Niestety, ta okazja wygasła 6 maja 2023.
1068°
Opublikowano 27 kwietnia 2023

Konserwa Gulasz Angielski przy zakupie 2 @Biedronka

3,99zł7,42zł-46%
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Awatar użytkownika Gerwazy_
Opublikowane przez
Gerwazy_
Dołączył w 2021
37
0

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Supermarket

Znajdź więcej okazji Supermarket

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Konserwa Gulasz Angielski 3.99 za sztukę przy zakupie dwóch.

670901_1.jpg670901_1.jpg
Biedronka Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

50 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika Cebula777
    Cebula777
    Puszki mięsne dziwnie podrożały od chyba roku a z czego to wynika nie wiadomo.
    Awatar użytkownika Tom7712
    Tom7712
    Pensje pracowników poszły w dół, złotówka mocna jak nigdy, praktycznie jesteśmy potentatem w każdej dziedzinie gospodarki, nic nie importujemy, benzyna tania jak nigdy, jedzenie tanie jak nigdy, inflacja praktycznie zerowa, ludziom żyje sie coraz lepiej wiec to musi być spisek producentów puszek miesnych.
  2. Awatar użytkownika Fekalny_Yeti
    Fekalny_Yeti
    Askorbinian sodu, azotyn sodu
    Awatar użytkownika ecilop
    ecilop
    Oj gdyby nie ten askorbinian sodu ... ;P
    Wiem że to żadne wytłumaczenie ale azotyn sodu jest dodawany praktycznie do każdego przetworzonego produktu mięsnego tj. parówki, kiełbasy, kabanosy, szynka itd. (oczywiście są nieliczne wyjątki od tej reguły, np seria pikok pure z Lidla czy nature z biedronki) (Edytowano)
  3. Awatar użytkownika Janusz_z_Brooklynu
    Janusz_z_Brooklynu
    Pies tego nie chce jeść, dosłownie! Przyszedł powąchał, oblizał się i odszedł. To chyba o czymś świadczy nie?
    Awatar użytkownika TTM_Media
    TTM_Media
    Ja jem, a mój pies z kotem dosłownie o nie walczą, to oczyma świadczy
  4. Awatar użytkownika FerdynandLipski
    FerdynandLipski
    ktos mi powie po co dodawac do puszki azotyn sodu? Przeciez puszki sie poddaje pasteryzacji i nie potrzeba dodawac chemii. chyba tylko po to by dluzej w magazynie moglo lezec i czekac na kupca a jak nikt nie kupi w kosmicznej cenie to sie robi promk -50% xd
    Awatar użytkownika zartie
    zartie
    Konserwy przeważnie są sterylizowane (temperatura powyżej 120 stopni C).
  5. Awatar użytkownika doduo
    doduo
    Parę lat temu było ok. Teraz nie wiem skąd te mięso biorą ale serio 2 klasy niżej..
    Awatar użytkownika FerdynandLipski
    FerdynandLipski
    rzucaja substandard tak jak w tych kabanosach 1+1 za 1 zł
    smieci
  6. Awatar użytkownika Taszar
    Taszar
    Pyszności. Mam chyba z 20puszek zapasu ale żal nie skorzystać z tej promocji.
    Awatar użytkownika Wilkumis
    Wilkumis
    Mam tak samo 😁
  7. Awatar użytkownika krytykant
    krytykant
    Cena wraca do normy bo kto o zdrowych zmysłach zapłaci za mielinę 25zł za kilogram kiedy schab można wyrwać po 15zł.
  8. Awatar użytkownika braknazwybrak
    braknazwybrak
    Wiem, że kompletnie inna cena ale właśnie w tym momencie jem konserwe od edred (nie dania, mielonka)
    O ja pierdoe jakie to dobre, jak ktoś lubi od czasu do czasu konserwe zjeść a nie chcę gwna tykać to polecam
    Awatar użytkownika Lampaluna
    Lampaluna
    Tą?
    13671316-hh5p5.jpg
  9. Awatar użytkownika eter
    eter
    + za makrelkę
  10. Awatar użytkownika bulas
    bulas
    Jadłem gulasz dawno temu chyba nie z Biedry ładnie pachniał i był smaczny skuszę się . Pluski leci.
  11. Awatar użytkownika KacperoKacpero
    KacperoKacpero
    Strasznie słone,nie polecam i omijam.
    Najlepsza aktualnie konserwa moim zdaniem to sokołowa gulasz angielski w wersji exportowej.
    Awatar użytkownika SteelMike
    SteelMike
    Dobra jest też mielonka luksusowa od Krakusa.
  12. Awatar użytkownika Tom7712
    Tom7712
    Skład: mięso wieprzowe 92 proc., skórki wieprzowe, sól, difosforan disodowy, difosforan tetrasodowy - stabilizatory, pieprz biały, askrobinian sodu - przeciwutleniacz, azotyn sodu - substancja konserwująca. Mogłoby być więcej skórek a mniej mięsa. (Edytowano)
  13. Awatar użytkownika Hewton_Hest
    Hewton_Hest
    Znów biedronka...
  14. Awatar użytkownika bulas
    bulas
    Wołowina we własnym sosie kiedyś była dobra. Ciekawe czy jeszcze jest. Czasy biwaków pod namiotem.
  15. Awatar użytkownika Mirden
    Mirden
    W sam raz dla Janusza 
  16. Awatar użytkownika Olga_I
    Olga_I
    Można link do gazetki?
    Awatar użytkownika ircihumax
    ircihumax
    A co boisz się, że to AI wygenerowała fake gazetkę?
Awatar użytkownika