Niestety, ta okazja już wygasła
W Biedronce mielona wołowina po 9,73 zł/kg przy zakupie 3x 400 g, czyli 1,2 kg za 11,67 zł
444° Zakończono

W Biedronce mielona wołowina po 9,73 zł/kg przy zakupie 3x 400 g, czyli 1,2 kg za 11,67 zł

3,89zł7,99zł-51%Biedronka Okazje
35
kwi 19. 2018

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Oprócz tego pozostałe mięsa mielone wychodzą po 7,78 zł/kg przy zakupie 3x 500 g. Obniżka przez dwa dni – od 20.04 do 21.04. Wołowina schodzi szybko.
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka

Grupy

Najlepsze komentarze
Lubię mięso mielone z szynki.. Ale powiem Wam szczerze, że coś jest nie tak z tym z Biedronki... gazy mam takie po tym, że PGNiG się zainteresował i zaproponował współpracę...
Jest tak nastrzelane woda ze szok... chyba dawno nie braliscie miesa od rzeznika i zapomnieliscie jak to powinno wygladac
Wołowina mielona za 9 zeta? Chyba same kopyta i rogi? Choć i z tego byłoby droższe.
Edytowane przez: "Detoks" kwi 20. 2018
35 Komentarzy
Bezrobotni wyłapią w moment.
Kupiłem w poprzedniej promocji. Podczas smarzenia połowa, albo i lepiej wyparowała.
Wołowina mielona za 9 zeta? Chyba same kopyta i rogi? Choć i z tego byłoby droższe.
Edytowane przez: "Detoks" kwi 20. 2018
Lubię mięso mielone z szynki.. Ale powiem Wam szczerze, że coś jest nie tak z tym z Biedronki... gazy mam takie po tym, że PGNiG się zainteresował i zaproponował współpracę...
Kurenai19/04/2018 23:47

Komentarz usunięty

Detoks20/04/2018 02:09

Wołowina mielona za 9 zeta? Chyba same kopyta i rogi? Choć i z tego b …Wołowina mielona za 9 zeta? Chyba same kopyta i rogi? Choć i z tego byłoby droższe.


Dzień bez wyrażenia złośliwości – dniem straconym, co nie?


d43697020/04/2018 00:29

Kupiłem w poprzedniej promocji. Podczas smarzenia połowa, albo i lepiej w …Kupiłem w poprzedniej promocji. Podczas smarzenia połowa, albo i lepiej wyparowała.


Aż tyle? Chyba skwarki robiłeś. Obróbka cieplna ma to do siebie, że powoduje odparowanie wody.
Ja normalnie robie z tej wołowiny hamburgery i w mojej ocenie nie ma się do czego przyczepić. Jak za te pieniądze - rewelacja.
To juz nie jest mozliwe aby taka cene dawac zachowujac jakosc. Tak samo piersi za 10zl za kg. Beda ludzie mocno chorowac od miesa niedlugo jak taka jakosc bedzie...
Jest tak nastrzelane woda ze szok... chyba dawno nie braliscie miesa od rzeznika i zapomnieliscie jak to powinno wygladac
Fuzbal20/04/2018 08:22

Jest tak nastrzelane woda ze szok... chyba dawno nie braliscie miesa od …Jest tak nastrzelane woda ze szok... chyba dawno nie braliscie miesa od rzeznika i zapomnieliscie jak to powinno wygladac


Mówisz na podstawie doświadczeń świeżych? Kiedyś tak było, jak piszesz. Ja przez jakieś 7 lat nie kupowałem mięsa mielonego na tackach, nigdzie, bo właśnie miało w sobie mnóstwo jakiegoś płynu, który sprawiał, że nawet nie sposób było tego usmażyć, szybko zaczynało się dusić w tym płynie.
Pies się ucieszy jak zdążę kupić
d43697020/04/2018 00:29

Kupiłem w poprzedniej promocji. Podczas smarzenia połowa, albo i lepiej w …Kupiłem w poprzedniej promocji. Podczas smarzenia połowa, albo i lepiej wyparowała.



Może ktoś wklei skład... Tam jest minimum 33% wody, a możliwe, że nawet 50%, przez co smażenie trwa pół godziny, bo trzeba tę całą wodę odparować. Ile na to zmarnujemy czasu, prądu albo gazu to tylko bóg wie.
Od prawie 10 lat mielone kupuję tylko świeżo zmielone u rzeźnika i radzą tak robić, bo to które jest wcześniej zmielone to na 99,99% już nie nadawało się do sprzedaży w całości. Wiem to od osób znajomych pracujących w "garmażerce". SMACZNEGO
Edytowane przez: "Dario666" kwi 20. 2018
Biedronkowe 100% wołowiny to zmielona cała krowa z kopytami..
Narzekacie, że to sama woda? Ja bym się modlił aby tam była tylko ta woda
Dario66620/04/2018 08:55

Może ktoś wklei skład... Tam jest minimum 33% wody, a możliwe, że nawet 50 …Może ktoś wklei skład... Tam jest minimum 33% wody, a możliwe, że nawet 50%, przez co smażenie trwa pół godziny, bo trzeba tę całą wodę odparować. Ile na to zmarnujemy czasu, prądu albo gazu to tylko bóg wie. Od prawie 10 lat mielone kupuję tylko świeżo zmielone u rzeźnika i radzą tak robić, bo to które jest wcześniej zmielone to na 99,99% już nie nadawało się do sprzedaży w całości. Wiem to od osób znajomych pracujących w "garmażerce". SMACZNEGO


Mięso garmażeryjne nie jest tym samym, co mięso mielone. A teraz cię zaskoczę jeszcze bardziej. Tam jest ok. 75% wody. Każda tkanka mięśniowa niepoddana obróbce cieplnej składa się w większości z wody. Nie wierzysz? Zrób sobie pieczeń z całego udźca wołowego, takiego od rzeźnika. Zważ mięso przed pieczeniem i po. Zdziw się nieziemsko.
Mielone wołowe po 9zł?A ja głupi kupowałem wczoraj po 29,99zł w porządnej masarni.Tyle stracić
Jasiek_Chrust20/04/2018 07:40

Dzień bez wyrażenia złośliwości – dniem straconym, co nie?Aż tyle? Chyba sk …Dzień bez wyrażenia złośliwości – dniem straconym, co nie?Aż tyle? Chyba skwarki robiłeś. Obróbka cieplna ma to do siebie, że powoduje odparowanie wody.


I Ty naprawdę wierzysz, że to odparowuje woda? A co do moich złośliwości to sprawdz ile kosztuje 1 kg wołowiny. Ja zerknąlem na notowania giełdowe. 7-8 zł skup mięsa PRZED UBOJEM. Około 12-13zl po uboju od rolników. Zaraz napiszesz wielka Biedronka kupuje taniej. Ile wg. Ciebie %. ? Nie bądźmy naiwni. Kupują najgorszej jakości "podrasowaną" wołowinę. Dolicz jeszcze koszty obróbki mięsa. I teraz sam policz za ile kupują surowiec skoro sprzedając za 9,99 mają zysk.
Edytowane przez: "Detoks" kwi 20. 2018
Jasiek_Chrust20/04/2018 08:34

Mówisz na podstawie doświadczeń świeżych? Kiedyś tak było, jak piszesz. Ja …Mówisz na podstawie doświadczeń świeżych? Kiedyś tak było, jak piszesz. Ja przez jakieś 7 lat nie kupowałem mięsa mielonego na tackach, nigdzie, bo właśnie miało w sobie mnóstwo jakiegoś płynu, który sprawiał, że nawet nie sposób było tego usmażyć, szybko zaczynało się dusić w tym płynie.


Sam mieląc masz lepsze,ale juz samo mięso to dodatki z tablicy Mendelejewa od A do Z
Edytowane przez: "Detoks" kwi 20. 2018
Detoks20/04/2018 11:16

I Ty naprawdę wierzysz, że to odparowuje woda? A co do moich złośliwości to …I Ty naprawdę wierzysz, że to odparowuje woda? A co do moich złośliwości to sprawdz ile kosztuje 1 kg wołowiny. Ja zerknąlem na notowania giełdowe. 7-8 zł skup mięsa PRZED UBOJEM. Około 12-13zl po uboju od rolników. Zaraz napiszesz wielka Biedronka kupuje taniej. Ile wg. Ciebie %. ? Nie bądźmy naiwni. Kupują najgorszej jakości "podrasowaną" wołowinę. Dolicz jeszcze koszty obróbki mięsa. I teraz sam policz za ile kupują surowiec skoro sprzedając za 9,99 mają zysk.


Znalazłem cenę skupu z dni 16.04-22.04.2018 dla zakładu, który dostarcza mięso do Biedronki, ZPM Biernacki z Jarocina: 11,80 zł/kg: cenyrolnicze.pl/byd…owy Cena wyższa, ale wiadomo, że mielone są jakieś odkrawki, które zostały po większych częściach, które schodzą drożej, więc niższa cena okolicznościowa nie wydaje mi się zaskakująca.

833741-luNiB.jpg

Detoks20/04/2018 11:24

Sam mieląc masz lepsze,ale juz samo mięso to tablica Mendelejewa.


Mnie raczej śmieszą takie niedowodliwe, w założeniu mające przerazić określenia.
Edytowane przez: "Jasiek_Chrust" kwi 20. 2018
Jasiek_Chrust20/04/2018 11:32

Znalazłem cenę skupu z dni 16.04-22.04.2018 dla zakładu, który dostarcza mi …Znalazłem cenę skupu z dni 16.04-22.04.2018 dla zakładu, który dostarcza mięso do Biedronki, ZPM Biernacki z Jarocina: 11,80 zł/kg: https://www.cenyrolnicze.pl/bydlo/byki-jalowki-krowy Cena wyższa, ale wiadomo, że mielone są jakieś odkrawki, które zostały po większych częściach, które schodzą drożej, więc niższa cena okolicznościowa nie wydaje mi się zaskakująca.[Obrazek] Mnie raczej śmieszą takie niedowodliwe, w założeniu mające przerazić określenia.


Nie bądz śmieszny 11.90 dla Biedronki ,a 9.99 dla klienta . Widzę sami samarytanie. A w skupie mięso PRZED UBOJEM z całą jego zawartością 7 zł. Może i mielą jak napisałeś skrawki i pewnie masz rację. Skóry ,ścìegna i inne resztki co da w efekcie cenę dla klienta poniżej 10zl
Edytowane przez: "Detoks" kwi 20. 2018
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst