Niestety, ta okazja już wygasła
Sos BBQ Hellmann's w Biedronce
156° Zakończono

Sos BBQ Hellmann's w Biedronce

1,99zł3,99zł-50%Biedronka Okazje
8
wrz 11.Dostępność Ogólnopolska

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Znalezione w Biedronce na ul. Chłopskiej w Gdańsku. W promocji również sos czosnkowy. Sosy stały na półkach wyprzedażowych. Pojemność 250 ml. Data przydatności: sierpień 2020.
185836.jpg
185836.jpg
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka

Grupy

8 Komentarzy
Było wrzucane chyba z tyg temu już
Nie jest zły, a na pewno o niebo lepszy od któregokolwiek z ketchupów od Hellmann’s
@himera dodaj zdjęcie cenówki/paragonu
Almane11/09/2019 18:50

@himera dodaj zdjęcie cenówki/paragonu


2816180-CMfWR.jpgZ uwagi na to że post jest sprawdzany nie mogę go edytować, więc dodam zdjęcie w komentarzu
Jay11/09/2019 18:34

Nie jest zły, a na pewno o niebo lepszy od któregokolwiek z ketchupów od He …Nie jest zły, a na pewno o niebo lepszy od któregokolwiek z ketchupów od Hellmann’s


To jaki ketchup wg ciebie jest najlepszy
flaas11/09/2019 20:11

To jaki ketchup wg ciebie jest najlepszy


Kotliński Specjał (nie Kotlin, Kotlin nawet nie jest z Kotlina :D) albo sklepowy z Piotra i Pawła - jakościowo i smakowo nic nie podskakuje.
Jay12/09/2019 02:09

jakościowo i smakowo nic nie podskakuje.



Tę jakość dostrzegłeś w tej skrobi modyfikowanej czy może w tym benzoesanie i glutaminianie?

Jay12/09/2019 03:06

naturalnie występuje np. w jagodach



Istotne jest tu raczej, że żaden z tych dodatków nie występuje w ketchupach, które przynajmniej próbują pretendować do miana produktu przyzwoitej jakości (a właśnie o jakości – o ile mnie pamięć i wzrok nie mylą – bredzisz powyżej).
Edytowane przez: "MK " wrz 12.
MK 12/09/2019 02:44

Tę jakość dostrzegłeś w tej skrobi modyfikowanej czy może w tym benzo …Tę jakość dostrzegłeś w tej skrobi modyfikowanej czy może w tym benzoesanie i glutaminianie?



Jeśli benzoesan to ten sodu, który naturalnie występuje np. w jagodach, a glutaminian to też ten sodu, występujący naturalnie w ziemniakach, pomidorach czy serach, to tak, właśnie tam ją dostrzegłem.

Zwyczajnie zdaję się na smak, na którym polegam od wielu, wielu lat, ale masz rację - internetowy naukowiec i szef kuchni jest bardziej wiarygodny niż moje kubki smakowe.
Edytowane przez: "Jay" wrz 12.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst