ludzie, pacyficzne to nie sa hodolwane. Zawsze na takim jest metoda połowu i gdzie złowiony. poczytac etykiete
Kyjo
Taki piękny pomarańczowy, zupełnie jak prawdziwy łosoś Zjadłbym tylko w przypadku permanentnego braku innego pożywienia. To jedna z najbardziej toksycznych rzeczy do jedzenia która w dodatku uchodzi za zdrową.
Jan-bishop
Brednia.
Zobacz więcej odpowiedzi (7)
Durantosiu
Zupełnie inny w smaku i strukturze niż te duże filety po 70zł/kg. To jakaś podróba łososia je
michoo_
Problem taki, że jest rozmrazany... Trzeba uważac bo wiadomo jak z dbaniem o produkty w takich sklepach. Z Lidla nigdy się nie naciąłem.
VirVir
Ja wręcz odwrotnie, mam fatalne doświadczenia. Widać bywa różnie.
Zobacz więcej odpowiedzi (1)
rob.ertiOC
Ktoś widział go w sklepie w ogóle?
Waldek_Zcargo
tak, w lidlu jest od dawna w stałej ofercie po 29,99
Zobacz więcej odpowiedzi (1)
Wielki_Znawca_Tematu
Ludzie to nie jest łosoś hodowlany!
nie porównujcie do filetów z hodowlanego łososia bo to zupełnie inna w smaku ryba i o wiele zdrowsza
Kyjo
Skąd takie wnioski? Ciekawe, bo zawsze w takich wielkich sieciach w promocji to jednak wszystko co jest hodowlane.
kornelia.antkowiak
Bardzo dobra rybka, jest mniej tłusta niż łosoś atlantycki. Za tę cenę zawsze lepsza opcja niż piersi z kurczaka. protip: 800g ryby do piekarnika najpierw na 220st na 20min, później 20min na 180st. Ta ryba baardzo lubi się z cytrynką. smacznego!
qq_qqdh4
Filet wychodzi po 4 dychy, ale masz pracę i syf do sprzątania.
MiQla666
Kraina świeżości, a rozmrażany. To chyba nie idzie w parze PS. okazja oczywiście na plus
DyzioArts
To leć do Norwegii i będziesz miał prosto z morza
Zobacz więcej odpowiedzi (1)
Onomatopeja
Początkiem grudnia był już w biedronkach w tej cenie. Regularnie widywałem (Edytowano)
Mirden
Nie wiem dlaczego, ale zawsze to dla mnie brzmi jak patologiczny
Voytaszek
Kupione wczoraj, siedzi w lodówce, termin 9.01....na piątek zaplanowana konsumpcja...
32 Komentarze
sortowanie:Z Lidla nigdy się nie naciąłem.
nie porównujcie do filetów z hodowlanego łososia bo to zupełnie inna w smaku ryba i o wiele zdrowsza
protip: 800g ryby do piekarnika najpierw na 220st na 20min, później 20min na 180st. Ta ryba baardzo lubi się z cytrynką. smacznego!
PS. okazja oczywiście na plus