Niestety, ta okazja wygasła 9 czerwca 2023.
113°
Opublikowano 9 maja 2023
Ogrodowy piec do pizzy (na pelet, 11 calowy kamień do pizzy) | Wysyłka z DE | $131.99 @ Gshopper
16,59zł z Niemcy ·
Opublikowane przez
BetPay Edytor
Dołączył w 2018
1.885
9.157
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
- Cena spada z kodem: gpdeal0506
- Dostawa za 3.99 USD
Ciężko mi podać prawdziwą cenę wyjściową, na Allegro znalazłem takie za 800 zł.
Zewnętrzny piec do pizzy osiąga temperaturę 500°C w ciągu 15-20 minut po dodaniu paliwa do spalenia i rozgrzaniu, a następnie jest w stanie upiec wspaniałą pizzę w około 60-90 sekund. Szybkie ogrzanie w wysokiej temperaturze pozwala na szybkie przygotowywanie różnych potraw w krótkim czasie.
Produkt jest wykonany z malowanej proszkowo stali, która jest sztywna i wytrzymała, znacznie przedłużając jego żywotność oraz zapewniając równomierną dystrybucję ciepła podczas pieczenia. Jest łatwy do czyszczenia - wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką.
Wyposażone w kamień do pizzy o średnicy 11 cali i komorę palenia. Kamień do pizzy ma niezwykłą odporność na wysokie temperatury i stabilność, dzięki którym utrzymuje wysoką temperaturę, co pozwala na przygotowywanie smaczniejszych pizz. Ten piec używa węgla do spalania, co daje silny dymny smak, pozwalając na odkrycie unikalnego smaku potraw.
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
57 Komentarzy
sortowanie:Jak ktoś robi pizzę co tydzień i to jego hobby to pewnie można się bawić, ale dla większości zjadaczy placków wystarczy patelnia + piekarnik.
Jeżeli faktycznie uda się w nim osiągnąć temperaturę 400 stopni, to brać i piec!
W sam raz do pizzy 28 cm jest kamień 32-35cm cm. Przecież tego się nie wycina cyrklem co do centymetra na zimnym kamieniu. Jakiś zapas musi być, bo to się wrzuca jak najszybciej łopatą na gorący kamień. Dasz radę tak wymierzyć żeby z żadnej strony się nie zsunęła? Na kamieniu 28 cm bezpiecznie wyjdzie pizzerinka poniżej 25cm.
waga. (Edytowano)
Na ile starcza jeden załadunek peletu?
Czy do środka gdzie jest pizza przedostaje się dym z peletu?