Niestety, ta okazja wygasła 5 minut temu.
374°
Opublikowano 2 dni temu
Ostrzałka precyzyjna Work Sharp Precision Adjust
10,95zł z Polska ·
Opublikowane przez
Onomataathea
Dołączył w 2023
11
33
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Znowu ta mega ostrzałka w dobrej cenie tym razem na Allegro Days.
Work Sharp Benchtop Precision Adjust to wydajny system ostrzący, w którym zastosowano diamentowo-ceramiczny pręt ostrzący, obrotowe imadło do mocowania noża oraz prowadnicę z precyzyjną regulacją kąta ostrzenia w zakresie od 15° do 30°. Work Sharp Benchtop Precision Adjust sprawia, że ostrzenie noże edc, kuchennych i outdoorowych jest szybsze, łatwiejsze i bardziej precyzyjne niż kiedykolwiek.
Cechy ostrzałki:
Work Sharp Benchtop Precision Adjust pozwala nawet niewprawionemu użytkownikowi na uzyskaniu ostrza o krawędzi ostrej jak brzytwa w sposób szybki, powtarzalny i prowidłowy.
Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener to system ostrzący o regulowanym kącie, z trzema powierzchniami ściernymi, wyróżniający się precyzją i łatwością użytkowania. Kąt ostrzenia można regulować w zakresie od 15 ° do 30 ° z dokładnością do 1 °, co umożliwia ostrzenie noży kuchennych, codziennego użytku oraz outdoorowych. Moduł ostrzący Tri-Brasive wykorzystuje 2 płytki diamentowe o gradacji 320 i 600, które szybko naprawią krawędź tnącą, oraz drobnoziarnisty kamień ceramiczny służący do polerowania. Obrotowa konstrukcja imadła stabilnie i bezpiecznie utrzymuję nóż podczas ostrzenia oraz pozwala na ostrzenie dwóch krawędzi bez konieczności demontażu noża, jak ma to miejsce w większości popularnych systemów ostrzących.
Work Sharp Benchtop Precision Adjust to wydajny system ostrzący, w którym zastosowano diamentowo-ceramiczny pręt ostrzący, obrotowe imadło do mocowania noża oraz prowadnicę z precyzyjną regulacją kąta ostrzenia w zakresie od 15° do 30°. Work Sharp Benchtop Precision Adjust sprawia, że ostrzenie noże edc, kuchennych i outdoorowych jest szybsze, łatwiejsze i bardziej precyzyjne niż kiedykolwiek.
Cechy ostrzałki:
- Szeroki zakres kąta ostrzenia: 15-30°,
- precyzyjna regulacja co 1°,
- obrotowe imadło do mocowania noża,
- blok ostrzący z 3 powierzchniami ściernymi,
- prowadnica z gumowym ogranicznikiem zakresu ruchu,
- prowadnica mocowana na zaczepie kulowym.
Work Sharp Benchtop Precision Adjust pozwala nawet niewprawionemu użytkownikowi na uzyskaniu ostrza o krawędzi ostrej jak brzytwa w sposób szybki, powtarzalny i prowidłowy.
Work Sharp Precision Adjust Knife Sharpener to system ostrzący o regulowanym kącie, z trzema powierzchniami ściernymi, wyróżniający się precyzją i łatwością użytkowania. Kąt ostrzenia można regulować w zakresie od 15 ° do 30 ° z dokładnością do 1 °, co umożliwia ostrzenie noży kuchennych, codziennego użytku oraz outdoorowych. Moduł ostrzący Tri-Brasive wykorzystuje 2 płytki diamentowe o gradacji 320 i 600, które szybko naprawią krawędź tnącą, oraz drobnoziarnisty kamień ceramiczny służący do polerowania. Obrotowa konstrukcja imadła stabilnie i bezpiecznie utrzymuję nóż podczas ostrzenia oraz pozwala na ostrzenie dwóch krawędzi bez konieczności demontażu noża, jak ma to miejsce w większości popularnych systemów ostrzących.
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
71 Komentarzy
sortowanie:Jak przywrócić te noże do dobrego stanu. Nie chce mi się pół godziny ostrzyć noży.
.........
Ganzo Razor Pro Professional Grinding Set ganzo.cz/en/other/865-ganzo-razor-pro-professional-grinding-set.html (Edytowano)
Jak macie już do wydania za dużo kasy na obsługę swoich Japończyków, czy ich podrabianych "braci" z Chin, to weźcie coś, co Wam za tonę kasy ułatwi, a nie uprzykrzy ostrzenie, czyli coś automatycznego:
Ja polecam to (bywa droga, ale ja kupiłem ją w styczniu w Ole Ole! za 499):
Kąt ostrzenia 15º, 2 etapy, a wszystko to nawet dziecko ogarnie, nie potrzeba inżynierki
Na AnySharp parę przeciągnięć, a potem na stalce i goli włosy. Później używam tylko stalki i mimo wielu myć w zmywarce po stalce noże nadal golą włosy, a poświęcony czas jest nieporównywalnie mniejszy więc każdym nożem mogę się teraz ogolić, a nie jak wcześniej tylko jedynym który chciało mi się ostrzyć.
Ja na swój nóż poświęciłem kiedyś 30min. Teraz ostrze 3-5min raz na 2-3 mies (gotuje 4-5/tydzien, głównie warzywa kroje, ale też orzechy) i nóż złoto. Może gradacji niskiej używałeś? ja jade 3k->8k-> skóra
W sumie turnbox też warto mieć, bo to najszybszy sposób, żeby sobie podostrzyć noże - szkoda, że nie ma kąta 15st. do kuchenniaków. Mam spyderco triangle (podobne do turnbox) i chyba szybciej i prościej się nie da...
Ja mam Kingston 1000 za 120 zł i temat ten sam. Tylko nie mogę wypolerować noża a może bym się z tym czuł lepszym człowiekiem.