Niestety, ta okazja wygasła 5 minut temu.
1174°
Opublikowano 4 dni temu

Mąka do pizzy neapolitańskiej typ „00” Gusto Bello 1kg Biedronka

3,99zł5,99zł-33%
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Opublikowane przez
EmTry
Dołączył w 2020
220
483

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

W Biedronce od czwartku do niedzieli mąka typ 00 taniej przy zakupie dwóch opakowań

Brak limitów i wymaganej karty.
Biedronka Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

157 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika STASYOU
    17114117-Jz1tN.jpgGdyby ktoś miał wątpliwości co do tej mąki to jest to świetny kompromis cena vs jakość , o wiele lepsza mąka niż Divella Farina. Warto zaznaczyć że jest z tego samego młynu co Stagioni 5 o czym można się dowiedzieć na etykiecie opakowania zbiorczego. Poniżej przykładowy wypiek przy użyciu tej mąki :

    17114117-euO3F.jpg (Edytowano)
    Awatar użytkownika cebula-z-cebulandii
    Piękna pizza, gratuluję! Mi zawsze wychodzi nieforemna na skutek przenoszenia z łopaty na kamień ☹️ (Edytowano)
  2. Awatar użytkownika Ve9ine
    Polecam

    17111440-ZuODu.jpg
    Awatar użytkownika Ksades
    Zrobiłeś mi smaka na żurek w chlebie. 😁
  3. Awatar użytkownika Kasiass
    To jest stała cena, ta mąka nigdy nie kosztowała 6zl
    Awatar użytkownika CzetuS
    Nie, kosztowała przynajmniej w moich okolicach ostatnio 4,99 albo coś lekko powyżej 5 zł (Edytowano)
  4. Awatar użytkownika shadow7
    Mógłby ktoś wrzucić kod kreskowy?
    Awatar użytkownika rstalec
    17119781-w7XfZ.jpg
  5. Awatar użytkownika LAJFisLAJF
    Po ~23zl za 5kg regularnie trafia się Caputo że "schroniska..".
    Awatar użytkownika EmTry
    Autor
    No tak ale doliczając przesyłkę już tak dobrze to nie wygląda
  6. Awatar użytkownika Ando1981
    Całkiem spoko mąka na początek - jeszcze niedawno produkowana była przez młyn "Le 5 Stagioni"

    Do tego warto kupić kamień do piekarnika w Lidlu - obecnie jest za 39.99.

    Mając mąkę, kamień do piekarnika i oczywiście piekarnik potrzebujeszmy jeszcze przpis do pizzy.

    Polecam ten z grupy Polskich Mistrzów Pizzy "Pizza Fanatics"

    m.facebook.com/gro…73/

    Pozdrawiam
    Awatar użytkownika STASYOU
    spoko spoko ale przestań już promować grupke na facebooku bo co okazja z czymkolwiek związanym z pizzą i jej wyrobem to postujesz te refy.... spotykam się z tym chyba już piąty raz ale po wejściu na twój profil jest tego od groma.. dramat
  7. Awatar użytkownika cebulax97
    Zdjęcia wrzucone przez niektórych pepperkowiczow polecających tę mąkę oddają wszystko xd
    Awatar użytkownika Krupier
    Yup, wyglądają apetycznie. Bardzo dobra mąka.
  8. Awatar użytkownika Zbigniew_Żuchowski
    Lepsza ta z Lidla, a jeszcze lepsza Basia do pizzy
    Awatar użytkownika KKoloPL
    Niestety do typowego przepisu AVPN się nie nadaje kompletnie
  9. Awatar użytkownika thesey
    Zdecydowanie lepszy wybór to maka babuni 650. Z tej że wstawki nigdy nie wyszło mi dobre ciasto.
    Awatar użytkownika dzi3won91
    No bo 650 mąka nie nadaje się do ciasta na pizzę Im większy typ tym mniej glutenu, ciasto też słabiej wyrasta, no ale trzeba najpierw poczytać a potem pisać komentarze które ujawniają brak wiedzy elementarnej.
  10. Awatar użytkownika ZoSo
    Chyba dobra mąka. Mi pizza na niej smakuje. Auchanowa na pizze za to jest dno, nie kupujcie.
    Awatar użytkownika BialyAniol
    Basia do pizzy też przeciętna
  11. Awatar użytkownika Mateusz_Kiela
    Wszyscy piszą o Caputo, niezła jest fakt, ale dużo lepsza w smaku jest Polselli, dostępna też na alledrogo. (Edytowano)
    Awatar użytkownika artur.szwed
    Dokładnie tak, polselli jest top
    17121705-JwPHN.jpg
  12. Awatar użytkownika CzetuS
    17118444-JBWYo.jpgWychodzi spoko pizza, nie mam porównania do caputo - jeszcze z caputo nie robiłem - czekam na promkę 😁
  13. Awatar użytkownika marti0
    17141130-3AWB8.jpg
  14. Awatar użytkownika lewy1807
    17118231-QmlSX.jpg
    Ja używam tej i jak dla mnie najlepsza.
    Awatar użytkownika artur.szwed
    Ale to jest semolina Czyli w sumie podsypka do pizzy a nie mąka per se. Ktoś tu popłynął z marketingiem
  15. Awatar użytkownika dzi3won91
    Żeby jeszcze była w tych sklepach, odwiedziłem trzy i pusto.
    Awatar użytkownika DarkoZłotówa
    Specjalnie jeździłeś za tą mąką 🤦
  16. Awatar użytkownika Agent_z_07
    Ktoś wie jaka moc mąki?
    Awatar użytkownika Kacper733
    W granicach W220-W240 podobnie co Divella.
  17. Awatar użytkownika iperyt
    Akurat stałem w Biedrze jak to zobaczyłem i nawet miałem na liście Dzięki!
  18. Awatar użytkownika Miexxi_dgl
    Podrzuci ktoś dobry przepis na ciasto? Ostatnio robiłem na oko i wyszło fatalne, więc chyba muszę zacząć na czymś bazować.:)
    Awatar użytkownika BialyAniol
    Według mnie najlepszy to ten z NYC pizza 2.0 na YouTube. Ja trochę modyfikuje zawsze. 
  19. Awatar użytkownika Typ
    tp teraz jeszcze promka na piec do pizzy
  20. Awatar użytkownika Micha_Kostrz
    Ja nie polecam w porównaniu do capputo nie ma o czym mówić
Awatar użytkownika