Niestety, ta okazja wygasła 4 minuty temu.
310° Zakończono
25
Opublikowano 6 lutego 2023

Cyrkulator do gotowania sous vide JULA

249zł329zł-24%
9,90zł z Polska · Jula Okazje
Awatar użytkownika ratriczek
Opublikowane przez ratriczek
Dołączył w 2019
5
23

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

W Juli pojawiła się promocja na cyrkulator, generalnie w porównaniu do podobnych na allegro to cena jest okazyjna.

Poniżej poprzednie wrzutki, jeśli ktoś chce poczytać opinie w komentarzach
pepper.pl/pro…206
pepper.pl/pro…028
Jula Więcej szczegółów na Jula
Aktualizacje społecznościowe

25 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika eXe
    Poleci ktoś jakiś fajny pojemnik SO sous vide? A sam sprzęt polecam jak najbardziej.
    Awatar użytkownika Totem
    Tego typu:
    castorama.pl/poj…tml
    Albo lodówka turystyczna. Tylko wkurzające jest dla mnie że nie widać co w środku.
    12729116-d5JW8.jpg12729116-Q59CX.jpgAlbo zwykły garnek z pokrywką też ujdzie.
  2. Awatar użytkownika Kowalski_Kowalski_8star
    Wszystko ładnie pięknie ale czy aby tak zdrowo jak to piszą? W końcu gotowanie odbywa się często wiele godzin w plastiku... Osobiście mam bardzo mieszane uczucia. Nie dotykam walorów smakowych ale właśnie wspomnianych zdrowotnych.
    Awatar użytkownika Totem
    Tak. Jest to ciekawe zagadnienie. I szerokie. Wszystko zależy jak na to spojrzysz. Dziś wszystko jest w plastiku i często przemysłowo ten plastik poddany jest obróbce termicznej w masowej skali a my tego zwyczajnie nie wiemy.
    Ludzie gotują wodę w plastikowych czajnikach elektrycznych, używają w mikrofalach i wiele innych.
    Wszystko pewnie jest kwestią jakości tego plastiku i autentyczności certyfikatów. Możesz kupić woreczki noname za 10zł Możesz takie za 60.
    Też czasami się nad tym zastanawiam co ty. Tylko że to dotyczy wszystkiego. Powłok na patelniach, emali w garnkach a nawet szkła. Kto wie co tam chińczyki dodają. A papierze napiszą wszystko. (Edytowano)
  3. Awatar użytkownika Kamil_Klyta
    Mam od ponad roku i polecam do tego lodówka turystyczna jako pojemnik i można gotować 💪
    Awatar użytkownika NaKrzywy
    Opiszesz w szczegółach jak to robisz?
  4. Awatar użytkownika marceli
    łyżka na prąd? czego to nie wymyślą...
    Awatar użytkownika JULL
    Zawsze jedną ręką możesz mieszać a drugą trzymać termometr przez 10h aż zrobi się sous vide.
  5. Awatar użytkownika Janek1113
    Co to jest, jak to działa?
    Awatar użytkownika leszydziad
    Wpisz sobie w google i wpisz sobie w google. Zajmnie ci to tyle samo czasu co pisanie takich komentarzy.
  6. Awatar użytkownika 1Tom_Tom_Tom
    Jaki to.ma.sredni pobór energii? Domyślam się że nie ciągnie 1000W non stop
    Awatar użytkownika Totem
    Cały czas nie. Gdy osiągnie żądaną temperaturę tylko sobie tak pyka. Ciężko odpowiedzieć na twoje pytanie. Zależy od izolacji pojemnika, pojemności, zadanej temperatury i czasu. Tak średnio to każdemu wyjdzie inaczej.
  7. Awatar użytkownika Dr.Musg
    Świetny produkt, dobra cena. Oprócz gotowania sous vide używam do parzenia wędzonek (w woreczkach oczywiście) i wyrobów z szynkowaru. Wędliny robione w ten sposób wychodzą wprost niesamowicie smaczne. (Edytowano)
    Awatar użytkownika Totem
    Hmm. Z tymi wendzonkami to mnie zaciekawiłeś. Muszę zrobić ślepy test przy następnym wędzenia. Ciekawe jak to wyjdzie.
  8. Awatar użytkownika DawidEl
    Czy ktoś z was zakupił ten cyrkulator w ostatnim czasie? Chciałbym się dowiedzieć czy te komentarze sprzed lat są dalej aktualne, może coś poprawili w konstrukcji urządzenia i już jest Ok?

    12865139-GGKOC.jpg

    12865139-dIjeZ.jpg
    Awatar użytkownika Dr.Musg
    Panel mi się raz odkleił w jednym miejscu, docisnąłem i już się nie odkleja. Parzę w temp 68- 70 stopni min 4 h (+ czas podgrzania wody). Wilgoci pod panelem z przyciskami nie zaobserwowałem.
Awatar użytkownika