Niestety, ta okazja już wygasła
Tofu 180 g (różne rodzaje) Lidl
592° Zakończono

Tofu 180 g (różne rodzaje) Lidl

1,99zł3,99zł-50%Lidl Okazje
30
sie 20. 2018

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Cena za 1 opakowanie przy zakupie 2 wynosi 1,99 zł. Normalnie kosztuje 3,99 zł. Dostępne tofu naturalne, wędzone i z bazylią.

Ze swojej strony polecam tofu wędzone
Aktualizacje społecznościowe
Lidl OkazjeLidl gazetka

Grupy

Najlepsze komentarze
1132339-LUoyt.jpg
Dario66620/08/2018 11:39

Wolę zdechnąć nić jeść takie śmieci!!!


Jeśli produkt, który jest tylko z soi i wody to dla ciebie śmieć, to nie chcę wiedzieć co ty jesz :/
Edytowane przez: "ndgasyo" sie 20. 2018
30 Komentarzy
Zajebista cena, można mrozić więc bierzcie na zapas
1132339-LUoyt.jpg
LubieTakieOkazjesie 20. 2018

[Obrazek]



Akurat tofu z Lidla jest mniam Na pierwszy raz i nie tylko polecam wędzone. Nawet mięsożercy wcinają aż im się uszy trzęsą.
Od dzisiaj?
Jak się tego używa :o?
Tanker20/08/2018 10:08

Jak się tego używa :o?



Ja kroję w kosteczki, podsmażam i dodaję do sałatki lub do makaronu z sosem.
Tankersie 20. 2018

Jak się tego używa :o?


Moja zona nie je miesa, ja uzywam dokladnie tak samo jak np wedzonego boczku , szczerze mowiac, nie wiem czy nie wychodzi lepiej niz (z napompowanym woda) miesem
Niebieska20/08/2018 10:13

Ja kroję w kosteczki, podsmażam i dodaję do sałatki lub do makaronu z sos …Ja kroję w kosteczki, podsmażam i dodaję do sałatki lub do makaronu z sosem.


Czyli np. mógłbym tego użyć zamiast kurczaka do makaronu?
Tanker20/08/2018 10:28

Czyli np. mógłbym tego użyć zamiast kurczaka do makaronu?



Dokładnie
Ania Lewandowska lubi to
Niebieska20/08/2018 10:31

Dokładnie


To jeszcze jedno pytanie Czy wtedy tofu trzeba podsmażyć czy takie 'surowe' też się nada?
Tankersie 20. 2018

To jeszcze jedno pytanie Czy wtedy tofu trzeba podsmażyć czy takie ' …To jeszcze jedno pytanie Czy wtedy tofu trzeba podsmażyć czy takie 'surowe' też się nada?



Mi bardziej smakuje takie podsmażone, gdzie robi się lekko chrupiąca skórka. To wędzone można śmiało dodać surowe.
Wolę zdechnąć nić jeść takie śmieci!!!
Dzięki za cynk
Tankersie 20. 2018

To jeszcze jedno pytanie Czy wtedy tofu trzeba podsmażyć czy takie ' …To jeszcze jedno pytanie Czy wtedy tofu trzeba podsmażyć czy takie 'surowe' też się nada?


Też się nada, ale pamiętaj, że naturalne samo w sobie nie ma za bardzo smaku, więc warto je najpierw zamarynować albo obficie przyprawić. Tofu po zamrożeniu i rozmrożeniu oddaje swoją wodę, a w to miejsce jeszcze lepiej chłonie wszelkie sosy. To bazyliowe można np. zostawić w wodzie z ogórków kiszonych na kilka dni - stanie się niezłym erzacem sera feta.
A jaki termin przydatności ma? Ktoś kupił ktoś wie?
Mikihisa12320/08/2018 12:17

A jaki termin przydatności ma? Ktoś kupił ktoś wie?



Moje są do 19/09/2018
Niebieskasie 20. 2018

Moje są do 19/09/2018


O super, dzięki wielkie za info - w takim razie robię zapasy na grilla rodzinnego
Prześlij Komentarz

Początkujący łowca okazji! To pierwsza okazja od Niebieska. Podziel się wskazówkami odnośnie publikowania lub po prostu podziękuj ;)

Avatar
@
    Tekst