Możecie się podzielić polecanymi modelami, wrażeniami i doświadczeniem w temacie woków na kuchence indukcyjnej?
Szukam obecnie jakiegoś dla siebie, ale niezależnie gdzie popatrzysz to opinie są skrajne. Czy Ikea, czy Tefal, Gerlach itp. Chętnie przygarnę wszelkie wskazówki i modele godne polecenia ","comment":[{"@type":"Comment","@id":"https://www.pepper.pl/comments/permalink/16197816","author":{"@type":"Person","name":"They_glow_in_the_dark"},"datePublished":"2023-11-24T18:48:21.000Z","text":"Bez ognia jest inny smak. Ogień w inny sposób i przede wszystkim wolniej nagrzewa smażone potrawy, one wtedy bardziej duszą się. Smażą się też nierównomierne, tam gdzie muska płomień. Dzięki temu mają więcej smaku niż, gdy gwałtownie podnosi się ich temperaturę (indukcja). Chyba, że po prostu zależy Tobie na kształcie patelni?"},{"@type":"Comment","@id":"https://www.pepper.pl/comments/permalink/16228025","author":{"@type":"Person","name":"Pioter2000"},"datePublished":"2023-11-26T08:23:16.000Z","text":"Z wokiem jest problem taki, że się moim macha, a indukcja jednak wymaga aby gar dotykał pola. Może coś takiego electrolux.pl/acc…ok/
Też byłbym zainteresowany."}],"commentCount":3,"interactionStatistic":0,"articleSection":"Zadaj pytanie"}