Niestety, ta okazja już wygasła
Schab Wieprzowy bez kości 1kg 9,99 Karta Moja Biedronka
351° Zakończono

Schab Wieprzowy bez kości 1kg 9,99 Karta Moja Biedronka

9,99zł17,99zł-44%Biedronka Okazje
18
351° Zakończono
Schab Wieprzowy bez kości 1kg 9,99 Karta Moja Biedronka
cze 29.

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Schab wieprzowy bez kości 1kg 9,99 pakowany próżniowo limit na karę Moja Biedronka 4kg
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka
18 Komentarzy
Od dzisiaj?
Z Niemiec u mnie
Niezbyt ładny ten schab, cała lodówa stała i prawie nikt nie brał, pozarastany tłuszczem, do tego jakiś taki miękki (wiotki?) i ogólnie z wyglądu niezbyt atrakcyjny, chyba jak się poodkrawa cały ten tłuszcz to wyjdzie tyle samo jakby kupić jakiś lepszy kawałek, chociaż to może akurat taka partia u mnie w biedronce się trafiła...
Edytowane przez: "Rzorze.Murzynio" cze 29.
Rzorze.Murzynio29/06/2020 22:56

Niezbyt ładny ten schab, cała lodówa stała i prawie nikt nie brał, poza …Niezbyt ładny ten schab, cała lodówa stała i prawie nikt nie brał, pozarastany tłuszczem, do tego jakiś taki miękki (wiotki?) i ogólnie z wyglądu niezbyt atrakcyjny, chyba jak się poodkrawa cały ten tłuszcz to wyjdzie tyle samo jakby kupić jakiś lepszy kawałek, chociaż to może akurat taka partia u mnie w biedronce się trafiła...


To coś z tą Biedronką raczej jest coś nie tak
Rzorze.Murzynio29/06/2020 22:56

Niezbyt ładny ten schab, cała lodówa stała i prawie nikt nie brał, poza …Niezbyt ładny ten schab, cała lodówa stała i prawie nikt nie brał, pozarastany tłuszczem, do tego jakiś taki miękki (wiotki?) i ogólnie z wyglądu niezbyt atrakcyjny, chyba jak się poodkrawa cały ten tłuszcz to wyjdzie tyle samo jakby kupić jakiś lepszy kawałek, chociaż to może akurat taka partia u mnie w biedronce się trafiła...



Co kto lubi. Ja często przebieram wzrokiem za kawałkiem schabu z tłuszczem,a takich jak na lekarstwo. Nie lubię suchych schabowych.
K._30/06/2020 13:27

Co kto lubi. Ja często przebieram wzrokiem za kawałkiem schabu z t …Co kto lubi. Ja często przebieram wzrokiem za kawałkiem schabu z tłuszczem,a takich jak na lekarstwo. Nie lubię suchych schabowych.



suchy to może być jak się go źle przyrządzi, a nie to że połowa jego wagi to tłuszcz
Rzorze.Murzynio30/06/2020 16:28

suchy to może być jak się go źle przyrządzi, a nie to że połowa jego wagi t …suchy to może być jak się go źle przyrządzi, a nie to że połowa jego wagi to tłuszcz


A mi chodzi o zawartość tłuszczu. Schab jest mięsem suchym. Ugrilluj bez marynaty - smacznego. Czyli jest mięsem suchym i wymaga marynaty, duszenia itp. żeby uzyskać kruchość.
K._30/06/2020 20:12

A mi chodzi o zawartość tłuszczu. Schab jest mięsem suchym. Ugrilluj bez ma …A mi chodzi o zawartość tłuszczu. Schab jest mięsem suchym. Ugrilluj bez marynaty - smacznego. Czyli jest mięsem suchym i wymaga marynaty, duszenia itp. żeby uzyskać kruchość.


Dobrze jest zrobić solanke, najlepiej delikatną, wtedy mięso zrobi się kruche
K._30/06/2020 20:12

A mi chodzi o zawartość tłuszczu. Schab jest mięsem suchym. Ugrilluj bez ma …A mi chodzi o zawartość tłuszczu. Schab jest mięsem suchym. Ugrilluj bez marynaty - smacznego. Czyli jest mięsem suchym i wymaga marynaty, duszenia itp. żeby uzyskać kruchość.



czyli innymi słowy, jak go źle przyrządzisz to jest suchy, dosłownie się zgodziłeś ze mną
Rzorze.Murzynio30/06/2020 22:35

czyli innymi słowy, jak go źle przyrządzisz to jest suchy, dosłownie się zg …czyli innymi słowy, jak go źle przyrządzisz to jest suchy, dosłownie się zgodziłeś ze mną


Nie zgadzam się z Tobą. Jest to mięso suche, które bez przyrządzenia nie jest smaczne. Karkówkę czy boczek zrobisz na grillu bez obróbki. Pozdrawiam
Marek_Marecki07930/06/2020 20:24

Dobrze jest zrobić solanke, najlepiej delikatną, wtedy mięso zrobi się kru …Dobrze jest zrobić solanke, najlepiej delikatną, wtedy mięso zrobi się kruche


Do wędzenia to rozumiem - na kilka dni, ale jak chcesz zrobić za godzinę kotlety to niewiele da.
K._01/07/2020 07:26

Do wędzenia to rozumiem - na kilka dni, ale jak chcesz zrobić za godzinę k … Do wędzenia to rozumiem - na kilka dni, ale jak chcesz zrobić za godzinę kotlety to niewiele da.


A da da, trzeba ponacinać mięsko by sól jak najgłębiej mogła wejść
Marek_Marecki07901/07/2020 07:53

A da da, trzeba ponacinać mięsko by sól jak najgłębiej mogła wejść


Wolę soczyste mięso w standardzie. Schab taki nie jest i wymaga zabiegów. Później i tak czuć, że napił się wody.
K._01/07/2020 09:10

Wolę soczyste mięso w standardzie. Schab taki nie jest i wymaga zabiegów. … Wolę soczyste mięso w standardzie. Schab taki nie jest i wymaga zabiegów. Później i tak czuć, że napił się wody.


Czyli karkówka najlepsza
K._01/07/2020 12:03

Trafiłeś.

Dzięki i proszę bardzo wiemy co dobre
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst