Niestety, ta okazja już wygasła

424°
424°
gru 7. 2020Dostępność Łódzkie
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Znalezione w Kauflandzie w Łodzi na ulicy Jana Kilińskiego 296. Zostało dużo kartonów. Zaznaczam jako lokalna gdyż nie wiem jak sytuacja wygląda w innych Kauflandach w Polsce.
Metaxa to tworzony od 120 lat, najbardziej znany na świecie grecki trunek. Śródziemnomorski temperament i żywiołowość, z którymi tworzona jest Metaxa sprawiają, że smakując ją można czerpać radość z życia tak, jak robią to Grecy. Swym żywym, szlachetnym, słodkim smakiem przywołuje najcudowniejsze wspomnienia gładkich, piaszczystych plaż w promieniach zachodzącego słońca. Wspaniały smak Metaxa zawdzięcza między innymi harmonijnemu połączeniu 3 gatunków czerwonych winogron - Savatiano, Sultanina i Black Corinthwinogron, leżakowaniu w dębowych beczkach od 3 do 30 lat, czy chociażby płatkom róż, które są jednym ze składników trunku. Do Metaxy dodaje się sezonowane muskatowe wina z wysp Samos i Lemnos, a na koniec doprawia się ją sekretnym zestawem ziół (w tym anyżku). Po pięciu latach leżakowania butelkowana jest pięciogwiazdkowa odmiana trunku.
Metaxa to tworzony od 120 lat, najbardziej znany na świecie grecki trunek. Śródziemnomorski temperament i żywiołowość, z którymi tworzona jest Metaxa sprawiają, że smakując ją można czerpać radość z życia tak, jak robią to Grecy. Swym żywym, szlachetnym, słodkim smakiem przywołuje najcudowniejsze wspomnienia gładkich, piaszczystych plaż w promieniach zachodzącego słońca. Wspaniały smak Metaxa zawdzięcza między innymi harmonijnemu połączeniu 3 gatunków czerwonych winogron - Savatiano, Sultanina i Black Corinthwinogron, leżakowaniu w dębowych beczkach od 3 do 30 lat, czy chociażby płatkom róż, które są jednym ze składników trunku. Do Metaxy dodaje się sezonowane muskatowe wina z wysp Samos i Lemnos, a na koniec doprawia się ją sekretnym zestawem ziół (w tym anyżku). Po pięciu latach leżakowania butelkowana jest pięciogwiazdkowa odmiana trunku.
10 Komentarzy
Prześlij Komentarz