Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie. Jeśli błąd będzie się powtarzać odśwież stronę.
Niestety, ta okazja wygasła 24 maja 2023.
141°
Opublikowano 6 maja 2023
Jelita naturalne wieprzowe - kaliber 28/30mm, 15m, Browin 310601, dostawa 0zł z Prime
8,99zł ·
Opublikowane przez
Sambituriana
Dołączył w 2021
709
1.196
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
30 dniowy okres próbny 𝗔𝗺𝗮𝘇𝗼𝗻 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 (darmowa dostawa, dostęp do VOD i inne) aktywujecie tutaj
Jelita naturalne wieprzowe w kalibracji 28/30 mm.
Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy. Konserwowane solą. Nasze jelita idealnie nadają się dla kiełbasy polskiej.
To właśnie z nich przyrządzane są kiełbasy: "Śląska", surowa polska, "Rzeszowska" czy też kiełbaska "Grilli" z Finlandii, "Bratwurst" z Niemiec,"Boudin blanc" i "Saucisse Montbeliard" z Francji, "Boerewors" z Północnej Afryki, kiełbasa BBQ, włoska czy Kishka.
Przechowywanie:
Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze otoczenia, w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
Po otwarciu - zaleca temperatura przechowywania 0 - 14 stopni C.
Sposób użycia:
Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30 stopni C.
Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy. Konserwowane solą. Nasze jelita idealnie nadają się dla kiełbasy polskiej.
To właśnie z nich przyrządzane są kiełbasy: "Śląska", surowa polska, "Rzeszowska" czy też kiełbaska "Grilli" z Finlandii, "Bratwurst" z Niemiec,"Boudin blanc" i "Saucisse Montbeliard" z Francji, "Boerewors" z Północnej Afryki, kiełbasa BBQ, włoska czy Kishka.
Przechowywanie:
Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze otoczenia, w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
Po otwarciu - zaleca temperatura przechowywania 0 - 14 stopni C.
Sposób użycia:
Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30 stopni C.
- rodukt pochodzenia naturalnego - naturalne jelita wieprzowe nadają się do spożycia
- Do domowego wędliniarstwa - to podstawowy składnik, wykorzystywany przy domowej produkcji kiełbas
- Do wyrobu zdrowych kiełbas bez dodatku konserwantów - samodzielne wytwarzanie kiełbas pozwala uniknąć niezdrowych, sztucznych dodatków i konserwantów
- Uniwersalne- jelita mają zastosowanie do każdego rodzaju kiełbasy oraz różnych sposobów obróbki; cienkich kiełbas parzonych, wędzonych, grillowanych, suszonych i dojrzewających
- Zawartość opakowania 15 m - wystarcza na ok 9 kg farszu mięsnego
Więcej szczegółów na
Poradnik zakupowy Amazon możecie znaleźć TUTAJ
Aktualizacje społecznościowe
17 Komentarzy