Niestety, ta okazja już wygasła
Prawdziwa włoska pizza w Biedronce
864° Zakończono

Prawdziwa włoska pizza w Biedronce

9,99zł12,99zł-23%Biedronka Okazje
114
maj 16. 2018

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Jedna z najlepszej pizzy mrożonej jaką jadłem(nie jest to odosobniona opinia).Prawdziwa włoska ,na cienkim wyrobionym cieście a nie gnieciuchy a la sernik.Pieczarki podsmażane(nie marynowane które rozlewają się po pizzy).Szczerze polecam ,napewno lepsza niż niejedna lokalna picca z Janusz telepicca.Bez porównania do tych pizz w chłodniach biedronki (te w okrągłych przeźroczystych opakowaniach).
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka

Grupy

Najlepsze komentarze
Spróbuję, jak dostanę biegunki to Cię znajdę.
sikora3016/05/2018 09:50

najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? op …najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?


giuseppe to placek drożdżowy a nie pizza...
sikora3016/05/2018 09:50

najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? op …najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?



no to gratuluje "dobrego" smaku...
Tak wygląda na żywo
886093-xjoU9.jpgOpinie testujemyjedzenie.pl " Pizza po wyjęciu z folii ma plusy i mininusy. Na pierwszy rzut oka fajnie wygląda ciasto, widać już tutaj, że nie będzie to sztywny gniot. Ponadto MEEEGA plus za to, że pieczarki to ich podsmażona wersja a nie ich marynowani bracia bo to jest zbrodnia na każdej pizzy a producencie uwielbiają je stosować nie wiem czemu.

Na minus szynka, która może i nie należy do najniższej półki ale ledwo wdrapuje się na średnią i nie wygląda zachęcająco.

Po upieczeniu Italpizza 26×38 wygląda i pachnie naprawdę zachęcająco. Niestety i w smaku ma plusy i minusy, które pokrywają się w dużej mierze z tym co można było zaobserwować na pierwszy rzut oka.

Plusy: ciasto jest WOW! Jak na gotowca oczywiście, ale powiem Wam szczerze, że w wielu polskich pizzeriach dostaniecie znacznie słabsze. Chyba pierwsze które mogło by śmiało rywalizować z ciastem w pizzy z Tygodnia Włoskiego w Lidlu. Było elastyczne tak jak powinno, smakowało drożdżowo, idealnie cienkie, nierozwalające się. Po prostu jak na gotowca ideał!

Ser mimo, że było go niewiele też zaliczam do plusów. Był zwyczajnie bardzo ok.

Pieczarki jak wspomniałem – to jeden z moich ulubionych składników na pizzy. Fajnie, że ktoś pomyślał i dodał je w takiej formie. Dodatkowo są dobrze przyprawione.

To wszystko sprawia, że pizza ta jest bardzo, bardzo solidna. Ma jednak swoje ale…

Do minusów zaliczyłbym przedewszystkim szynkę. Zalatuje smakiem typowej konserwowej. No to po prostu nie przystoi Panie i Panowie. "
Nikt mi nie płacił , ja kupię i sam się przekonam
114 Komentarzy
najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?
Edytowane przez: "sikora30" maj 16. 2018
Spróbuję, jak dostanę biegunki to Cię znajdę.
a od kiedy do kiedy promo ?
z gazetki czy w sklepie zauważyłeś ?
Edytowane przez: "pioter" maj 16. 2018
sikora3016/05/2018 09:50

najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? op …najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?


giuseppe to placek drożdżowy a nie pizza...
lasic16/05/2018 09:53

giuseppe to placek drożdżowy a nie pizza...


Ale ma dobre ciasto a nie podeszwa jak większość :P
Ktoś porównywał do Felicjana?:)
sikora3016/05/2018 09:50

najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? op …najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?



no to gratuluje "dobrego" smaku...
Ta jest naprawdę dobra ja szczerze polecam
emarcinmaj 16. 2018

no to gratuluje "dobrego" smaku...


Nie jestem koneserem mrożonych pizz więc z tych co mi się zdażyło jeść to giuseppe po prostu
patrzył ktoś na skład tej super pizzy?
Byłem we Włoszech, próbowałem włoskiej pizzy i ta w polskich pizzeriach jest zdecydowanie lepsza, ale kupię i spróbuję z ciekawości.
Edytowane przez: "juhacz" maj 16. 2018
Ja w sumie niedawno jadłem z dziewczyną. Dosyć słona bo ich typowa szynka jest zawarta, nie każdemu podpadnie do gustu. Mi jako tako smakowała, dziewczyna oddała mi resztę i poszła zjeść coś innego :/
Dadi11maj 16. 2018

patrzył ktoś na skład tej super pizzy?


smak > skład
sikora3016/05/2018 09:50

najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? op …najlepsza jaka jadlem z mrożonych to giuseppe. ktoś zna tą powyżej ? opinie ?


To spróbuj lepiej Feliciane
Tommmaj 16. 2018

To spróbuj lepiej Feliciane


A kto patrzy na skład pizzy mrożonej ? Zamykam oczy jak jem
prawdziwe włoskie pizze są przereklamowane
Hary_Giewont16/05/2018 10:15

prawdziwe włoskie pizze są przereklamowane


Co Ty opowiadasz?!dobrej pizzeri trzeba poszukać,niestety coraz wiecej lokali jest slabej jakości.Lokalsi wiedzą gdzie jest najlepsza warto zapytać.ja najlepsza jadlem w Rzymie w jakimś osiedlowym lokalu gdzie bylo pelno ludzi,pizza zajebista świeże skladniki,duzy wybór.najbardziej smakowala mi z krewetkami i bazylia.
Tak wygląda na żywo
886093-xjoU9.jpgOpinie testujemyjedzenie.pl " Pizza po wyjęciu z folii ma plusy i mininusy. Na pierwszy rzut oka fajnie wygląda ciasto, widać już tutaj, że nie będzie to sztywny gniot. Ponadto MEEEGA plus za to, że pieczarki to ich podsmażona wersja a nie ich marynowani bracia bo to jest zbrodnia na każdej pizzy a producencie uwielbiają je stosować nie wiem czemu.

Na minus szynka, która może i nie należy do najniższej półki ale ledwo wdrapuje się na średnią i nie wygląda zachęcająco.

Po upieczeniu Italpizza 26×38 wygląda i pachnie naprawdę zachęcająco. Niestety i w smaku ma plusy i minusy, które pokrywają się w dużej mierze z tym co można było zaobserwować na pierwszy rzut oka.

Plusy: ciasto jest WOW! Jak na gotowca oczywiście, ale powiem Wam szczerze, że w wielu polskich pizzeriach dostaniecie znacznie słabsze. Chyba pierwsze które mogło by śmiało rywalizować z ciastem w pizzy z Tygodnia Włoskiego w Lidlu. Było elastyczne tak jak powinno, smakowało drożdżowo, idealnie cienkie, nierozwalające się. Po prostu jak na gotowca ideał!

Ser mimo, że było go niewiele też zaliczam do plusów. Był zwyczajnie bardzo ok.

Pieczarki jak wspomniałem – to jeden z moich ulubionych składników na pizzy. Fajnie, że ktoś pomyślał i dodał je w takiej formie. Dodatkowo są dobrze przyprawione.

To wszystko sprawia, że pizza ta jest bardzo, bardzo solidna. Ma jednak swoje ale…

Do minusów zaliczyłbym przedewszystkim szynkę. Zalatuje smakiem typowej konserwowej. No to po prostu nie przystoi Panie i Panowie. "
Nikt mi nie płacił , ja kupię i sam się przekonam
Dadi1116/05/2018 09:58

patrzył ktoś na skład tej super pizzy?


886109-JSEZM.jpg.
Superszwagier16/05/2018 10:23

Co Ty opowiadasz?!dobrej pizzeri trzeba poszukać,niestety coraz wiecej …Co Ty opowiadasz?!dobrej pizzeri trzeba poszukać,niestety coraz wiecej lokali jest slabej jakości.Lokalsi wiedzą gdzie jest najlepsza warto zapytać.ja najlepsza jadlem w Rzymie w jakimś osiedlowym lokalu gdzie bylo pelno ludzi,pizza zajebista świeże skladniki,duzy wybór.najbardziej smakowala mi z krewetkami i bazylia.


Zgadzam się, że jak pizza to tylko włoska i najlepiej we Włoszech. Jak komuś taka nie pasuje, to znaczy, że nie lubi jeść pizzy tylko drożdżowe placki z tym co się akurat nawinie kucharzowi.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst