Niestety, ta okazja już wygasła
LIDL Pomidory malinowe, luzem 6,99 zł/kg
530° Zakończono

LIDL Pomidory malinowe, luzem 6,99 zł/kg

6,99zł11,99zł-42%Lidl Okazje
14
530° Zakończono
LIDL Pomidory malinowe, luzem 6,99 zł/kg
sty 4. 2019

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Oferta ważna wyłącznie w sobotę, 5.01.2019 r. do wyczerpania zapasów.
Aktualizacje społecznościowe
Lidl OkazjeLidl gazetka
Najlepsze komentarze
Niestety,o tej porze roku pomidory smakują jak g...
Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory mogły dojrzeć potrzeba słońca i ciepła, z tym pierwszym jest teraz ciężko w Polsce dlatego mają taki smak a nie inny, ale smak oczywiście to kwestia gustu. Pomidory rosną w szklarniach, na matach kokosowych, do każdej sadzonki pomidora doprowadzony jest capilar, który kilka razy na dobę pompuje w niego chemię (w sensie nawozy) i tylko tym się "żywi" pomidor.
Pomidory marketowe to odmiany, które mogą długo poleżeć. Podstawa to twarda skórka, po to, aby mogły jakiś czas leżeć u dostawcy, później w magazynie i sklepie. Jeśli chcesz posmakowac naprawdę dobrych pomidorów, poszukaj w sklepach odmiany Growdena, poczujesz smak prawdziwego pomidora, a nie marketowego czegoś, z którego po rozkrojeniu wypłynie woda i co tylko wuyglądem przypomina pomidora.
Edytowane przez: "juhacz" sty 4. 2019
14 Komentarzy
Niestety,o tej porze roku pomidory smakują jak g...
juhacz4 min

Niestety,o tej porze roku pomidory smakują jak g...


Mam wrażenie, że teraz Malinowe Pomidory w Biedronce są bardziej jędrne i wcale nie mniej smaczne.
juhacz5 min

Niestety,o tej porze roku pomidory smakują jak g...


Przecież napisał malinowe a nie g...uszkowe
Pomidory to są z wyglądu, smak ma niewiele wspólnego. Podobnie jak włoskie truskawki w marcu. Smacznego nie powiem.
Avatar
Usunięty71603
Bardzo dobra cena o tej porze roku(y)
W biedronce udało mi się 2 tygodnie temu kupić malinowe, które smakowały świetnie, wszystkie kupione gdzie indziej tragiczne w smaku.
Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory mogły dojrzeć potrzeba słońca i ciepła, z tym pierwszym jest teraz ciężko w Polsce dlatego mają taki smak a nie inny, ale smak oczywiście to kwestia gustu. Pomidory rosną w szklarniach, na matach kokosowych, do każdej sadzonki pomidora doprowadzony jest capilar, który kilka razy na dobę pompuje w niego chemię (w sensie nawozy) i tylko tym się "żywi" pomidor.
Pomidory marketowe to odmiany, które mogą długo poleżeć. Podstawa to twarda skórka, po to, aby mogły jakiś czas leżeć u dostawcy, później w magazynie i sklepie. Jeśli chcesz posmakowac naprawdę dobrych pomidorów, poszukaj w sklepach odmiany Growdena, poczujesz smak prawdziwego pomidora, a nie marketowego czegoś, z którego po rozkrojeniu wypłynie woda i co tylko wuyglądem przypomina pomidora.
Edytowane przez: "juhacz" sty 4. 2019
juhacz04/01/2019 12:32

Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory …Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory mogły dojrzeć potrzeba słońca i ciepła, z tym pierwszym jest teraz ciężko w Polsce dlatego mają taki smak a nie inny, ale smak oczywiście to kwestia gustu. Pomidory rosną w szklarniach, na matach kokosowych, do każdej sadzonki pomidora doprowadzony jest capilar, który kilka razy na dobę pompuje w niego chemię (w sensie nawozy) i tylko tym się "żywi" pomidor.Pomidory marketowe to odmiany, które mogą długo poleżeć. Podstawa to twarda skórka, po to, aby mogły jakiś czas leżeć u dostawcy, później w magazynie i sklepie. Jeśli chcesz posmakowac naprawdę dobrych pomidorów, poszukaj w sklepach odmiany Growdena, poczujesz smak prawdziwego pomidora, a nie marketowego czegoś, z którego po rozkrojeniu wypłynie woda i co tylko wuyglądem przypomina pomidora.


właśnie miałem pytać czemu już tylko pomidorki wielkości 5 zł mają jakikolwiek smak, dzięki za dzielenie się wiedzą
W jakich sklepach można dostać te smaczne?
Edytowane przez: "Kapuczina" sty 4. 2019
Kapuczina1 g, 44 min

właśnie miałem pytać czemu już tylko pomidorki wielkości 5 zł mają jakikol …właśnie miałem pytać czemu już tylko pomidorki wielkości 5 zł mają jakikolwiek smak, dzięki za dzielenie się wiedząW jakich sklepach można dostać te smaczne?


Tego Ci nie powiem, w tamtym roku Growdena była dostępna np. w sklepach Topaz w mazowieckim i lubelskim oczywiście obok innych odmian. Musisz szukać jakiegoś małego producenta pomidorów w swoich okolicach 0,5ha -1ha szklarni, wtedy jest szansa, że produkuje coś smacznego i dowiedzieć się gdzie dostarcza towar, duzi to produkcja dla marketów i na export (twarda skórka, musi długo leżeć). Warto udać się do miejscowej hurtowni spożywczej zamiast sklepu i tam poszukać.
Edytowane przez: "juhacz" sty 4. 2019
Po 1.
Te malinowe z biedronki są polskie i są za 15.99
Po 2.
Ten syf malinowy z Lidla i innych marketów jest z Hiszpanii.. Więc dlatego za 6.99 i smak kijowy
juhacz1 g, 48 min

Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory …Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory mogły dojrzeć potrzeba słońca i ciepła, z tym pierwszym jest teraz ciężko w Polsce dlatego mają taki smak a nie inny, ale smak oczywiście to kwestia gustu. Pomidory rosną w szklarniach, na matach kokosowych, do każdej sadzonki pomidora doprowadzony jest capilar, który kilka razy na dobę pompuje w niego chemię (w sensie nawozy) i tylko tym się "żywi" pomidor.Pomidory marketowe to odmiany, które mogą długo poleżeć. Podstawa to twarda skórka, po to, aby mogły jakiś czas leżeć u dostawcy, później w magazynie i sklepie. Jeśli chcesz posmakowac naprawdę dobrych pomidorów, poszukaj w sklepach odmiany Growdena, poczujesz smak prawdziwego pomidora, a nie marketowego czegoś, z którego po rozkrojeniu wypłynie woda i co tylko wuyglądem przypomina pomidora.


Normalni też parkują w opór chemii, bo pieprzony zaraza zaraz je zjada (wiem, bo SMA dla siebie uprawiam). Ciężko kupić dobre pomidory o takiej porze, ale da się (jak ktoś ma szczęście). Żeby dłużej leżały, zrywa się je jeszcze pięknie twarde i zielone, wtedy dochodzą do siebie ale smak już nie ten co takiego dojrzałego zerwanego i zjedzonego u siebie. Nie mniej, nie ma dzisiaj różnicy czy pomidor z Polski czy z Hiszpanii, tyle samo chemii będzie (sprzedawałem chemię eko uprawom, chemię która z eko ma mało wspólnego ;))
juhacz4 g, 45 min

Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory …Wiem co nie co o pomidorach, znajomy produkuje je zawodowo. Aby pomidory mogły dojrzeć potrzeba słońca i ciepła, z tym pierwszym jest teraz ciężko w Polsce dlatego mają taki smak a nie inny, ale smak oczywiście to kwestia gustu. Pomidory rosną w szklarniach, na matach kokosowych, do każdej sadzonki pomidora doprowadzony jest capilar, który kilka razy na dobę pompuje w niego chemię (w sensie nawozy) i tylko tym się "żywi" pomidor.Pomidory marketowe to odmiany, które mogą długo poleżeć. Podstawa to twarda skórka, po to, aby mogły jakiś czas leżeć u dostawcy, później w magazynie i sklepie. Jeśli chcesz posmakowac naprawdę dobrych pomidorów, poszukaj w sklepach odmiany Growdena, poczujesz smak prawdziwego pomidora, a nie marketowego czegoś, z którego po rozkrojeniu wypłynie woda i co tylko wuyglądem przypomina pomidora.


Znajomy "produkuje" je zawodowo. No to te produkowane muszą smakować jak G... Te uprawiane powinny być ok
dokładnie pomidory wyglądają jak nie do jedzenia przynajmniej w łodzi, ale są też malinowe czy truskawkowe w promce za ok 4,5 - 500g - i te są smaczne
W Krakowie tez tragedia,wygladaja jak na salatke z wielu gatunkow pomidorow,kolo malinowki nawet nie staly,
Prześlij Komentarz

Początkujący łowca okazji! To pierwsza okazja od Teddy. Podziel się wskazówkami odnośnie publikowania lub po prostu podziękuj ;)

Avatar
@
    Tekst