Niestety, ta okazja wygasła 14 września 2020.
173°
Opublikowano 14 września 2020
Piecyk do pizzy Teesa Supreme TSA3231
8zł ·
Opublikowane przez
Spox5x
Dołączył w 2018
149
1 169
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Piec bardzo podobny do G3 Ferrari, lecz cena dwukrotnie niższa.
Darmowa dostawa z opcją Smart.
Okazja ważna tylko dziś.
Darmowa dostawa z opcją Smart.
Okazja ważna tylko dziś.
- Dwa elementy grzejne
- Regulacja temperatury i czasu
- Lampka sygnalizująca gotowość do pracy
- Nienagrzewające się uchwyty
- Zabezpieczenie przed przegrzaniem
- Powierzchnia pieczenia: kamień
- Temperatura: 200°C/ 300°C/ 350°C/ 400°C
- Timer: 1 min/ 2 min/ 3 min/ 4 min/ 5 min
- Średnica kamienia: 32 cm
- Moc maksymalna: 1200 W
- Zasilanie: 220 ~ 240 V; 50/60 Hz
- W zestawie: dwie stalowe łopatki
- Waga: 5 kg
- Wymiary: 320x205x360 mm
- Długość przewodu: 1 m
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
41 Komentarzy
sortowanie:Ponieważ juz mam ten piecyk, porównałem go z G3 (modelem G100006 nie G100032) w sklepie i nie jest podobny - jest identyczny. Oczywiście nie licząc nadruków. Classica super mi wyszła z kalkulatora KMP, spróbuję następnym razem napoletanę, ale obawiam się, że bez modyfikacji rezultat może nie spełnić oczekiwać. (Edytowano)
Inny sklep, inna cena
tak
W poprzedniej wstawce ktoś sprawdzał temperaturę i jednocześnie radził, żeby nie rozgrzewać na maksa, dopiero po włożeniu pizzy.
Tak zrobiłem (ustawiłem max minutę przed włożeniem pizzy), przez co grzałka górna cały czas grzała i góra ładnie się zrobiła, a spód nie spalił.
pepper.pl/com…660
Może się zorientowali, że trochę za niska cena :d
no startowalo to z ilosci 120 okolo... mialem w obserwacji i nagle ze 115 wskoczylo 15 no i dalej juz wiadomka - wszedl pepper :-)
Brzydkie zagranie... sprzedali raptem 18 sztuk w tej cenie.
ceną
Jak nie mam ciasta, a chce szybko pizzę, to wale drożdże (filozofiasmaku.pl/201…ta/) i mam ciasto za godzinę (maniaków z KMP pozdrawiam) wszyscy żyją, wszystkim smakuje i to najważniejsze. Jak chce sie pobawić to robię w/g kalkulatora pizzy i bawię się w TO i TK itd.
Nie smaruje boków do końca i tam zostawiam więcej ciasta. Piekłem 5 min po 10 min. nagrzewania, porcja ciasta na pizzę około 230-240g. Będę zmniejszał, bo to akurat miałem przygotowane na blachę do piekarnika (miałem ciasto zamrożone, zawsze robię z 1kg maki i resztę zamrażam) (Edytowano)
Fakt, mea culpa.
Faktycznie grzeje do 400 stopni? Sprawdzał Kolega może?
Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę zarumieni. Ja mam Caliente i wrzucam na 380 max i wtedy nawet muszę czasami kombinować. (Edytowano)
Czyli co? Wymiana kamienia? Na biscotto???
Bez zmiany grzałek nie ma według mnie sensu. Ja się zastanawiałem nad modyfikacjami ale szkoda zachodu wszystko się potem pali i topi a szczególnie w G3 i klonach jak ten ale nawet w caliente które ja mam. Robię sobie coś pomiędzy classica a napoletana i mi starczy może aż tak fajnie nie wyglądają ale są spoko i mi to starcza. Najważniejsze to wrzucać jak grzałki są czerwone. A co do spodów to teraz chyba kupię sobię metalowa siatkę do pieczenia i jak będzie blisko zjarania to będę wsuwał pod spód zawsze to da dodatkowy czas.