Opublikuj recenzję swojego produktu firmy ASUS i odbierz 60 PLN
456°

Opublikuj recenzję swojego produktu firmy ASUS i odbierz 60 PLN

Asus Okazje
32
456°
Opublikuj recenzję swojego produktu firmy ASUS i odbierz 60 PLN
Obowiązuje do 30/09/2020lip 10.
Produkty uczestniczące w promocji:

  • ROG Crosshair VIII Hero
  • ROG STRIX B450-F GAMING
  • ROG STRIX B450-I GAMING
  • ROG STRIX B550-E Gaming
  • ROG STRIX B550-F Gaming
  • ROG STRIX X570-E GAMING
  • ROG STRIX X570-F GAMING
  • TUF B450-PLUS GAMING
  • TUF B450-PRO GAMING
  • TUF B450M-PLUS GAMING
  • TUF B450M-PRO GAMING
  • TUF GAMING B550-PLUS
  • TUF GAMING X570-PLUS (Wi-Fi)


1. Krok: Opublikuj swoją ocenę. Napisz uczciwą recenzję jednego z wyżej wymienionych produktów w jednym z poniższych sklepów w Polsce:. komputronik.pl, mediaexpert.pl, x-kom.pl.

2. Krok: Wyślij nam URL swojej recenzji.Od 19 Czerwca do 30 sierpnia wypełnij formularz, do którego link znajduje się poniżej, aby pokazać nam swoją recenzję.

3. Krok: Odbierz swoją nagrodę. Otrzymasz zwrot pieniędzy jak najszybciej na swoje
konto.

Otrzymaną gotówkę otrzymujemy w formie cashbacku, czyli zwrotu pieniędzy
Aktualizacje społecznościowe
Asus Okazje
Najlepsze komentarze
Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle dostają sporo więcej.
No może lepsza niż promki MSI z kasą na STEAM za drogie rzeczy, czy ich leżaki ogrodowe po wydaniu sporo lub "pluszowe" smoki z którymi nie ma co zrobić, ale ...
No Gigabyte i Asrock nie daje nic, ale przynajmniej nie trzeba trudzić się i liczyć, że może kiedyś zwrócą.
Edytowane przez: "omi" lip 10.
32 Komentarze
Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle dostają sporo więcej.
No może lepsza niż promki MSI z kasą na STEAM za drogie rzeczy, czy ich leżaki ogrodowe po wydaniu sporo lub "pluszowe" smoki z którymi nie ma co zrobić, ale ...
No Gigabyte i Asrock nie daje nic, ale przynajmniej nie trzeba trudzić się i liczyć, że może kiedyś zwrócą.
Edytowane przez: "omi" lip 10.
Proste cebulaste pytanie... Czy muszę posiadać jedną z tych płytek? Przechodząc do formularza każe mi się zalogować do ASUS VIP account
Opublikuj swoją recenzję, a my ci damy 60 zł zamiast płacić 200 copywriterowi za to samo.
PanYapa11/07/2020 10:15

Proste cebulaste pytanie... Czy muszę posiadać jedną z tych płytek? Prz …Proste cebulaste pytanie... Czy muszę posiadać jedną z tych płytek? Przechodząc do formularza każe mi się zalogować do ASUS VIP account


Też tak miałem. Po zalogowaniu się normalnie miałem formularz
Edytowane przez: "Pan_Troleq" lip 11.
omi10/07/2020 21:59

Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle …Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle dostają sporo więcej.No może lepsza niż promki MSI z kasą na STEAM za drogie rzeczy, czy ich leżaki ogrodowe po wydaniu sporo lub "pluszowe" smoki z którymi nie ma co zrobić, ale ...No Gigabyte i Asrock nie daje nic, ale przynajmniej nie trzeba trudzić się i liczyć, że może kiedyś zwrócą.


Człowieku czy ty masz udar że tak piszesz?
omi10/07/2020 21:59

Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle …Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle dostają sporo więcej.No może lepsza niż promki MSI z kasą na STEAM za drogie rzeczy, czy ich leżaki ogrodowe po wydaniu sporo lub "pluszowe" smoki z którymi nie ma co zrobić, ale ...No Gigabyte i Asrock nie daje nic, ale przynajmniej nie trzeba trudzić się i liczyć, że może kiedyś zwrócą.


Do You speak polish?
Płytę trzeba kupić w jednym z trzech podanych sklepów, czy też można w każdym innym, a w tamtych tylko recenzję zmieścić?
Chyba trzeba płytę kupić w w/w sklepach. ehh a mogłem kupić w xkom.
Edytowane przez: "Any" lip 12.
Any12/07/2020 14:46

Chyba trzeba płytę kupić w w/w sklepach. ehh a mogłem kupić w xkom.


nie zauważyłem nic w regulaminach, że musi to być w jednym z tych 3 sklepów. Promocja jest ogólno-międzynarodowa.
Dzisiaj puściłem zgłoszenie na recenzję w X-Komie na kartę graficzną, musiałem jedynie wybrać w jakim sklepie jest ta recenzja i link do niej z nickiem. Oczywiście co zakupiłem i kiedy opinia była robiona również + SN ale nie musiałem dawać dowodu zakupu ani nic
nRx66620/07/2020 20:44

Dzisiaj puściłem zgłoszenie na recenzję w X-Komie na kartę graficzną, musia …Dzisiaj puściłem zgłoszenie na recenzję w X-Komie na kartę graficzną, musiałem jedynie wybrać w jakim sklepie jest ta recenzja i link do niej z nickiem. Oczywiście co zakupiłem i kiedy opinia była robiona również + SN ale nie musiałem dawać dowodu zakupu ani nic


To ciekawe jak oni to będą weryfikować. Wychodzi na to, że każdy może dać recenzje nic wcześniej nie kupując
Mar_R20/07/2020 21:08

To ciekawe jak oni to będą weryfikować. Wychodzi na to, że każdy może dać … To ciekawe jak oni to będą weryfikować. Wychodzi na to, że każdy może dać recenzje nic wcześniej nie kupując


W formularzu podajesz numer seryjny, jutro pisze recke do plyty glownej xD
Zgłoszenie wysłane, zobaczymy co z tego.
nRx66620/07/2020 21:09

W formularzu podajesz numer seryjny, jutro pisze recke do plyty glownej xD


Jeśli nie trzeba podawać gdzie się kupilo i to udowadniać, to zawsze można kupić coś z największym zwrotem spisać numer i potem oddać A później znając już jak on wygląda podawać jakieś losowe i kosić kolejne zwroty
Regulamin chyba ma zapis ze jak bedzie zwrot to oplata manipulacyjna zostanie naliczona, ale to chyba orzy cashbacku
nRx66620/07/2020 21:49

Regulamin chyba ma zapis ze jak bedzie zwrot to oplata manipulacyjna …Regulamin chyba ma zapis ze jak bedzie zwrot to oplata manipulacyjna zostanie naliczona, ale to chyba orzy cashbacku


Przy cashbacku tak, ale tutaj nie trzeba nic udowadniać. Ciekawe czy można by wziąć ten cashback za zakup i ten za recenzję jednocześnie
Edytowane przez: "Mar_R" sie 11.
trzeba by sprawdzic regulamin cashbacku bo jest bardziej restrykcyjny
Zwrot 60zł w żaden sposób nie rekompensuje zawyżoną marżę Asusa, którą wywindował bardzo mocno, no ale Jeleni nie brakuje na ich produkty.
Edytowane przez: "Cebularny" lip 21.
omi10/07/2020 21:59

Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle …Żałosna promocja. Niemcy przy na dodatek 16% VAT i lepszych cenach w ogóle dostają sporo więcej.No może lepsza niż promki MSI z kasą na STEAM za drogie rzeczy, czy ich leżaki ogrodowe po wydaniu sporo lub "pluszowe" smoki z którymi nie ma co zrobić, ale ...No Gigabyte i Asrock nie daje nic, ale przynajmniej nie trzeba trudzić się i liczyć, że może kiedyś zwrócą.


Dokładnie. Niemcy mają o wiele lepszą promocję za te recenzje (nawet 30 Euro cashbacku), a nie tylko te marne 60 złotych. Do tego pisałem do Asusa polskiego i niemieckiego czy jeśli kupię płytę na Amazonie, a sam mieszkam w Polsce to czy będę mógł skorzystać z promocji i na jakich warunkach: polskich czy niemieckich (płaciłbym w Euro). Polski Asus odpisał mi, że nie respektują zakupów poza krajem i odesłał do niemieckiego. Niemiecki odpisał, że skoro mieszkam w Polsce to w przypadku zakupu na Amazonie nic mi się nie będzie należało. Podziękowałem i kupiłem Gigabyte B550 Aorus Pro za 789 złotych (z przesyłką), bo lepiej mi się opłacało, a płyta i tak lepsza niż ASUS ROG STRIX B550-F GAMING, który rozważałem.
Tak. U nich te Asusy wychodziły niemal jak B450. Trochę zabawy z cashbackami i nie najlepsze opinie o zwrotach cahback przez Asusa, ale jeśli wszystko skończy się komuś pomyślnie to będzie miał B550 w uczciwej i dużo lepszej niz u konkurencji cenie.
A jak brał jakiś model ze średniej półki i jeszcze załapał na 10 euro zwrotu z Amazana i jakiś dodatkowy bonus z kuponu itp. to już bedzie miał dobrą cebulkę.
No i szkoda, że część Europy traktowana jest gorzej. Rozumiem różnice pomiędzy US, tam choćby krótsze gwarancje, ale tu powinno być podobnie.
Edytowane przez: "omi" lip 21.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst