Niestety, ta okazja wygasła 4 minuty temu.
313°
Opublikowano 11 maja 2024

GRILL OGRODOWY GAZOWY Z POKRYWĄ I PÓŁKAMI ZEUS-C CZARNY RUSZT ŻELIWNY 14,5 KW

1 299zł2 199zł-41%
15,99zł
Opublikowane przez
Zbigniew_Pokojski
Dołączył w 2019
2
0

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Grill

Znajdź więcej okazji Grill

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Grill gazowy cena wydaje się być atrakcyjna.
Więcej szczegółów od
Aktualizacje społecznościowe
Awatar użytkownika czay

102 Komentarze

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika iksdevito
    Nie ryzykowałbym z Zeusem
    Gość ukarał Prometeusza, że dał nam ogień. To może być jakaś zemsta znowu
  2. Awatar użytkownika WesołyWieloryb
    Jeśli chodzi o grille gazowe to są trzy marki:

    Weber
    Napoleon
    Broil King

    W każdym przypadku 5+ lat gwarancji, gwarantowana dostępność części zamiennych i dobra jakość (tzn. nie zepsuje się po 3 sezonach).
    Awatar użytkownika TomaszWiśniewski1988
    3 sezon grilluje na gazowym z castoramy za 250zl dobrze że mi powiedziałeś że są tylko 3 marki

    A kupionym dzięki pepperowi (Edytowano)
  3. Awatar użytkownika fonomo
    Nigdzie nie znalazłem tego grila za cenę wyjściową 2199 za to wszędzie jest po 1299zł. Żadna promocja
  4. Awatar użytkownika rysz123
    A co powiecie o tej firmie i ich grillach?
    Yoer SteakBuff GG03S Grill gazowy 2+1 - Yoer.pl
    yoer.pl/gri…03s
    Awatar użytkownika malyssj
    Sam myślałem o tym grillu jest w trzech wersjach. Opinie na allegro całkiem ok. waga 36 kg (napoleon 47 kg) też spora, co świadczy o jakości materiałów. Można schować butę i posiada boczny palnik. Ruszt mały 43x46, ale dla potrzeb 4 osobowej rodziny wystarczający. Minusem jest długi czas oczekiwania na wysyłkę. W porównaniu do sieciówek dobra alternatywa za tą kasę. W tej cenie ciężko znalezć używanego grilla markowego. Ja jednak uważam że lepiej kupić napoleona za 2399, bo po kilku latach będzie go można sprzedać z niedużą stratą. (Edytowano)
  5. Awatar użytkownika Grzegorz_Kostecki
    A przerabiał ktoś może temat grilla z Lidla ? Może ktoś ma i się podzieli czy to jest coś warte ?
    lidl.pl/p/g…663 (Edytowano)
    Awatar użytkownika bart887
    Mam 3 lata (używany 2 lata). Zalety duży i dość stabilny temp. do 300 da się uzyskać. Osobny palnik do zrobienia 2 steków. Dokupiłem żeliwną płytę. Wady: za tyle to nie (3 lata temu ) dałem poniżej 1k. Kratki stalowe nie żeliwne. Po otwarciu pokrywy dość szybko się wychładza (pewnie ruszt żeliwny i pokrywa jak w BK robiły by robotę)
  6. Awatar użytkownika Bojeczka
    Jak ktoś chce taniego grilla to ten moim zdaniem jest najtańszym grillem który w arto kupić. Przerabiałem grille Castoramie po 600 zł i niestety prawie się zraziłem do gaziakow. Grill ma być ciężki, solidny, z rusztem żeliwnym i miejscem na butle. Musi być tzw półką - obudowany, inaczej nie ma stabilnosci i wagi. Poprzedni grill jak zawiało to poleciał z tarasu 15 m i zatrzymał się na ogrodzeniu tylko dlatego że butla go zakotwila. Droższe grille, z doświadczonych marek mają rozwiązania z aromatyzerami które tak często się nie podpalają i ładnie grzeją potrawy. Ważne aby grill miał co najmniej 4 palniki. Aby uniknąć przypalania tłuszczu (np z marynaty ale to już inna kwestia) odpala się większą temperaturę na bokach a na środku mniejszą pod mięsem -tzw grillowanie pośrednie. Jeżeli masz tylko dwa palniki masz możliwość grillowania tylko bezpośredniego. Bardzo polecam grille gazowe ale nie te najtańsze, w tym przypadku jakość samego grilla jest istotna
    Awatar użytkownika nn_n
    I do tego elementy narażone na wys. temperaturę i tłuszcz muszą być wykonane z blachy nierdzewnej.
  7. Awatar użytkownika eprom
    A wziąłem i zamówiłem te ze wstawki
  8. Awatar użytkownika Dario666
    Nie zakażą używania po wejściu zielonego ładu?
    Awatar użytkownika sarinek
    Witamy przestraszonego obywatela.
  9. Awatar użytkownika Pjoterw
    Polecam tego grilla, wczesniej mialem broil kinga, ale po jednym sezonie sie rozlecial, tego juz 3 sezon katuje i wyglada na to ze jescze ze mna zostanie na dlugo
  10. Awatar użytkownika Kamcio295
    Ma ktoś jakieś opinie??
  11. Awatar użytkownika squaliformes
    normalna cena na allegro, zakop!
  12. Awatar użytkownika janusz.kosXvQ
    ale szajs.
  13. Awatar użytkownika LYSY_Zgrzywka
    Jak smakuje mięso z takiego grilla? Jak ktoś używa tacek aluminiowych, to niech mi nie odpowiada.
    Awatar użytkownika Mathis
    ja zauważyłem, że zależy od mięsa - tzn. jak dasz same piersi z kurczaka, to trochę jak z piekarnika, ale jak obok bedzie karkówka, kiełbaska, boczek - to nie odróżnisz od węglowca - skapujący tłuszcz pali się na aromatyzerach i dym okopca potrawy nadając fajny aromat.
    Aromatyzery tylko delikatnie czyszczę, nie szoruję ich, właśnie po to aby były tam resztki tłuszczu który się pali w trakcie smażenia.
  14. Awatar użytkownika Kain.
    Miałem przyjemność korzystać w tym roku z grilla gazowego (nie wiem jakiej marki). Smaży się fajnie, jedzonko dobre.
    Jednak miałem "przyjemność" też czyścić takie grilla.
    W moim przypadku była to tragedia. Blacha na tłuszcz z cienkiej, wygiętej blachy z ostrymi krawędziami. Po jednym grillowaniu zebrało się tyle tłuszczu że bałem się iż do zlewu i zmywarki nie doniosę. Osłonki na grzałki leżą na wyciętych, odgiętych w dół pod kątem 90st. kawałkach blachy. Takie małe prostokąty z ostrymi rogami. Wystawały one z pionowych ścianek grilla, które trzeba było też wymyć. Zmywak pocięty, palce porysowane, brudne w tłuszczu...
    Przed zakupem takiego grilla naprawdę warto udać się do sklepu i dokładnie obejrzeć jak on jest zrobiony i jak się go myje.
    Do domu, gdzie ma się dostęp do bieżącej wody, a najlepiej zmywarki taki grill to fajna sprawa.
    Na RODo duże lepiej korzysta mi się z kamiennego.
    Awatar użytkownika Szymon7887_
    Dobra rada z tymi ostrymi częściami, dobrze sprawdzić czy grill jest jakoś sensownie zrobiony. Może jakiś środek do czyszczenia tłuszczu by pomógł?

    Co do tłuszczu to z tego co wiem nie powinno się go wylewać do kanalizacji. Można do słoika przelać i potem wywieźć na PSZOK albo po prostu do kosza na śmieci.
  15. Awatar użytkownika Jurand_zeSpychowa
    Kupiłem dwa za 400 zł i jestem mega zadowolony
    18541732-eKGDO.jpg
  16. Awatar użytkownika eprom
    W takim razie pytanie, ten ze wstawki czy dołożyć 100zł i kupić landman rookie 4.1 ? (Edytowano)
    Awatar użytkownika LYSY_Zgrzywka
    Pewnie lepiej sama marka landman, a na allegro pewnie sztuczna okazja.
  17. Awatar użytkownika OgórczastyKapelusznik
    Ja mam w podobnej cenie Activa z żeliwnym rusztem i płytą i jest OK.Mógłbym trochę ponarzekać ze nie jest idealnie równomiernie ale dopłacać 2000zl za to żebym parę razy mniej kilebaske obrócił czy przełożył?Beż sensu
    Awatar użytkownika mono23432
    Co Ty mówisz, tutaj ludzie jak nie wydadzą 3k i nie mają jedynie słusznej marki to w ogóle nie mogą używać pojęcia grillować, heheh

    Moje doświadczenie (podwójne) to że jak trafiłem na wypasionego grilla za kilka koła, to zawsze miał właściciela cymbała który nie potrafił odróżnić karkówki od łopatki, najczęściej kupował gotowe.
    Takie połączenie-nie umiem gotować, ale wywalę kilka koła na wypasiony, śliczny gril.
    Może to przypadek.

    Najlepszego zaś grilla jadłem z takiej tandety za 40 zł u zawodowego kucharza, ale to zapewne przypadek...
    Na pomysł, że grill może być gazowy dostał ataku śmiechu. Odpowiedział, że i owszem dla ściemy i kasy pod klienta muszą czasem w knajpach stawiać, ale dobrowolnie by nie użył. Jak już to na drewno, bo kluczem jest właśnie zapach i dym z dobrze dobranego drzewa. Coś wspominał o tym przysłowiu o baletnicy, ale nie pamiętam. (Edytowano)
  18. Awatar użytkownika hochland
    18554946-8PYic.jpgZamawiałem ostatnio dla rodziny ten model. Pewnie w weekend będę miał okazję sprawdzić jak sobie daje radę.
  19. Awatar użytkownika Qubus666
    Podobny grill na koniec sezonu w Lidlu kosztował coś 600-700zł. Warto poczekać (dla tych, którzy oczywiście ciśnienia na zakup nie mają)
  20. Awatar użytkownika ArturBobrowski
    Nigdy więcej grilla z otwartym dołem, strata pieniędzy. I jeszcze tacka duża na ociekający tłuszcz, porażka, którą się mega trudno czyści. Dałem radę na takim czymś jakimś cudem 3 lata, nigdy więcej. Cena wyjściowa to jakiś kosmos, 2200 to nigdy nie było warte.
    Awatar użytkownika GrzegorzPaweek
    A o co chodzi z tym otwartym dołem bo będę chciał wymienić swojego grilla na gazowy
Awatar użytkownika