Wiórki ser gouda 2kg
400°Zakończono

Wiórki ser gouda 2kg

9,99zł39,99zł-75%Auchan Okazje
21
mar 8.
Ciekawa promocja dla tych którzy robią dużo pizzy Widziane w Auchan Warszawa Ursynów. Data ważności do 15.03. Było jeszcze parę sztuk na regale
Aktualizacje społecznościowe
Auchan OkazjeAuchan gazetka

Grupy

Najlepsze komentarze
Gouda na pizze?!

731231-KEhPA.jpg
bart789mar 8.

Dzisiaj pizza z podwójnym serem, albo nie - tylko z serem


A za tydzień z pleśniowym
Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo odradzam. Z czego powstaje nie będę pisał. Lepiej kupić w kostce i samemu zetrzeć.
Edytowane przez: "hncllh60aa7" mar 8.
21 Komentarzy
Odpady, ale jeśli na pizzę, to cena w miarę dobra.
Dzisiaj pizza z podwójnym serem, albo nie - tylko z serem
5 złotych za kilo sera i to jeszcze w wiórkach, nic tylko jeść
bart789mar 8.

Dzisiaj pizza z podwójnym serem, albo nie - tylko z serem


Albo ser z serem.

731021-ZuPNp.jpg
Edytowane przez: "bysiu3" mar 8.
To koło sera nie leżało, fuj
Coramar 8.

To koło sera nie leżało, fuj


Jeżeli w nazwie jest ser to musi być w 100% tłuszcz mleczny. Więc raczej kolego nie masz racji. Poczytaj sobie troszeczkę w internecie na temat nazw produktów.
Gouda na pizze?!

731231-KEhPA.jpg
Maciej_Kowal-e92a7.40039mar 8.

Jeżeli w nazwie jest ser to musi być w 100% tłuszcz mleczny. Więc raczej ko …Jeżeli w nazwie jest ser to musi być w 100% tłuszcz mleczny. Więc raczej kolego nie masz racji. Poczytaj sobie troszeczkę w internecie na temat nazw produktów.


Mój kuzyn jest najlepszym serowarem w Polsce. I to jest ser
SEOmar 8.

Gouda na pizze?! [Obrazek]


Zawsze się trochę gwałci sztukę kulinarną Też nie zawsze mam pod ręką mozarellę, która dodatkowo w Polsce jest słaba jak barszcz. Za to parmezan jest ok, bo ten sam co w Italii.
Napiszesz jaki ma podany skład na opakowaniu? Na zdjęciu nie widać.
bart789mar 8.

Dzisiaj pizza z podwójnym serem, albo nie - tylko z serem


A za tydzień z pleśniowym
Ogólne nie polecam goudy do pizzy. Szczególnie takiej z dodatkiem celulozy. Lepiej kupić blok mozzarelli i samemu zetrzeć. Dla fanów dobrej pizzy świeża mozarelle.
PogromcaBiedakuwmar 8.

Zawsze się trochę gwałci sztukę kulinarną Też nie zawsze mam pod ręką m …Zawsze się trochę gwałci sztukę kulinarną Też nie zawsze mam pod ręką mozarellę, która dodatkowo w Polsce jest słaba jak barszcz. Za to parmezan jest ok, bo ten sam co w Italii.



a widziałeś kiedyś inny parmezan? ;-)
Można położyć koło kompa i jeśc, jeść, jeść.
Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo odradzam. Z czego powstaje nie będę pisał. Lepiej kupić w kostce i samemu zetrzeć.
Edytowane przez: "hncllh60aa7" mar 8.
hncllh60aa7mar 8.

Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo o …Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo odradzam. Z czego powstaje nie będę pisał. Lepiej kupić w kostce i samemu zetrzeć.


Jak zacząłeś to już wypada napisać z czego powstaje
hncllh60aa7mar 8.

Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo o …Pracowałem kiedyś przy produkcji sera w takiej postaci. Stanowczo odradzam. Z czego powstaje nie będę pisał. Lepiej kupić w kostce i samemu zetrzeć.


Byłoby jednak dobrze gdybyś się podzielił, każdy może coś takiego napisać :v
Na pizze tylko mozzarella i koniec kropka.
Zaznaczam, że nie każdy ser tarty musi być produkowany w poniżej opisany sposób, piszę tylko o przypadku mleczarni w której pracowałem kilka lat temu (mleczarnia była jedna z większych). Ser produkowany był ze resztek powstających podczas konfekcjonowania. Resztki były pakowane do worków w których leżały jakiś czas, często zaplesniałe, wręcz zielone, wydzielające niezbyt przyjemny zapach. Mieszane były z serem dobrej jakości. Ogólnie w żywność przetworzoną, rozdrobnioną jak kawa, soki przecierowe, parowki itp. to można wrzucić wszystko.
hncllh60aa7mar 9.

Zaznaczam, że nie każdy ser tarty musi być produkowany w poniżej opisany sp …Zaznaczam, że nie każdy ser tarty musi być produkowany w poniżej opisany sposób, piszę tylko o przypadku mleczarni w której pracowałem kilka lat temu (mleczarnia była jedna z większych). Ser produkowany był ze resztek powstających podczas konfekcjonowania. Resztki były pakowane do worków w których leżały jakiś czas, często zaplesniałe, wręcz zielone, wydzielające niezbyt przyjemny zapach. Mieszane były z serem dobrej jakości. Ogólnie w żywność przetworzoną, rozdrobnioną jak kawa, soki przecierowe, parowki itp. to można wrzucić wszystko.


Tutaj na pewno podobnie. Nikt nie da sera (tylko) dobrej jakości w cenie detalicznej 5 zł/kg
Prześlij Komentarz

Początkujący łowca okazji! To pierwsza okazja od starski. Podziel się wskazówkami odnośnie publikowania lub po prostu podziękuj ;)

Avatar
@
    Tekst