Niestety, ta okazja wygasła 6 lutego 2023.
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Nadaje się na kuchnie gazowe, elektryczne, ceramiczne, halogenowe oraz Indukacje.
Naczynie wewnątrz pokryte powłoką nieprzywierającą. Nie zawiera żadnych toksycznych związków - PFOA, PTFE. Naczynie przeznaczone do niskotłuszczowego gotowania i pieczenia. Uchwyt z bakelitu.
Naczynie wewnątrz pokryte powłoką nieprzywierającą. Nie zawiera żadnych toksycznych związków - PFOA, PTFE. Naczynie przeznaczone do niskotłuszczowego gotowania i pieczenia. Uchwyt z bakelitu.
- Wysokość: 3 cm
- Średnica: 25 cm,
- Otwór: 8 cm

Aktualizacje społecznościowe
67 Komentarzy
sortowanie:Mozna powiedzieć, że mit 'jedynie parę jajek na tydzień' z roku na rok jest coraz słabszy, a naukowcy podnoszą ten limit coraz wyżej. Obecnie jajka uznaje się wręcz za zdrowe, a powiązanie jajek (tłuszczy?) z poziomem cholesterolu - maleje.
Choć z tego co wiem, nadal uważa się łączenie węglowodanów z tłuszczami (w jednym posiłku lub okolicach okołoposiłkowych) za niezdrowe (choćby pod względem ww. cholesterolu).
Więc unikałbym posiłków typowo polskich (dużo tłuszczów , dużo węgli - w jednym posiłku), i jadł tyle jajek ile się podoba.
Same żóltka są dość wartościowe, a zrobione na nie-super-twardo - mocno odżywcze.
Ale ja na przykład ostatnio - jajek jem mniej.
Po prostu bariera 1.50 zł za szt. jest dla mnie światopoglądowo na razie nie do przeskoczenia, mimo, ze za jedną pesję mogę kupić w .uj jajek.
Nawet prości ludzie, patusy i męty, potrafią jarać szlugi, wydając miesięcznie duże kwoty, to co za problem uzbierać na patelnię?