Niestety, ta okazja wygasła 11 kwietnia 2022.
2216°
172
Opublikowano 17 lutego 2022

Festiwal Pizzy 2022 w Pizza Hut

35,99zł
Awatar użytkownika Freederm
Opublikowane przez Freederm
Dołączył w 2018
7
106

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Restauracje

Znajdź więcej okazji :group

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Zapłać raz i jedz oraz pij ile dusza zapragnie i brzuch pomieści

Już 22 lutego (czyli jeszcze przed Tłustym Czwartkiem) możecie rozepchać swoje brzuszki na Festiwalu Pizzy w Pizza Hut.
Dla osób które nie wiedzą o co chodzi:
1) Przychodzicie do lokalu Pizza Hut
2) Mówicie obsłudze, że chcecie skorzystać z Festiwalu Pizzy
3) Wybieracie ofertę czy interesuje Was sama pizza czy również z napojami
4) Kelner/Kelnerka co jakiś czas przynosi Wam różne rodzaje pizzy
5) Możecie jeść/pić tak długo jak chcecie (wytrzymacie)
6) Na koniec płacicie 35,99 złotych za jedzenie lub 41,99 złotych za zestaw z piciem

Jedni lubią pizzę z Pizza Hut - Dla innych prawdziwa pizza jest tylko w Neapolu w L'Antica Pizzeria da Michele, ale jeśli chcecie sprawdzić różne smaki w Pizza Hut za stałą niewygórowaną cenę to gorąco polecam. (po Festiwalu polecam też VerdenFix ;))
Pizza Hut Więcej szczegółów na Pizza Hut
Aktualizacje społecznościowe

172 Komentarze

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika Szymon_Szymon
    Freederm17/02/2022 20:17

    W ramach docenienia ich pracy. Od razu dodam informację, że nic nie łączy m …W ramach docenienia ich pracy. Od razu dodam informację, że nic nie łączy mnie z Pizza Hut


    A jak doceniasz pracę wszystkich innych zawodów, kucharzom też zostawiasz, a co z eskpedientkami, fryzjerami, księgowymi? Przestańmy robić z Polski drugie USA. Kult napiwków to psucie rynku.
  2. Awatar użytkownika czcz
    Słuchajcie, powiem Wam jedno. Po ostatniej wizycie w Pizza Hut nigdy, ale to przenigdy nie wrócę do tej cynicznej kpiny!
    Najpierw, gdy było kilka stolików to nosili każdemu po kawałku pizzy. Ok. Pominę to, że niektóre się powtarzały, a niektóre się w ogóle nie pojawiły - ok.
    Lokal pustoszał. Dostaliśmy bez pytania jedną, całą pizzę, bo powiedzieli że nie będą innych robić jak jest mały ruch. Tutaj już się pojawiło większe zażenowanie - cała pizza, ale rodzaj wciśnięty bez pytania.
    Na koniec najlepsze:
    Rzekomy regulamin promocji tej totalnie żałosnej "restauracji" nie przewiduje możliwości zabrania jedzenia na wynos!!! Nawet, jak chcieliśmy dopłacić za to śmieszne pudełko.
    Obsługa z rozbrajającą szczerością powiedziała, że pizza pójdzie do kosza.
    TOTALNE DNO. AMREST (M.IN. KFC, PIZZA HUT, SUBWAY) TO TAK ŻAŁOSNA KORPORACJA, KTORA ZASŁUGUJE TYLKO NA TO, ŻEBY NA NICH PLUĆ!!!

    Minus, minus i jeszcze raz minus za tę żenującą akcję. Powinni w końcu polecieć na zbity pysk z krajów, w których ludzie szanują się chociaż odrobinę. (Edytowano)
  3. Awatar użytkownika Pawel_3hK
    BartekBAJCEPZ17/02/2022 21:42

    Mam pytanie do tych co już jedli.Jak to wygląda? Mówie że chciałbym dost …Mam pytanie do tych co już jedli.Jak to wygląda? Mówie że chciałbym dostawać tylko pizzę z salami czy przynoszą różne oraz jak z ilością ( cała pizza dopóki nie zjem czy po np. dwa kawałki)?


    Przynoszą losowa pizzę (a tak naprawdę to jadą z z góry ustalonej wewnętrznie listy) po jednym kawałku na talerz, jak skończysz to dostajesz następny itp. Na stole masz "semafor" na którym ustawiasz czy jesz dalej, przerwa albo koniec jedzonka.
  4. Awatar użytkownika Madak_from_Poland
    Koszt zrobienia pizzy w domu (piekarnik plus jakiś kamień granit lub szamot - cena od 20 do 30 zł): mąka basia do pizzy 3,49 (z 1 kg mąki wyjdzie 7 pizz 30cm każda), drożdże 79gr (starczą na 3-4 serie po 7 pizz), puszka sosu mutti polpa 3,99 (starczy na pokrycie 4-5 pizz), mozzarella 200 gr - 6,66 zł - starczy na 3-4 pizze. Salami 100 gr - 3,5 zł - starczy na 2 pizze. Podsumowując koszt zrobienia jednej pizzy: mąka 0,49 zł, drożdże 0,19 gr, sos 1 zł, ser 1,66 zł, salami 1,75 zł = 5,09 zł. Jeśli chcemy zjeść pizze z prawdziwym włoskim salami za ok 75 zł kg, to koszt pizzy wzrośnie o cenę salami, ok 1,75 zł za pojedynczą pizzę. Za cenę 33 zł zrobię 6,5 pizzy w domu bez chemii i sztucznie napompowanego ciasta, ze świeżymi składnikami.
  5. Awatar użytkownika Madak_from_Poland
    tgrzebien17/02/2022 21:07

    Ktoś zna jakiś lokal w Warszawie lub okolicy gdzie robią rzeczywiście wsz …Ktoś zna jakiś lokal w Warszawie lub okolicy gdzie robią rzeczywiście wszystkie pizze i można każdej spróbować? Byłem na festiwalu w Galerii Północnej i przy pływalni Polonez na Targówku i w obu w wali w chu** i tych najlepszych/najdroższych albo nie robili wcale albo raz na kilka godzin. Przy polonezie się żona wkurzyła bo byliśmy chyba ze 3h i czekaliśmy na tę z rukolą i musiała zawołać kierownika, bo jak się kelnerek pytaliśmy kiedy będzie to one mówiła że nie mogą powiedzieć kucharzowi którą pizze ma robić. Po interwencji sama kierowniczka przyniosła nam tę pizzę, a jak ludzie zobaczyli że nam przynieśli to od razu do niej że właśnie od paru godzin na nią czekają i musieli robić non stop rukolę xDJa na festiwalu zjadam około 7 pizz więc nie opłaca mi się trącić czasu na robienie samemu, a w pizzy hut akurat składniki mają świeże. Dodatkowo nie kupisz w tak małej ilości składników na 7 pizz żeby każda była inna


    7 pizz x 8 kawałków daje 56 kawałków, coś chyba grubo przesadziłeś, sam ważąc 110 kg zjadam 12 kawałków ok 1,5 pizzy o średnicy 30 cm, a tyle średnio ma pizza na festiwalu pizzy, nie znam osobiście nikogo kto zjadł więcej niż 24 kawałki - czyli 3 pizze 30 cm na raz, a pizze nie są serwowane od razu tylko po kawałku, więc po ok 30-40minutach jedzenia organizm już ma poczucie nasycenia. (Edytowano)
  6. Awatar użytkownika Freederm
    Autor
    robertm17/02/2022 21:21

    Sosy też bez limitu czy jak to wygląda?


    Za sosy trzeba płacić extra
  7. Awatar użytkownika tomex1213
    Ale tu ludzie siedzą. Napierd… się o to czy pizza jest dobra czy jest zła. Czy trzeba dawać napiwek kelnerom czy nie. Ludzie czy Was popier…. Chcesz to dawaj napiwek, nie chcesz nie dawaj.chcesz zjeść PH to idź i spróbuj , uważasz ze to g to nienidz. Po co się nawzajem nakręcacie . Jest to jakaś okazja i tyle . (Edytowano)
  8. Awatar użytkownika Nabucho_Donozor
    tgrzebien17/02/2022 21:07

    Ktoś zna jakiś lokal w Warszawie lub okolicy gdzie robią rzeczywiście wsz …Ktoś zna jakiś lokal w Warszawie lub okolicy gdzie robią rzeczywiście wszystkie pizze i można każdej spróbować? Byłem na festiwalu w Galerii Północnej i przy pływalni Polonez na Targówku i w obu w wali w chu** i tych najlepszych/najdroższych albo nie robili wcale albo raz na kilka godzin. Przy polonezie się żona wkurzyła bo byliśmy chyba ze 3h i czekaliśmy na tę z rukolą i musiała zawołać kierownika, bo jak się kelnerek pytaliśmy kiedy będzie to one mówiła że nie mogą powiedzieć kucharzowi którą pizze ma robić. Po interwencji sama kierowniczka przyniosła nam tę pizzę, a jak ludzie zobaczyli że nam przynieśli to od razu do niej że właśnie od paru godzin na nią czekają i musieli robić non stop rukolę xDJa na festiwalu zjadam około 7 pizz więc nie opłaca mi się trącić czasu na robienie samemu, a w pizzy hut akurat składniki mają świeże. Dodatkowo nie kupisz w tak małej ilości składników na 7 pizz żeby każda była inna


    Mam prośbę. Możesz wysłać nam zdjęcie Twojego bebzona? Dość dużo ćwiczę i przy małym żołądku potrafię zjeść maksymalnie dwie pizze. Ile lat muszę pielęgnować chorobliwą otyłość, żeby rozepchać żołądek do rozmiarów wiadra na wymiociny?
    Pytam z ciekawości, bez urazy ❤️

    9272056-9N3XH.jpg (Edytowano)
  9. Awatar użytkownika przemek.smieszny
    BartekBAJCEPZ17/02/2022 21:42

    Mam pytanie do tych co już jedli.Jak to wygląda? Mówie że chciałbym dost …Mam pytanie do tych co już jedli.Jak to wygląda? Mówie że chciałbym dostawać tylko pizzę z salami czy przynoszą różne oraz jak z ilością ( cała pizza dopóki nie zjem czy po np. dwa kawałki)?


    Wiadomo, że w różnych miastach może się trochę różnić ale co do zasady to są różne "smaki" i kelner podchodzi i pyta czy chcesz jeden kawałek takiej czy czekasz na następną, nie możesz zamówić konkretnej pizzy. Minusem jest to że przy nieco większej ilości osób czas oczekiwania robi się spory i można wyjść nie najedzonym (bo spędzisz tam x godzin i już nie będzie ci się chciało czekać)
  10. Awatar użytkownika futuredante
    Ostatnio pizza była strasznie tłusta udało mi zjeść tylko 14 kawałków. Tydzień później do firmy zamawiali pizzę z pizza hut i była normalna na długiej bo z 2 godziny trwa przerwa w inwentaryzacji, dałem radę zjeść na luzie 15 kawałków. Mój rekord to 23 kawałki.
  11. Awatar użytkownika drakoo
    Byłem raz i nigdy więcej pizza na festiwal to papier nie ciasto, pizza zamawiana bez festiwalu ma całkiem inny wygląd charakter ilość składników.
  12. Awatar użytkownika grz3slaw
    „22 luty” - nie wiedziałem, ze tyle razy luty w roku występuje.
  13. Awatar użytkownika rafal.lubczynski
    MeHowWow17/02/2022 21:19

    Doucz się, rynek się sam reguluje. Kelnerzy zarabiają głównie na napi …Doucz się, rynek się sam reguluje. Kelnerzy zarabiają głównie na napiwkach, a praca nie jest taka prosta jakby się wydawało. W większości cywilizowanych Państw to normalna rzecz, u nas panuje właśnie takie januszostwo i cebulactwo. Zrób sobie w domu, zapłacisz mniej, nie będzie Cie niestety nikt obsługiwał ale nie zapłacisz napiwku.


    Ale czy to klient jest od opłacania kelnera? Jeśli ktoś uważa, że kelner zarabia za mało to tym bardziej nie powinien dawać napiwków, bo to tylko pogłębia problem - po co pracodawca ma zadbać o pracownika skoro może się na niego wypiąć i powiedzieć "masz najniższą, a dorobisz na napiwkach". A sam zaoszczędzoną na wypłatach kasę bierze dla siebie. I koło się w ten sposób zatacza.
    Nigdy nie zrozumiem fenomenu dawania napiwków. Kelner godzi się na pewną pensję, wykonuje swoją pracę, a my mamy jeszcze mu dodatkowo płacić. Jeszcze pół biedy, gdy chcemy dać komuś konkretnemu i weźmie to sobie do kieszeni, ale często jednak te napiwki dzielone są między wszystkich, zarówno tych którzy bardziej się przykładają, jak i tych którzy olewają tę pracę.
  14. Awatar użytkownika pkob86
    Madak_from_Poland17/02/2022 21:03

    Koszt zrobienia pizzy w domu (piekarnik plus jakiś kamień granit lub s …Koszt zrobienia pizzy w domu (piekarnik plus jakiś kamień granit lub szamot - cena od 20 do 30 zł): mąka basia do pizzy 3,49 (z 1 kg mąki wyjdzie 7 pizz 30cm każda), drożdże 79gr (starczą na 3-4 serie po 7 pizz), puszka sosu mutti polpa 3,99 (starczy na pokrycie 4-5 pizz), mozzarella 200 gr - 6,66 zł - starczy na 3-4 pizze. Salami 100 gr - 3,5 zł - starczy na 2 pizze. Podsumowując koszt zrobienia jednej pizzy: mąka 0,49 zł, drożdże 0,19 gr, sos 1 zł, ser 1,66 zł, salami 1,75 zł = 5,09 zł. Jeśli chcemy zjeść pizze z prawdziwym włoskim salami za ok 75 zł kg, to koszt pizzy wzrośnie o cenę salami, ok 1,75 zł za pojedynczą pizzę. Za cenę 33 zł zrobię 6,5 pizzy w domu bez chemii i sztucznie napompowanego ciasta, ze świeżymi składnikami.


    Nie doliczyles +robocizny +prad +woda.
    I stracisz kilka godzin na jej zrobienie I pozniej na sprzatanie. Jak nie masz wprawy to policz podwojnie.
    Z mojej strony czyli dla dwojga nie chce mi sie robic a dodatkowo daje komus prace. (Edytowano)
  15. Awatar użytkownika Koghut
    MeHowWow17/02/2022 21:19

    Doucz się, rynek się sam reguluje. Kelnerzy zarabiają głównie na napi …Doucz się, rynek się sam reguluje. Kelnerzy zarabiają głównie na napiwkach, a praca nie jest taka prosta jakby się wydawało. W większości cywilizowanych Państw to normalna rzecz, u nas panuje właśnie takie januszostwo i cebulactwo. Zrób sobie w domu, zapłacisz mniej, nie będzie Cie niestety nikt obsługiwał ale nie zapłacisz napiwku.


    To płać ale nie zmuszaj do tego innych. Też w sowim zyciu pracowałem jako klener żeby dorobić w trakcie studiów i nigdy ale to absolutnie nigdy nie oczekiwałem napiwków, jak wpadły było miło ale ja wychodzę z założenia, że zgodziłem się na określoną wypłatę i to na nią pracuję. Też czasami zostawię napiwek czy w restauracji czy u fryzjera ale to tylko wtedy jak widzę, że ktoś robi więcej niż musi i do tego nie włazi mi przesadnie w dupę np. ostatnio kelner zasugerował innej wino do dania głównego i było ekstra albo fryzjerka poleciła mi lepszy szampon do włosów i wyłożyła mi analizę moich włosów podczas cięcia. Ale nie będę sypał każdemu na prawo i lewo bo tak, bo MUSZĘ.
  16. Awatar użytkownika tgrzebien
    Ktoś zna jakiś lokal w Warszawie lub okolicy gdzie robią rzeczywiście wszystkie pizze i można każdej spróbować? Byłem na festiwalu w Galerii Północnej i przy pływalni Polonez na Targówku i w obu w wali w chu** i tych najlepszych/najdroższych albo nie robili wcale albo raz na kilka godzin. Przy polonezie się żona wkurzyła bo byliśmy chyba ze 3h i czekaliśmy na tę z rukolą i musiała zawołać kierownika, bo jak się kelnerek pytaliśmy kiedy będzie to one mówiła że nie mogą powiedzieć kucharzowi którą pizze ma robić. Po interwencji sama kierowniczka przyniosła nam tę pizzę, a jak ludzie zobaczyli że nam przynieśli to od razu do niej że właśnie od paru godzin na nią czekają i musieli robić non stop rukolę xD

    Madak_from_Poland17/02/2022 21:03

    Koszt zrobienia pizzy w domu (piekarnik plus jakiś kamień granit lub s …Koszt zrobienia pizzy w domu (piekarnik plus jakiś kamień granit lub szamot - cena od 20 do 30 zł): mąka basia do pizzy 3,49 (z 1 kg mąki wyjdzie 7 pizz 30cm każda), drożdże 79gr (starczą na 3-4 serie po 7 pizz), puszka sosu mutti polpa 3,99 (starczy na pokrycie 4-5 pizz), mozzarella 200 gr - 6,66 zł - starczy na 3-4 pizze. Salami 100 gr - 3,5 zł - starczy na 2 pizze. Podsumowując koszt zrobienia jednej pizzy: mąka 0,49 zł, drożdże 0,19 gr, sos 1 zł, ser 1,66 zł, salami 1,75 zł = 5,09 zł. Jeśli chcemy zjeść pizze z prawdziwym włoskim salami za ok 75 zł kg, to koszt pizzy wzrośnie o cenę salami, ok 1,75 zł za pojedynczą pizzę. Za cenę 33 zł zrobię 6,5 pizzy w domu bez chemii i sztucznie napompowanego ciasta, ze świeżymi składnikami.


    Ja na festiwalu zjadam około 7 pizz więc nie opłaca mi się trącić czasu na robienie samemu, a w pizzy hut akurat składniki mają świeże. Dodatkowo nie kupisz w tak małej ilości składników na 7 pizz żeby każda była inna (Edytowano)
  17. Awatar użytkownika lukasz.romaszewski
    Gudii718/02/2022 08:27

    Stewardesa jakoś napiwków nie dostaje...


    Jak mnóstwo innych zawodów a nagle podawacze jedzenia mają być specjalnie wynagradzani. Bo co? Bo podali do stolika ciepłe żarcie zamiast kucharza ktory jest zajęty i musi pilnowac patelni i piekarnika?
    Za to ten podawacz jedzenia ma płacone przecież, napiwki tylko nakręcają niskie płace kelnerów jak ktoś trafnie napisał.

    A sama okazja jak kto woli. Dla lubiących pizze i mających sporo czasu mogą siedxiec i jesc od 8 do 20
  18. Awatar użytkownika MeHowWow
    Koghut17/02/2022 22:31

    To płać ale nie zmuszaj do tego innych. Też w sowim zyciu pracowałem jako k …To płać ale nie zmuszaj do tego innych. Też w sowim zyciu pracowałem jako klener żeby dorobić w trakcie studiów i nigdy ale to absolutnie nigdy nie oczekiwałem napiwków, jak wpadły było miło ale ja wychodzę z założenia, że zgodziłem się na określoną wypłatę i to na nią pracuję. Też czasami zostawię napiwek czy w restauracji czy u fryzjera ale to tylko wtedy jak widzę, że ktoś robi więcej niż musi i do tego nie włazi mi przesadnie w dupę np. ostatnio kelner zasugerował innej wino do dania głównego i było ekstra albo fryzjerka poleciła mi lepszy szampon do włosów i wyłożyła mi analizę moich włosów podczas cięcia. Ale nie będę sypał każdemu na prawo i lewo bo tak, bo MUSZĘ.


    No o to mi chodzi, to jest dobrowolne. Nikt nie musi placic co nie znaczy, ze nie moze. Niektorzy pracuja jak za kare to wtedy absolutnie nie ma co zostawiac napiwku. Ale jezeli ktos jest naturalnie mily, pomaga i ogarnia temat to uwazam, ze warto to staranie docenic.
  19. Awatar użytkownika Usunięty337223
    Anonymous User
    Akcja ok ale już wolę kupić 2 normalne pizze w dobrej pizzeri i zapłacić 100zl niż obżerać się do rozpuchu tą mrożoną papką
  20. Awatar użytkownika singular
    rafal.lubczynski17/02/2022 21:59

    Ale czy to klient jest od opłacania kelnera? Jeśli ktoś uważa, że kelner za …Ale czy to klient jest od opłacania kelnera? Jeśli ktoś uważa, że kelner zarabia za mało to tym bardziej nie powinien dawać napiwków, bo to tylko pogłębia problem - po co pracodawca ma zadbać o pracownika skoro może się na niego wypiąć i powiedzieć "masz najniższą, a dorobisz na napiwkach". A sam zaoszczędzoną na wypłatach kasę bierze dla siebie. I koło się w ten sposób zatacza.Nigdy nie zrozumiem fenomenu dawania napiwków. Kelner godzi się na pewną pensję, wykonuje swoją pracę, a my mamy jeszcze mu dodatkowo płacić. Jeszcze pół biedy, gdy chcemy dać komuś konkretnemu i weźmie to sobie do kieszeni, ale często jednak te napiwki dzielone są między wszystkich, zarówno tych którzy bardziej się przykładają, jak i tych którzy olewają tę pracę.


    No generalnie to klient opłaca kelnera - kucharza zreszta tez i właściciela knajpy
    Z napiwkami chodzi o to ze poniekąd wymuszają lepsza obsługę - kelner zarabia malo ale jak sie bedzie starał to dostanie cos ekstra - tak to dziala w krajach cywilizowanych - ale jak widac po komentarzach u nas jeszcze troche musimy na to zaczekać.
    Generalnie w Polsce nie mamy kultury chodzenia po knajpach - ma to związek z wieloma rzeczami - ludzi nie stać, klimat jest taki ze nie zachęca, malo jest tych knajp itd. Itp. W takich Włoszech w kazdej dziurze jest przynajmniej jedna czy dwie ristorante gdzie od rana do wieczora ktos siedzi - począwszy od miejscowych seniorów - u nas nie do pomyślenia.
    Pracuje w firmie ktora ma fabryki generalnie „na wsiach” - i jak jade tam z jakims klientem to zawsze jest problem gdzie go zabrac na obiad - niby wieś z kilkoma tysiącami mieszkańców (sic!) ale knajpy zadnej! Najlblizsza kilkanascie kilometrów (ale szkoda gadac w jakim standardzie) (Edytowano)
Awatar użytkownika