Niestety, ta okazja już wygasła
Promocja dorsz czarny filet 700 g
454° Zakończono

Promocja dorsz czarny filet 700 g

8,99zł19,99zł-55%Biedronka Okazje
15
454° Zakończono
Promocja dorsz czarny filet 700 g
lip 22. 2020

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Promocja dorsz czarny filet 700 g z 19,99 na 8,99. Biedronka, Sieradz. Nie wiem czy akcja ogólnopolska.
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka
15 Komentarzy
Możesz zdjęcie opakowania dodać?
To ten z wyprzedaży mrożonek w swoim trafiłam między filetami niebieski kawałek folii, ale poza tym dobry
cebulKasia22/07/2020 23:18

To ten z wyprzedaży mrożonek w swoim trafiłam między fil …To ten z wyprzedaży mrożonek w swoim trafiłam między filetami niebieski kawałek folii, ale poza tym dobry


bo miedzy mrozonymi filetami powinny byc folia żebyś je mogła zamrozone oddzielić
111111111122/07/2020 23:50

bo miedzy mrozonymi filetami powinny byc folia żebyś je mogła zamrozone od …bo miedzy mrozonymi filetami powinny byc folia żebyś je mogła zamrozone oddzielić


to albo im się skończyły i został ten nadgryziony kawałek w środku krzywo przeciętego (z kawałkiem kręgosłupa) mięsa, albo jednak wylądował tam przypadkiem
Ja bym to radził powąchać dobrze
Daj opakowanie
ArkadiuszRucki23/07/2020 03:30

Ja bym to radził powąchać dobrze


Nad morzem ludzie biorą w ciemno smażone jako świeże i po cenach pewnie 150zl/kg i nie wybrzydzaja
4783049-uafAd.jpg
Fajna cena , ryba smaczna ➕. W Biedronce gdzie robię zakupy zostały tylko pakowane w kostkę , ale promocja już nie tak dobra .
4785184.jpg
Edytowane przez: "Skalsa" lip 23.
Aż zaraz sprawdzę, czy uda się to upolować;)
cebulKasia22/07/2020 23:18

To ten z wyprzedaży mrożonek w swoim trafiłam między fil …To ten z wyprzedaży mrożonek w swoim trafiłam między filetami niebieski kawałek folii, ale poza tym dobry


Filety przypływaja do Polski w kontenerach chłodniczych. Przeważnie są pakowane w tafle ok 7kg. Poprzedzielane są wlaśnie niebieską folią aby za bardzo się nie sklejały. 3 takie tafle pakowane są w karton. I jak można obliczyć każdy taki karton waży ok. 21kg.
Maja zawartosć glazury na poziome ok 3 procent. Niestety Polacy wywęszyli interes i te filety sa u nas glazurowane (dodawana wierzchnia warstwa wody do zamarzniecia). Następnie pakowane są w opokowania polskich producentów i już mają 25-35 procent glazury.
kaktusik10223/07/2020 16:36

Filety przypływaja do Polski w kontenerach chłodniczych. Przeważnie są pak …Filety przypływaja do Polski w kontenerach chłodniczych. Przeważnie są pakowane w tafle ok 7kg. Poprzedzielane są wlaśnie niebieską folią aby za bardzo się nie sklejały. 3 takie tafle pakowane są w karton. I jak można obliczyć każdy taki karton waży ok. 21kg. Maja zawartosć glazury na poziome ok 3 procent. Niestety Polacy wywęszyli interes i te filety sa u nas glazurowane (dodawana wierzchnia warstwa wody do zamarzniecia). Następnie pakowane są w opokowania polskich producentów i już mają 25-35 procent glazury.


Na opakowaniu jest napisane że 700 g to waga bez glazury
kaktusik10223/07/2020 16:36

Filety przypływaja do Polski w kontenerach chłodniczych. Przeważnie są pak …Filety przypływaja do Polski w kontenerach chłodniczych. Przeważnie są pakowane w tafle ok 7kg. Poprzedzielane są wlaśnie niebieską folią aby za bardzo się nie sklejały. 3 takie tafle pakowane są w karton. I jak można obliczyć każdy taki karton waży ok. 21kg. Maja zawartosć glazury na poziome ok 3 procent. Niestety Polacy wywęszyli interes i te filety sa u nas glazurowane (dodawana wierzchnia warstwa wody do zamarzniecia). Następnie pakowane są w opokowania polskich producentów i już mają 25-35 procent glazury.


Glazura 3%, o której piszesz spowoduje, z rybą będzie po jakimiś czasie wyschnięta, stąd zabieg "dodawania" większej ilości lodu.
Przy filetach mrożonych i paczkowanych w tzw. płyty to właśnie ta folia przylegająca do ryby powoduje brak wysychania ryby.
karol.nawrocki25/07/2020 08:27

Glazura 3%, o której piszesz spowoduje, z rybą będzie po jakimiś czasie wys …Glazura 3%, o której piszesz spowoduje, z rybą będzie po jakimiś czasie wyschnięta, stąd zabieg "dodawania" większej ilości lodu.Przy filetach mrożonych i paczkowanych w tzw. płyty to właśnie ta folia przylegająca do ryby powoduje brak wysychania ryby.


Pracowałem przy glazurowaniu ryb i bywa i tak jak piszesz. Niektóre ryby wysychaja ale nie wszystkie. Możliwe,że te które mają nieco mniej glazury niż powinny mieć. Sam kupuje bezpośrednio z chłodni wlaśnie w takich płatach. W domu wyciagam je z niebieskiej folii i wrzucam do zamrażalnika. Nic sie złego z nimi nie dzieje, nie wysychają.
kaktusik10225/07/2020 09:15

Pracowałem przy glazurowaniu ryb i bywa i tak jak piszesz. Niektóre ryby w …Pracowałem przy glazurowaniu ryb i bywa i tak jak piszesz. Niektóre ryby wysychaja ale nie wszystkie. Możliwe,że te które mają nieco mniej glazury niż powinny mieć. Sam kupuje bezpośrednio z chłodni wlaśnie w takich płatach. W domu wyciagam je z niebieskiej folii i wrzucam do zamrażalnika. Nic sie złego z nimi nie dzieje, nie wysychają.


Sam również kupuję czarniaka w płytach. Rybka cud miód 😋
Prześlij Komentarz

Początkujący łowca okazji! To pierwsza okazja od AnnaLipińska. Podziel się wskazówkami odnośnie publikowania lub po prostu podziękuj ;)

Avatar
@
    Tekst