Niestety, ta okazja wygasła 12 minut temu.
956°
Opublikowano 29 lutego 2024

Mąka na pizzę typ "00" 1 kg Dino

1,99zł
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Opublikowane przez
John_Blackfyre
Dołączył w 2018
138
449

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Ciepło przyjęta mąka na pizzę "Teraz taniej" (więc ciężko powiedzieć do kiedy będzie w niższej cenie).

Kuchnia włoska to kwintesencja aromatu, wysublimowania i dobrego nastroju. Bogactwo naturalnych składników i niesamowite połączenia smakowe to cechy charakterystyczne włoskiej pizzy, ale na dodatkach się nie kończy. Istotny jest także sposób przygotowania ciasta – powinno być elastyczne i rozciągliwe, łatwo się formować. Do przygotowania perfekcyjnego ciasta będziesz potrzebować specjalnej mąki – mąki pszennej na pizzę włoską w typie „00” od Pzz!

Mąka pszenna na pizzę włoską typ „00” od Pzz:

Produkt najwyższej jakości,
Niezbędny element wyposażenia kuchni każdego smakosza,
Sposób na idealną, włoską pizzę,
Dzięki tej mące przygotujesz perfekcyjnie rozciągliwe i elastyczne ciasto.
Pzz, czyli Podlaskie Zakłady Zbożowe to firma, która funkcjonuje na branżowym rynku pod ponad 70 lat. W ofercie marki można znaleźć produkty takie jak mąki pszenne, kasze jęczmienne, kasze gryczane, płatki jęczmienne, pęczaki, płatki owsiane i wiele innych. To połączenie wysokiej jakości proponowanych produktów i niezwykle bogatego doświadczenia, które pozwala na stworzenie produktów niemających sobie równych. Wszystkich miłośników domowych wypieków zapraszamy zatem do naszego sklepu internetowego i zapoznania się z całą ofertą marki Pzz!

Wartość energetyczna 1476 kJ/ 348 kcal
tłuszcz 1,6 g, w tym
kwasy tłuszcowe nasycone 0,3
węglowodany 73,0 g, w tym
cukry 0,5 g
białko 11,5 g
sól <0,01 g
Dino Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

41 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika Pacyfist
    W tym temacie jest dużo dezinformacji i sporo stron pisze po prostu głupoty. Typ 450 i Typ 00 to określenia w dwóch kompletnie różnych systemach. Pierwszy jest systemem polskim określającym wagę popiołu po spaleniu 1Kg mąki (pokazuje ilość zanieczyszczeń mineralnych w produkcie) Drugi to włoski system określający grubość zmielenia. Włoski typ zaczyna się od 0000, przez 000, 00, 0 aż do grubych 1 i 2 oraz "Farina Integrale" czyli praktycznie niezmielonej. Mąka jak najbardziej może być 450 oraz 00 jednocześnie. (Edytowano)
    Awatar użytkownika ridover
    Ale mnie rozbroiłeś waga popiołu po spaleniu, człowiek się całe życie uczy ...
  2. Awatar użytkownika MaxLive
    Kupiłem 1 sztukę na spróbowanie kilka dni temu, mocno średnia (jak dla mnie) no i niestety firma Podlaskie Zakłady Zbożowe jest na liście importerów z Ukrainy...
    Awatar użytkownika K8W
    Już nawet mąkę na smak rozróżniacie, szacun!
  3. Awatar użytkownika roquez
    Mąka pszenna na pizzę włoską
    Skład: mąka pszenna, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy

    17636072-Bvq2e.jpg (Edytowano)
  4. Awatar użytkownika Beny_BENY
    A poniedziałek kupiłem z 4 takie, za 2.5zł sztuka , ahhh - 2 zł niegospodarnie przepierdzielone. Jak żyć?!
    Awatar użytkownika janczez
    Jak Rambo - "z dnia na dzień"
  5. Awatar użytkownika pawel.baczkowski2Tp
    Ale fakt, że mąka typu "00" jest najlepsza do robienia pizzy‼️
    Awatar użytkownika wiener_dog
    Ta mąka to typ 550, jest włoska tylko z nazwy na opakowaniu...
  6. Awatar użytkownika wiener_dog
    Tylko, że to jednak nie jest mąka o typie 00. Dino wprowadziło klientów w błąd swoim opisem tej mąki w gazetce w poprzedniej promocji
    Awatar użytkownika John_Blackfyre
    Autor
    Dzięki, w takim razie przeklejam opis producenta.
  7. Awatar użytkownika AlexWesker
    Minus
  8. Awatar użytkownika nick_do_zmiany_18
    [deleted]
    Awatar użytkownika Ban-gladesz
    Tak jak wszytko od opublikowania listy. Covid już pokazał jak łatwo sterować nastrojami ludzi
  9. Awatar użytkownika Cebulosz_nie_z_lublina
    2 zł za kilo 🫠
  10. Awatar użytkownika Myszon_P
    Mógłbyś podlinkowac listę, szukam i nie moge znaleźć, tylko zapis po konferencji.
  11. Awatar użytkownika Tiller
    11,5g białka na pizzę
    Awatar użytkownika Xetren
    Niby mało, ale dzięki temu, że producent dodał enzymy ciasto jako tako wychodzi.
  12. Awatar użytkownika kubana
    Pizzerie ruszyły na zapasy
Awatar użytkownika