami mieszam z pszenną) i po ok. 4-5 dniach chleb pleśnieje, co nie zdarza się często, bo zazwyczaj znika po dwóch dniach, bo jest taki pyszny. Chleb przechowuję w lnianym worku i chlebaku, temperatura powietrza ~23C, wilgotność 45-55%. Z tymi sklepowymi to różnie jest, niektóre pleśnieją podobnie jak mój po 4-5 dniach, a inne nadają się do jedzenia po 8 dniach i dłużej.Ale to ty dzwonisz - Osobiście najlepszy dla mnie chleb.
W zasadzie nie jadam pieczywa białego, tylko ciemne.
Mi smakuję (Edytowano) - CAŁE 6% zniżkiale "tylko" dwa trzeba kupić, czekajmy na 3+1 gratis, działy marketingu dyskontów pewnie nad tym pracują
- To on już w takiej cenie?Z miesiąc temu jeszcze był po 2,99 z tego co pamiętam
- wow 🤦
- Za macany zawsze plus.
- Ma ktoś makro tego chleba?Fitatu pokazuje takie na 100g
- Skład ma prosty, ale kwaśny jest. Mnie nie smakuje.
- A to nie jest przypadkiem chleb z głębokiego mrożenia, tak bardzo potępianego przez wszystich dietetyków? Gdzieś był o tym artykuł, ale widzę, że teraz się to zmienia.Tak, w Biedronkach praktycznie nie ma świeżego pieczywa.
Raz tylko trafiłem na chleb z banderolą okolicznej piekarni (okolicznej czyli z tego samego województwa).
Na dziale z pieczywem jest czasem taki segregator ze składnikami dla każdego pieczywa i przy dosłownie każdym jest zaznaczone, że z głębokiego mrożenia.
Wszystkie składniki wypieków na miejscu tj. bułki, chleby, bagietki itp.
W wyszukiwarce wpisz nazwę szukanego pieczywa i zapoznaj się ze składem.
biedronka.pl/pl/…iki