Od 16 października do 12 listopada każdy wielbiciel Pizza Hut zapłaci za dużą pizzę na cieście Pan lub Tradycyjnym jedynie 25,99 zł. W promocyjnym menu czekają na Was propozycje na ostro, wegetariańskie, klasyczne i bardzo nietuzinkowe. Każdy znajdzie coś dla siebie:
LISTĘ PIZZERI OBJĘTYCH PROMOCJĄ ZNAJDZIESZ W LINKU.
- Margherita - najbardziej klasyczna propozycja z serem mozzarella i aromatycznym, ziołowym sosem pomidorowym.
- Pepperoni - najpopularniejsza pozycja w menu z serem mozzarella oraz kiełbasą pepperoni.
- Hot Pepperoni - piekielnie ostra odmiana poprzedniej propozycji z dodatkową papryczką jalapeño.
- Hawajska - oryginalne połączenie sera mozzarella, szynki i ananasa.
- Wegetariańska - propozycja bezmięsnej uczty stworzona dla wegetarian,
- Farmerska - grillowany kurczak idealnie połączony z zestawem warzyw, papryką, pieczarkami i cebulą.
- Supreme - uczta dla wymagających, czyli kiełbasa pepperoni i wołowina w towarzystwie cebuli, pieczarek oraz papryki.
LISTĘ PIZZERI OBJĘTYCH PROMOCJĄ ZNAJDZIESZ W LINKU.
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że PizzaHut ma wyłączoną możliwość skorzystania z kodów rabatowych tak samo jak KFC. Ale to nie na 100% mówie.
Zamawiałem już w KFC i PizzaHut przez PizzaPortal i spokojnie można używać kodów rabatowych, kart payback jak i -10 zł z Visa Checkout. Cebula zacna milordzie
No to nie wiem. Mi coś takiego wyskakuje.
No tak, żadna okazja... bo złotówka różnicy to majątek. Lepiej zapłacić 40 zl za pizze. Ah ta cebula...
Mi wbija rabat chociaż o dziwo tylko jeden na raz, albo kod rabatowy albo visa W piątek zamawiałem u nich z kodem -30% i -10 zł z visa checkout. Bardziej mi się opłacało codziennie jeść pizze niż gotować bo jak się dobrze skumulowało rabaty to wychodziło czasem 10 zł za 50 cm pizze z 1 lub 2 składnikami
Ja bym takimi obiadkami nie pogardził
Ale za 16 zł to chętnie
41 cm
Ktoś wie jak z jakościątej pizzy? Bo na "osiedlu" to ja mam za 27-28 pizze 50cm a z kuponem to i za 17-18 zamówie
Poważnie? Czyli ciasto PAN ma aż 10 cm mniej? Taką dzisiaj właśnie dostałem.
Jak oceniasz jakość składników oraz ilosć