

Niestety, ta okazja wygasła 4 minuty temu.

124°
Opublikowano 31 października 2023
Mleczko kokosowe VIFON puszka 400ML
13,50zł ·


Opublikowane przez
motocyklista
Dołączył w 2015
684
1 635
O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Coconut Milk VIFON – teraz w MEGA PROMOCJI za jedyne 4,42zł zamiast 9,28zl/ puszka 400ml. To świetna okazja aby zrobić zapas tego produktu, cena rewelacyjnie niska.
Mleczko kokosowe doskonale pasuje także do dań z curry, do zagęszczania zup, sosów, gulaszów. Jest idealnym dodatkiem do koktajli, deserów, owsianek. Dzięki wysokiej zawartości ekstraktu z orzecha kokosowego (81,8%) dania stają się jeszcze pyszniejsze.
Wypróbujcie nasz przepis na:
ROZGRZEWAJĄCĄ ZUPĘ-KREM Z DYNI PIŻMOWEJ:
Składniki (dla 4 osób):
500 g dyni piżmowej
1 ząbek czosnku
1 cebula
100 g ziemniaków
½ łyżeczki imbiru w proszku lub kawałek korzenia imbiru
½ łyżeczki SOSU SRIRACHA TaoTao
4 łyżki COCONUT MILK VIFON
2 łyżki masła klarowanego
2 kostki warzywne
W dużym garnku rozgrzej masło, wrzuć drobno pokrojoną cebulę i czosnek, smaż 1 minutę. Następnie dodaj dynię i ziemniaki pokrojone w kostkę, smaż przez chwilę. Wlej 300 ml wody, wrzuć kostki rosołowe i imbir. Gotuj przez 20 minut, następnie zmiksuj blenderem. Dodaj sos sriracha i mleczko kokosowe, wymieszaj i zagotuj. Zupę podawaj posypaną prażonymi płatkami migdałów. Smacznego!
Mleczko kokosowe doskonale pasuje także do dań z curry, do zagęszczania zup, sosów, gulaszów. Jest idealnym dodatkiem do koktajli, deserów, owsianek. Dzięki wysokiej zawartości ekstraktu z orzecha kokosowego (81,8%) dania stają się jeszcze pyszniejsze.
Wypróbujcie nasz przepis na:
ROZGRZEWAJĄCĄ ZUPĘ-KREM Z DYNI PIŻMOWEJ:
Składniki (dla 4 osób):
500 g dyni piżmowej
1 ząbek czosnku
1 cebula
100 g ziemniaków
½ łyżeczki imbiru w proszku lub kawałek korzenia imbiru
½ łyżeczki SOSU SRIRACHA TaoTao
4 łyżki COCONUT MILK VIFON
2 łyżki masła klarowanego
2 kostki warzywne
W dużym garnku rozgrzej masło, wrzuć drobno pokrojoną cebulę i czosnek, smaż 1 minutę. Następnie dodaj dynię i ziemniaki pokrojone w kostkę, smaż przez chwilę. Wlej 300 ml wody, wrzuć kostki rosołowe i imbir. Gotuj przez 20 minut, następnie zmiksuj blenderem. Dodaj sos sriracha i mleczko kokosowe, wymieszaj i zagotuj. Zupę podawaj posypaną prażonymi płatkami migdałów. Smacznego!
Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe
9 Komentarzy
sortowanie:nie wszystkie tak źle mają