Niestety, ta okazja już wygasła
Szparagi zielone w Biedronce op 250g
419° Zakończono

Szparagi zielone w Biedronce op 250g

5,99zł9,99zł-40% Darmowa dostawa DarmowaBiedronka Okazje
30
419° Zakończono
Szparagi zielone w Biedronce op 250g
mar 12. 2020

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Od dzisiaj w Biedronce będzie przecena na szparagi zielone 5.99 za 250g
Cena wydaje się być bardzo dobra, ostatnio w Lidlu były po 16.99.
Podsmażone na maśle albo w risotto piękna sprawa.
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka
Najlepsze komentarze
Nie mam tyle odwagi i zbyt wąskie bary żeby wejść i się przebijać do szparagów.
Edytowane przez: "ktosieksamosiek" mar 12.
ktosieksamosiek12/03/2020 06:14

Nie mam tyle odwagi i zbyt waskie bary zeby wejsc i sie przebijac do …Nie mam tyle odwagi i zbyt waskie bary zeby wejsc i sie przebijac do szparagow.


Spokojnie, teraz gdy uwaga wszystkich skupiona jest na ryżu i makaronie nawet my mamy szansę na szparagi.
30 Komentarzy
oooo, ciekawe. wczoraj byly po dychu
Nie mam tyle odwagi i zbyt wąskie bary żeby wejść i się przebijać do szparagów.
Edytowane przez: "ktosieksamosiek" mar 12.
ktosieksamosiek12/03/2020 06:14

Nie mam tyle odwagi i zbyt waskie bary zeby wejsc i sie przebijac do …Nie mam tyle odwagi i zbyt waskie bary zeby wejsc i sie przebijac do szparagow.


Spokojnie, teraz gdy uwaga wszystkich skupiona jest na ryżu i makaronie nawet my mamy szansę na szparagi.
Przed podsmazaniem ugotować?
Diabolique12/03/2020 06:50

Przed podsmazaniem ugotować?


Ja tylko je na chwilę do wody wrzucam.
Później na maśle jakieś 10 minut smażę na delikatnym ogniu.
Niebo w gębie.
Kamil_Kupiec12/03/2020 06:52

Ja tylko je na chwilę do wody wrzucam. Później na maśle jakieś 10 minut sma …Ja tylko je na chwilę do wody wrzucam. Później na maśle jakieś 10 minut smażę na delikatnym ogniu. Niebo w gębie.


Lepiej, żeby to był dobry sposób, bo będę się rozdziewiczał kulinarnie
arth_8912/03/2020 07:01

Lepiej, żeby to był dobry sposób, bo będę się rozdziewiczał kulinarnie


Ja zawsze tak robię.
Później łodygi wrzucam do risotto a "kwiaty" zostawiam do dekoracji.
Zupa krem ze szparagów
Dwa razy więcej szparagów zawijanych w bekon i pieczonych w piekarniku (tak, tak... najpierw podgotować)! MNIAM!
można też w piekarniku, w cieście francuskim z dodatkami
3954843-KlhYs.jpg
3954857-uRCVi.jpg
3954917-w7kNR.jpgJak mniejsze, to 8 min na patelni wystarczy.
Mi bardziej smakują białe, może dużo obierania jest, ale ten smak takie polane masłem z bułką tartą. Szkoda, że sezon taki krótki na nie, co roku mówię, że się najem nimi, ale zawsze za mało, tak samo jak truskawki.
Ponoć uprawa szparagów produkuje więcej CO2 niż hodowla mięsa, co nie zmienia faktu, że są smaczne
e-Rick12/03/2020 10:01

Ponoć uprawa szparagów produkuje więcej CO2 niż hodowla mięsa, co nie zmie …Ponoć uprawa szparagów produkuje więcej CO2 niż hodowla mięsa, co nie zmienia faktu, że są smaczne


A nie przypadkiem uprawa awokado ?
Wodę_na_pic12/03/2020 10:02

A nie przypadkiem uprawa awokado ?


Uprawa awokado też i o tym więcej trąbią, ale akurat czytałem o szparagach i to mnie zdziwiło
Jak polecacie je przyrządzić ?
Cyn.amon12/03/2020 13:04

Jak polecacie je przyrządzić ?


Patelnia, masło, trochę soli i pieprzu.
Kamil_Kupiec12/03/2020 13:17

Patelnia, masło, trochę soli i pieprzu.


A co można do tego ? Mięso ? Ryż ?
No ba.
Nawet trzeba
Ja zawsze robię risotto z kurczakiem i szparagami.
Wyżej zdjęcie wrzuciłem.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst