Niestety, ta okazja już wygasła
Nutella 825 g - 30% na kartę Skarbonka i inne "mega rabaty" w Auchan
73° Zakończono

Nutella 825 g - 30% na kartę Skarbonka i inne "mega rabaty" w Auchan

6
lis 20. 2019

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Wstawiam głównie jako okazję dla fanów tej pysznej mieszaniny cukru i oleju
Dzięki karcie Skarbonka za Nutellę 825 g otrzymamy 30% ceny na środki na karcie. Posiadanie i korzystanie z karty jest bezpłatne, więc nie widzę przeciwwskazań, żeby ją wyrobić, jeśli ktoś jeszcze jej nie ma, promocji z kartą trafia się coraz więcej Dodatkowo w grudniu za płatność kartą Skarbonka w ubiegłych latach otrzymywało się 5-10% więcej, więc na przedświąteczne zakupy będzie można ów bonus wypłacić

Przypominam, że promocja z okazji pepper.pl/pro…035 została przedłużona do końca listopada

Inne ciekawe oferty z gazetki:
- warzywa na patelnię d'aucy 400 g - 2,99 zł - 30% ceny na kartę Skarbonka,
- sok pomarańczowy Hortex 2 l - 6,89 zł - 30% na kartę Skarbonka,
- kiełbasa Głogowska z szynki, Morliny, 540 g - 12,99 zł - 30% na kartę Skarbonka (cena po uwzględnieniu promocji: 16,84 zł/kg),
- kiwi 75 gr/szt. przy zakupie 2,
- papier do pieczenia (arkusze 16 szt. lub 8 m) lub rękaw do pieczenia Jan Niezbędny - 2,59 zł z kuponem 50% w aplikacji,
- masło Łowickie 200 g - 2,99 zł z kuponem 50% w aplikacji.
Aktualizacje społecznościowe
Auchan OkazjeAuchan gazetka

Grupy

Najlepsze komentarze
Jeśli ktoś nie ma ochoty paść siebie i swoich bliskich tą masą cukrowo-tłuszczową, która stała obok orzechów, to lepiej zrobić swoją własną nocciolę/nutellę.

300 g orzechów laskowych
(Kupić uprażone i obrane lub samemu uprażyć przez 15 minut w piekarniku - otrzeć ile się da ze skórek. Po prostu przesypać orzechy do kuchennego materiałowego ręcznika i pocierać aż skórki odpadną.)
120g -150 g cukru pudru
50 g kakao (używam Magnetic z Biedronki, bo to jest Deco Moreno tylko pod inną marką)
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego lub cukru waniliowego/wanilinowego
szczypta soli
Jeśli wyjdzie z orzechów za mało oleju - można dodać 1,5 łyżki oleju (słonecznikowy, ryżowy, z pestek winogron)

Sposób przyrządzenia - wrzucić orzechy do blendera (lub robota kuchennego z ostrzami) - mielić aż wydzieli się tłuszcz, dodać cukier, sól, wanilię i kakao - miksować do uzyskania pożądanej konsystencji. Przełożyć do słoika. Przechowywać w chłodnym miejscu - przed ponownym użyciem zamieszać, bo to produkt naturalny więc tłuszcz oddzieli się na górze (to dobre, bo chroni przed zepsuciem).
Smak i zapach - wspaniały. Można długo przechować, ale prędzej zjesz nim się zepsuje.
Bierzesz łyżkę domowej noccioli dodajesz do waniliowego serka i masz domowe Monte.
Domowy produkt nie jest idealnie gładki, bo ma 60% orzechów, a nie 13% jak Nutella czy mniej niż 1,5% jak krem z Wedla.
Zrobienie domowej noccioli to jakieś 5 minut (przy samodzielnym prażeniu 25 minut).

3209607-IvQBp.jpg
6 Komentarzy
Nie jedzcie tego! Olej palmowy max!!
Jeśli ktoś nie ma ochoty paść siebie i swoich bliskich tą masą cukrowo-tłuszczową, która stała obok orzechów, to lepiej zrobić swoją własną nocciolę/nutellę.

300 g orzechów laskowych
(Kupić uprażone i obrane lub samemu uprażyć przez 15 minut w piekarniku - otrzeć ile się da ze skórek. Po prostu przesypać orzechy do kuchennego materiałowego ręcznika i pocierać aż skórki odpadną.)
120g -150 g cukru pudru
50 g kakao (używam Magnetic z Biedronki, bo to jest Deco Moreno tylko pod inną marką)
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego lub cukru waniliowego/wanilinowego
szczypta soli
Jeśli wyjdzie z orzechów za mało oleju - można dodać 1,5 łyżki oleju (słonecznikowy, ryżowy, z pestek winogron)

Sposób przyrządzenia - wrzucić orzechy do blendera (lub robota kuchennego z ostrzami) - mielić aż wydzieli się tłuszcz, dodać cukier, sól, wanilię i kakao - miksować do uzyskania pożądanej konsystencji. Przełożyć do słoika. Przechowywać w chłodnym miejscu - przed ponownym użyciem zamieszać, bo to produkt naturalny więc tłuszcz oddzieli się na górze (to dobre, bo chroni przed zepsuciem).
Smak i zapach - wspaniały. Można długo przechować, ale prędzej zjesz nim się zepsuje.
Bierzesz łyżkę domowej noccioli dodajesz do waniliowego serka i masz domowe Monte.
Domowy produkt nie jest idealnie gładki, bo ma 60% orzechów, a nie 13% jak Nutella czy mniej niż 1,5% jak krem z Wedla.
Zrobienie domowej noccioli to jakieś 5 minut (przy samodzielnym prażeniu 25 minut).

3209607-IvQBp.jpg
Do osób, które zaczynają się pruć na temat oleju palmowego itd.
NIKT WAM NIE KAŻE TEGO ŻREĆ.
Więc przestańcie mówić innym jak mają żyć, bo nie wierzę, że jecie i żyjecie tylko i wyłącznie zdrowo i naturalnie.
Zawsze te same teksty gdy ktoś wrzuca Nutelle...
Spodziewałam się, ale i tak nie rozumiem Np. myślę, że samochody zatruwają środowisko, ale dawanie minusa okazjom "Pb95 10 groszy taniej" byłoby chyba trochę na wyrost Cóż, komu słoik osłody smętnych listopadowych wieczorów, temu do Auchan
metyl20/11/2019 18:37

Jeśli ktoś nie ma ochoty paść siebie i swoich bliskich tą masą cukr …Jeśli ktoś nie ma ochoty paść siebie i swoich bliskich tą masą cukrowo-tłuszczową, która stała obok orzechów, to lepiej zrobić swoją własną nocciolę/nutellę.300 g orzechów laskowych (Kupić uprażone i obrane lub samemu uprażyć przez 15 minut w piekarniku - otrzeć ile się da ze skórek. Po prostu przesypać orzechy do kuchennego materiałowego ręcznika i pocierać aż skórki odpadną.) 120g -150 g cukru pudru 50 g kakao (używam Magnetic z Biedronki, bo to jest Deco Moreno tylko pod inną marką) 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego lub cukru waniliowego/wanilinowegoszczypta soliJeśli wyjdzie z orzechów za mało oleju - można dodać 1,5 łyżki oleju (słonecznikowy, ryżowy, z pestek winogron)Sposób przyrządzenia - wrzucić orzechy do blendera (lub robota kuchennego z ostrzami) - mielić aż wydzieli się tłuszcz, dodać cukier, sól, wanilię i kakao - miksować do uzyskania pożądanej konsystencji. Przełożyć do słoika. Przechowywać w chłodnym miejscu - przed ponownym użyciem zamieszać, bo to produkt naturalny więc tłuszcz oddzieli się na górze (to dobre, bo chroni przed zepsuciem).Smak i zapach - wspaniały. Można długo przechować, ale prędzej zjesz nim się zepsuje.Bierzesz łyżkę domowej noccioli dodajesz do waniliowego serka i masz domowe Monte.Domowy produkt nie jest idealnie gładki, bo ma 60% orzechów, a nie 13% jak Nutella czy mniej niż 1,5% jak krem z Wedla.Zrobienie domowej noccioli to jakieś 5 minut (przy samodzielnym prażeniu 25 minut).[Obrazek]


A polecam zastąpić kakao karobem - smakowo czekolada z orzechami laskowymi.
Edytowane przez: "Bowik" lis 20. 2019
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst