198°
Zakończone
Pizza Mrożona Italian Style Tesco za 5 zł przy zakupie 2 szt

Pizza Mrożona Italian Style Tesco za 5 zł przy zakupie 2 szt

Artykuły spożywczeOkazje Tesco

Pizza Mrożona Italian Style Tesco za 5 zł przy zakupie 2 szt

Cena:Cena:Cena:5zł
Pizza Italian Style Tesco bez chemii do złapania za 5 zł przy zakupie 2 szt. Cena regularna to 5.99 zł. Szczególnie polecam Mozzarellę (jej skład można zobaczyć na obrazku). Oferta ważna od 22.09 do 28.09 w Tesco.

9 Komentarzy

Lepiej kupić Guseppe (2x425g za 10 zł) w Biedronce:
biedronka.pl/pl/…eni strona 5.

muminek8944 min

​Ta pizza ma chemię http://wieszcozjesz.blogspot.com/2013/09/dr-oetker-pizza-guseppe-4-sery.html?m=1

​ Jazda pizza ma chemię, wszystko to jedna wielka chemia. Wiesz H2O itp. Problem stanowi raczej konserwanty, stabilizatory, wypełniacze i inne ulepszacze. co do linku zaś, to ją tam siedzę raczej pozytywną opinię autora o składzie pizzy.

Lepsza Ristorante z Kaufla za 5,80zł

Próbowałem wiele mrożonych pizz, ale Guseppe jest najlepsza moim zdaniem. Oprócz tego Papa Pedro z Biedronki też jest w porządku. Generalnie każda taka pizza ma chemię w składzie. Chcąc w pełni pewną pizzę należałoby samemu w całości ją przygotować, a niestety nie zawsze jest czas.

mtq6959 min

Próbowałem wiele mrożonych pizz, ale Guseppe jest najlepsza moim zdaniem. Oprócz tego Papa Pedro z Biedronki też jest w porządku. Generalnie każda taka pizza ma chemię w składzie. Chcąc w pełni pewną pizzę należałoby samemu w całości ją przygotować, a niestety nie zawsze jest czas.

​I to nie wyjdzie bo składniki które na nią kładziemy to też w jakimś stopniu chemia :-)

muminek89Wrz 21.

​Ta pizza ma chemię http://wieszcozjesz.blogspot.com/2013/09/dr-oetker-pizza-guseppe-4-sery.html?m=1



Gdzie Ty tam widzisz chemię?
Edytowane przez: "eMJay" Wrz 22.

eMJay2 godz., 5 min

Gdzie Ty tam widzisz chemię?



skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, aromat, hydrolizowane białko roślinne, syrop glukozowy

Czyli wszystko w najlepszym porządku. Polecam poczytać trochę na temat składów żywności.

Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst