Niestety, ta okazja już wygasła
Kociołek emaliowany 13l - Tesco Kabaty
735° Zakończono

Kociołek emaliowany 13l - Tesco Kabaty

12,75zł66,88zł-81%Tesco Okazje
59
wrz 13.

Ta okazja wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Fajna oferta dla lubiących gotowac na wolnym powietrzu - prócz 13l sa większe nie pamietam czy 15 czy 18 prócz tego brykiet 5kg za 4.75 oraz korniszony za 1.89. Wegla była jeszcze 1h temu paleta - 2 palety ogórków a kociolkow z 15
Aktualizacje społecznościowe
Tesco OkazjeTesco kody rabatowe

Grupy

Najlepsze komentarze
@wafloza_ masz jakieś potwierdzenie ceny promocyjnej (paragon lub zdjęcie cenówki ze sklepu)?
Mam taki kociołek od 10 lat. Przywiozłem z Węgier. Fachowo nazywa się on Bogracs. Stąd nazwa potrawy tradycyjnie przygotowywanej w tym kociołku, czyli Bogracz (Bogracsgulyas). Gulasze z kociołka smakują cały rok, ale najsmaczniejsze są zimą, gdy np. po kuligu siadamy wokół ogniska i gotujemy coś smakowitego.
59 Komentarzy
Avatar
Usunięty176470
Fajna dla lubiących maxi grzaniec że wszystkiego na wolnym powietrzu 🤪 ino chochelki brakuje 😁
Edytowane przez: "Usunięty176470" wrz 13.
Ciekawe czy na ognisko będzie dobry.
Używam żeliwny.
Plusik
woler113/09/2019 20:55

Ciekawe czy na ognisko będzie dobry.Używam żeliwny.Plusik


W zeszła sobote z tej serii na kociołku 8l robiłem swoje pierwsze danie z kociołka swojeg - idealne cora dwie miseczki zjadła a nie chciała wogole - kociołek wisiał z 3 H nad ogniskiem i jak now
Edytowane przez: "wafloza_" wrz 13.
Ktoś widział w Łodzi te kociołki w przecenie?
Ogólnopolska - Wrocław również
Avatar
Usunięty176470
Jak jest w Wlkp to jutro kupię i testuję z kumplami 🤪😁
wafloza_13/09/2019 20:59

W zeszła sobote z tej serii na kociołku 8l robiłem swoje pierwsze danie z k …W zeszła sobote z tej serii na kociołku 8l robiłem swoje pierwsze danie z kociołka swojeg - idealne cora dwie miseczki zjadła a nie chciała wogole - kociołek wisiał z 3 H nad ogniskiem i jak now


Czyli także ok.
My zawsze stawiamy żeliwny na ognicho i są mega dobre pieczonki.
Aż zgłodniałem(embarrassed)
Kociołek panoramixa
Mam taki kociołek od 10 lat. Przywiozłem z Węgier. Fachowo nazywa się on Bogracs. Stąd nazwa potrawy tradycyjnie przygotowywanej w tym kociołku, czyli Bogracz (Bogracsgulyas). Gulasze z kociołka smakują cały rok, ale najsmaczniejsze są zimą, gdy np. po kuligu siadamy wokół ogniska i gotujemy coś smakowitego.
woler113/09/2019 21:12

Czyli także ok.My zawsze stawiamy żeliwny na ognicho i są mega dobre pi …Czyli także ok.My zawsze stawiamy żeliwny na ognicho i są mega dobre pieczonki.Aż zgłodniałem(embarrassed)


Do pieczonek, czy jak u mnie się mówi: prażonych, kociołek wygląda inaczej. Jak napisałeś, jest żeliwny i ma pokrywę oraz nóżki, dzięki którem stawiasz go na ognisku. Kociołek z okazji wiesza się nad ogniskiem na trójnogu, który powienien być w zestawie. Jak na poniższym zdjęciu:
2826380-uDSnC.jpg
Edytowane przez: "Robert_J." wrz 13.
Robert_J.13/09/2019 21:39

Do pieczonek, czy jak u mnie się mówi: prażonych, kociołek wygląda inac …Do pieczonek, czy jak u mnie się mówi: prażonych, kociołek wygląda inaczej. Jak napisałeś, jest żeliwny i ma pokrywę oraz nóżki, dzięki którem stawiasz go na ognisku. Kociołek z okazji wiesza się nad ogniskiem na trójnogu, który powienien być w zestawie. Jak na poniższym zdjęciu:[Obrazek]


Hm.....
To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zresztą co za różnica i tak będę tak dalej robił
Oktawek13/09/2019 22:00

Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zre …Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zresztą co za różnica i tak będę tak dalej robił


Nie wolno palić ogniska? No weź, przestań
Oktawek13/09/2019 22:00

Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zre …Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zresztą co za różnica i tak będę tak dalej robił


A jak zrobić ognisko?
Robert_J.13/09/2019 21:34

Mam taki kociołek od 10 lat. Przywiozłem z Węgier. Fachowo nazywa się on Bo …Mam taki kociołek od 10 lat. Przywiozłem z Węgier. Fachowo nazywa się on Bogracs. Stąd nazwa potrawy tradycyjnie przygotowywanej w tym kociołku, czyli Bogracz (Bogracsgulyas). Gulasze z kociołka smakują cały rok, ale najsmaczniejsze są zimą, gdy np. po kuligu siadamy wokół ogniska i gotujemy coś smakowitego.


Masz dokładnie ten,m identyczny model znafco?
Krzysiek_7613/09/2019 22:01

Masz dokładnie ten,m identyczny model znafco?


Tak, identyczny. Sarkazm zbędny.
Pmarcin13/09/2019 22:06

A jak zrobić ognisko?


No ja wiem jak zrobić ognisko ,ale dzięki sąsiadom ostatnio odwiedziła mnie straż miejska (z informacją i pouczeniem jak na razie) że nie można tak spalać drzewa.
Usunięty17647013/09/2019 20:55

Fajna dla lubiących maxi grzaniec że wszystkiego na wolnym powietrzu 🤪 i …Fajna dla lubiących maxi grzaniec że wszystkiego na wolnym powietrzu 🤪 ino chochelki brakuje 😁


Nie ino, ino tylko
Oktawek13/09/2019 22:11

No ja wiem jak zrobić ognisko ,ale dzięki sąsiadom ostatnio odwiedziła mni …No ja wiem jak zrobić ognisko ,ale dzięki sąsiadom ostatnio odwiedziła mnie straż miejska (z informacją i pouczeniem jak na razie) że nie można tak spalać drzewa.


Człowiek małego ogniska zrobić nie może, a te szroty autosany i inne dwudziestoletnie scanie jeżdżą... I oczywiście nic nie szkodzą porażka
Oktawek13/09/2019 22:00

Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zre …Hm.....To teraz już chyba tak nie wolno spalać drzewa (czy się mylę) zresztą co za różnica i tak będę tak dalej robił


Po części masz rację. Oto co wolno, a czego nie.
@wafloza_ masz jakieś potwierdzenie ceny promocyjnej (paragon lub zdjęcie cenówki ze sklepu)?
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst