Niestety, ta okazja już wygasła
Piecyk do pizzy Teesa Supreme TSA3231
173° Zakończono

Piecyk do pizzy Teesa Supreme TSA3231

249zł 8zł Allegro Okazje
40
173° Zakończono
Piecyk do pizzy Teesa Supreme TSA3231
wrz 14.

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Piec bardzo podobny do G3 Ferrari, lecz cena dwukrotnie niższa.
Darmowa dostawa z opcją Smart.
Okazja ważna tylko dziś.

  • Dwa elementy grzejne
  • Regulacja temperatury i czasu
  • Lampka sygnalizująca gotowość do pracy
  • Nienagrzewające się uchwyty
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Powierzchnia pieczenia: kamień
  • Temperatura: 200°C/ 300°C/ 350°C/ 400°C
  • Timer: 1 min/ 2 min/ 3 min/ 4 min/ 5 min
  • Średnica kamienia: 32 cm
  • Moc maksymalna: 1200 W
  • Zasilanie: 220 ~ 240 V; 50/60 Hz
  • W zestawie: dwie stalowe łopatki
  • Waga: 5 kg
  • Wymiary: 320x205x360 mm
  • Długość przewodu: 1 m
Aktualizacje społecznościowe
Allegro OkazjeAllegro kupony rabatowe
40 Komentarzy
DobraZmiana14/09/2020 08:51

Było > …Było > https://www.pepper.pl/promocje/urzadzenie-do-pizzy-teesa-supreme-blizniak-g3-ferrari-d10006-296835


Inny sklep, inna cena
Dżuzeppe zmieszczem?
"Piec bardzo podobny do G3 Ferrari, lecz cena dwukrotnie niższa."

Ponieważ juz mam ten piecyk, porównałem go z G3 (modelem G100006 nie G100032) w sklepie i nie jest podobny - jest identyczny. Oczywiście nie licząc nadruków. Classica super mi wyszła z kalkulatora KMP, spróbuję następnym razem napoletanę, ale obawiam się, że bez modyfikacji rezultat może nie spełnić oczekiwać.
Edytowane przez: "ziachu" wrz 14.
ziachu14/09/2020 09:10

"Piec bardzo podobny do G3 Ferrari, lecz cena dwukrotnie niższa."Ponieważ j …"Piec bardzo podobny do G3 Ferrari, lecz cena dwukrotnie niższa."Ponieważ juz mam ten piecyk, porównałem go z G3 (modelem G100006 nie G100032) w sklepie i nie jest podobny - jest identyczny. Oczywiście nie licząc nadruków. Classica super mi wyszła z kalkulatora KMP, spróbuję następnym razem napoletanę, ale obawiam się, że bez modyfikacji rezultat może nie spełnić oczekiwać.


Faktycznie grzeje do 400 stopni? Sprawdzał Kolega może?
Joey14/09/2020 09:29

Faktycznie grzeje do 400 stopni? Sprawdzał Kolega może?


Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę zarumieni. Ja mam Caliente i wrzucam na 380 max i wtedy nawet muszę czasami kombinować.
Edytowane przez: "Alpaczino" wrz 14.
Alpaczino14/09/2020 09:35

Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę z …Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę zarumieni. Ja mam Caliente i wrzucam na 380 max i wtedy nawet muszę czasami kombinować.


Czyli co? Wymiana kamienia? Na biscotto???
Joey14/09/2020 09:55

Czyli co? Wymiana kamienia? Na biscotto???


Bez zmiany grzałek nie ma według mnie sensu. Ja się zastanawiałem nad modyfikacjami ale szkoda zachodu wszystko się potem pali i topi a szczególnie w G3 i klonach jak ten ale nawet w caliente które ja mam. Robię sobie coś pomiędzy classica a napoletana i mi starczy może aż tak fajnie nie wyglądają ale są spoko i mi to starcza. Najważniejsze to wrzucać jak grzałki są czerwone. A co do spodów to teraz chyba kupię sobię metalowa siatkę do pieczenia i jak będzie blisko zjarania to będę wsuwał pod spód zawsze to da dodatkowy czas.
Alpaczino14/09/2020 10:03

Bez zmiany grzałek nie ma według mnie sensu. Ja się zastanawiałem nad mod …Bez zmiany grzałek nie ma według mnie sensu. Ja się zastanawiałem nad modyfikacjami ale szkoda zachodu wszystko się potem pali i topi a szczególnie w G3 i klonach jak ten ale nawet w caliente które ja mam. Robię sobie coś pomiędzy classica a napoletana i mi starczy może aż tak fajnie nie wyglądają ale są spoko i mi to starcza. Najważniejsze to wrzucać jak grzałki są czerwone. A co do spodów to teraz chyba kupię sobię metalowa siatkę do pieczenia i jak będzie blisko zjarania to będę wsuwał pod spód zawsze to da dodatkowy czas.


Dobry patent z tą siatką. Osobiście raczej nie bawiłbym się w przerabianie, bo co z tego skoro się rozgrzeje do x stopni skoro obudowa mi się rozpuści. Zaintrygował mnie tylko informacja z opisu, że grzeje do 400 stopni. W piekarniku nagrzewam kamień do 350 - 380 stopni, ale co chwila muszę wymieniać żarówki bo nie wytrzymują temperatury, stąd zastanawiam się nad tym piecykiem jajo alternatywą, żeby już nie katować tego piekarnika.
Tu jakieś przykładowe wypiek na żywo lepiej wyglądały. Nie są to perfekcyne napoletany bardziej coś pomiędzy jak wspomniałem. Pewnie można by zrobić lepsze ale i tak lepsze niż w 90% pizzeri i pewnie hak sie odpowiednio przyłożyć możnaby zrobić lepiej bez modyfikacji. Trzeba tylko odpowiednio dobrać średnicę do pozycji grzałki żeby ranty były tuż pod grzałka wrzucać jak jest czerwona i oczywiście odpowiednio wyrobić ciasto i nie zmaltretowac go przy wyrabianiu pizzy. Do dobrych odpowiednio napompowanych rantów polecam bige no i dobra mąkę ja akurat na polselli classica piekę
5081277-kFF5k.jpg5081277-eBgGH.jpg5081277-wzVbp.jpg
Joey14/09/2020 09:29

Faktycznie grzeje do 400 stopni? Sprawdzał Kolega może?


Alpaczino14/09/2020 09:35

Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę z …Przy 400 zjara ci się spód na tym karmieniu zanim góra się chociaż trochę zarumieni. Ja mam Caliente i wrzucam na 380 max i wtedy nawet muszę czasami kombinować.


W poprzedniej wstawce ktoś sprawdzał temperaturę i jednocześnie radził, żeby nie rozgrzewać na maksa, dopiero po włożeniu pizzy.
Tak zrobiłem (ustawiłem max minutę przed włożeniem pizzy), przez co grzałka górna cały czas grzała i góra ładnie się zrobiła, a spód nie spalił.

pepper.pl/com…660
Joey14/09/2020 10:09

Dobry patent z tą siatką. Osobiście raczej nie bawiłbym się w prze …Dobry patent z tą siatką. Osobiście raczej nie bawiłbym się w przerabianie, bo co z tego skoro się rozgrzeje do x stopni skoro obudowa mi się rozpuści. Zaintrygował mnie tylko informacja z opisu, że grzeje do 400 stopni. W piekarniku nagrzewam kamień do 350 - 380 stopni, ale co chwila muszę wymieniać żarówki bo nie wytrzymują temperatury, stąd zastanawiam się nad tym piecykiem jajo alternatywą, żeby już nie katować tego piekarnika.


Ma dużo niedogodności szczególnie rozmiar bo żeby wyszły dobre to muszą byc małe. Ale ja polecam szybciej się robi mniej roboty i według mnie lepsze jak z piekarnika. Nie mam tego piecyka ale jak to jest to samo co G3 w tej cenie będzie spoko raczej. Caliente i Express Napoli jest lepsze ale cieżko kupić w normalnej cenie a około 400-500 nie jest warte.
Alpaczino14/09/2020 10:13

Tu jakieś przykładowe wypiek na żywo lepiej wyglądały. Nie są to perfe …Tu jakieś przykładowe wypiek na żywo lepiej wyglądały. Nie są to perfekcyne napoletany bardziej coś pomiędzy jak wspomniałem. Pewnie można by zrobić lepsze ale i tak lepsze niż w 90% pizzeri i pewnie hak sie odpowiednio przyłożyć możnaby zrobić lepiej bez modyfikacji. Trzeba tylko odpowiednio dobrać średnicę do pozycji grzałki żeby ranty były tuż pod grzałka wrzucać jak jest czerwona i oczywiście odpowiednio wyrobić ciasto i nie zmaltretowac go przy wyrabianiu pizzy. Do dobrych odpowiednio napompowanych rantów polecam bige no i dobra mąkę ja akurat na polselli classica piekę[Obrazek] [Obrazek] [Obrazek]


Moja ulubiona mąka Piękne wypieki Gratuluję koledze. No ja o takich rantach mogę pomarzyć w piekarniku, gdyż grzałka ma kształt kwadratowy i kamień się nierównomiernie nagrzewa, no ale może pora w końcu zainwestować w taki piecyk
Polecam za te pieniądze bym się nie zastanawiał jak będziesz nieusatysfakcjonowany to na grupie KMP na pewno ktoś odkupi za tyle. A brzegi najlepiej właśnie na bidze mi wyrosły jak raz spróbowałem. Niby powinna być mocna mąka do tego ale na classice też dobrze wyszło teraz będę próbował bige na polselli super a jako mąkę zwykła classice i powinno być lepiej. Ale polecam spróbować chociaż raz mimo że więcej roboty bo boki lepiej rosną i struktura oraz smak ciasta lepsze.
Dzięki zamówione, czaiłem się od dawna na jakiś piecyk, aż w końcu trzeba było skorzystać z okazji.
koniec
w pewnym momencie sciagneli ze stanu 100 szt.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst