Niestety, ta okazja już wygasła
Koral Lody Jak Dawniej 8,99 zł / szt. przy zakupie 2 szt. lub Koral Lody koktajlowe* 2,99 zł / szt. przy zakpie 2 szt. @Biedronka
946° Zakończono

Koral Lody Jak Dawniej 8,99 zł / szt. przy zakupie 2 szt. lub Koral Lody koktajlowe* 2,99 zł / szt. przy zakpie 2 szt. @Biedronka

8,99zł14,99zł-40%Biedronka Okazje
58
946° Zakończono
Koral Lody Jak Dawniej 8,99 zł / szt. przy zakupie 2 szt. lub Koral Lody koktajlowe* 2,99 zł / szt. przy zakpie 2 szt. @Biedronka
Zaktualizowano cze 13. (Opublikowano cze 6.)Dostępność Ogólnopolska

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Ponownie w Biedronce. Oferta obowiązuje od 15.06 do 20.06.2020 r.

Bracia Koral Lody jak dawniej 900 ml 8, 99 zł / szt. przy zakupie 2 szt.
Koral Lody koktajlowe 450ml 2,99 zł / szt. przy zakupie 2 szt.


*Koral Lody Koktajlowe tylko w wybranych sklepach.

270485.jpg
Aktualizacje społecznościowe
Biedronka OkazjeBiedronka gazetka
Najlepsze komentarze
Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały się takie smaczki jak Karboksymetyloceluloza czy karagen. Choć na tle konkurencji są całkiem niezłe. Nie ma tłuszczów roślinnych. Jest masło. Nie ma też syropu glukozowo fruktozowego. No cóż jest to przemysłówka. Chce się zjeść "lody jak dawniej" to się płaci za dwie gałki tyle co tu za całą kuwetę.
Edytowane przez: "karasik" cze 6.
Usunięty33687806/06/2020 21:27

Kiedyś ludzie używali interpunkcji.


Kiedyś ludzie nie szczycili się, że zauważyli brak przecinka.
Heh, dawno temu pracowałem w Koralu na załadunkach TIRów.
Praca na 3 zmiany w sezonie. Jak był młyn to każdemu przeładunkowemu lało się po "4 literach" mimo że panował "mikroklimat".Przy podłodze -5, a 1,5m od podłogi 15*C no.Przeładunkowi pchali paleciakami palety lodów na auta.Rekord zaladunku na TIRa, 33 palety poniżej 15 min.A jak nie było aut to robiło się"owijki"( przygotowanie pod przyszły załadunek) i jadło lody .Wózkowi ubrani na cebulkę w 6 bluzach,2 pary ocieplanych spodni+kalesony i 3 pary rękawic ,kominiarka i 2 czapki na głowie.Wozili na pełnej prędkości slalomami pomiędzy przeładunkowym palety z komór chłodniczych (gdzie było -27*C) na rampę załadunkową.Ci to mieli opanowane widlaki.Kazdy robił ile dawał rady, lało się każdemu po plecach i każdy się śmiał z tego; nieroby i marudy odpadały po 3 dniach.
Za to lodów można było jeść do woli z rozdartych kartonów,podobnie półprodukty do lodów (orzechy,czekolada,wiórki kokosowe, borówki,wiśnie).Klimat na wydziale był super, tak samo jak niektóre lody, Prima wiśniowa...mmm...już tego nie robią...

Ehh... były czasy...teraz już nie to zdrowie, pewnie bym po tygodniu młynu poszedł na L4.

Ja polecam lody na maśle, na ich składzie się nie oszczędzało,tanie nie są, ale warto.
4526874-QGTQl.jpg
58 Komentarzy
Kiedyś to był koral, a teraz wie ktoś jak to jest?
radowas06/06/2020 21:17

Kiedyś to był koral, a teraz wie ktoś jak to jest?


Kiedyś był smak i cena teraz trochę smaku.
Mi smakują, ostatnio jadłem śmietankowe z ciasteczkami i polecam
Cebulozord06/06/2020 21:28

Mi smakują, ostatnio jadłem śmietankowe z ciasteczkami i polecam


Te najlepsze
Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały się takie smaczki jak Karboksymetyloceluloza czy karagen. Choć na tle konkurencji są całkiem niezłe. Nie ma tłuszczów roślinnych. Jest masło. Nie ma też syropu glukozowo fruktozowego. No cóż jest to przemysłówka. Chce się zjeść "lody jak dawniej" to się płaci za dwie gałki tyle co tu za całą kuwetę.
Edytowane przez: "karasik" cze 6.
Dobre lody, polecam.
karasik06/06/2020 21:35

Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały si …Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały się takie smaczki jak Karboksymetyloceluloza czy karagen. Choć na tle konkurencji są całkiem niezłe. Nie ma tłuszczów roślinnych. Jest masło. Nie ma też syropu glukozowo fruktozowego. No cóż jest to przemysłówka. Chce się zjeść "lody jak dawniej" to się płaci za dwie gałki tyle co tu za całą kuwetę.


Tak jak napisałeś. Są i tak dobre pod względem składu, smakowo nawet bardzo dobre. Chcemy lody bez synu, to trzeba samemu w domku robić. Smacznego życzę.
4526874-QGTQl.jpg
Kikucijo06/06/2020 21:48

Chcemy lody bez synu, to trzeba samemu w domku robić. Smacznego życzę.


4526957-ichR5.jpg
Usunięty33687806/06/2020 21:27

Kiedyś ludzie używali interpunkcji.


Kiedyś ludzie nie szczycili się, że zauważyli brak przecinka.
radowas06/06/2020 21:17

Kiedyś to był koral, a teraz wie ktoś jak to jest?


Lody jak dawniej należą do firmy Koral.
Joe8906/06/2020 22:31

Kiedyś ludzie nie szczycili się, że zauważyli brak przecinka.


Kiedyś brkowalo , a teraz nie brakuje mądrali...
Edytowane przez: "Sopelek200" cze 13.
Najlepsze lody do kupienia za rosadną cene w markecie. Polecam ciasteczkowe oraz bakaliowe,zresztą wsystkie są super. Brać ,mrioźić i czekać na nastepną promicje!
Moim zdaniem najlepsze są śmietankowe z truskawkami, śmietankowe z ciasteczkami i bakaliowe. Dla odmiany truskawka paskudna.
Ktoś wie czy wszystkie czy tylko śmietankowe ? bo nie ma informacji "różne rodzaje" pod ceną w gazetce a na obrazku są śmietankowe
Edytowane przez: "mkmat" cze 7.
karasik06/06/2020 21:35

Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały si …Patrzyliście na skład tych lodów? Wątpię, że dawniej w lodach znajdowały się takie smaczki jak Karboksymetyloceluloza czy karagen. Choć na tle konkurencji są całkiem niezłe. Nie ma tłuszczów roślinnych. Jest masło. Nie ma też syropu glukozowo fruktozowego. No cóż jest to przemysłówka. Chce się zjeść "lody jak dawniej" to się płaci za dwie gałki tyle co tu za całą kuwetę.



A tam nie znasz się - każdy ma w kuchni karboksymetylocelulozę i to jest używane do zagęszczenia, żeby nie było rzadkie i jest naturalne.
Tak było w komciach na pepperze o "dodatkach" w śmietanie czy majonezie, więc to musi być prawda
Edytowane przez: "Janusz-Nosacz" cze 7.
Środa dzień loda, niech tak zostanie.... Nie ważne, czy to Koral, czy coś innego 😜
Diuna lepsza i tańsza
Edytowane przez: "Petesh" cze 7.
Heh, dawno temu pracowałem w Koralu na załadunkach TIRów.
Praca na 3 zmiany w sezonie. Jak był młyn to każdemu przeładunkowemu lało się po "4 literach" mimo że panował "mikroklimat".Przy podłodze -5, a 1,5m od podłogi 15*C no.Przeładunkowi pchali paleciakami palety lodów na auta.Rekord zaladunku na TIRa, 33 palety poniżej 15 min.A jak nie było aut to robiło się"owijki"( przygotowanie pod przyszły załadunek) i jadło lody .Wózkowi ubrani na cebulkę w 6 bluzach,2 pary ocieplanych spodni+kalesony i 3 pary rękawic ,kominiarka i 2 czapki na głowie.Wozili na pełnej prędkości slalomami pomiędzy przeładunkowym palety z komór chłodniczych (gdzie było -27*C) na rampę załadunkową.Ci to mieli opanowane widlaki.Kazdy robił ile dawał rady, lało się każdemu po plecach i każdy się śmiał z tego; nieroby i marudy odpadały po 3 dniach.
Za to lodów można było jeść do woli z rozdartych kartonów,podobnie półprodukty do lodów (orzechy,czekolada,wiórki kokosowe, borówki,wiśnie).Klimat na wydziale był super, tak samo jak niektóre lody, Prima wiśniowa...mmm...już tego nie robią...

Ehh... były czasy...teraz już nie to zdrowie, pewnie bym po tygodniu młynu poszedł na L4.

Ja polecam lody na maśle, na ich składzie się nie oszczędzało,tanie nie są, ale warto.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst