Niestety, ta okazja wygasła 7 minut temu.
407° Zakończono
45 Opublikowano 3 dni temu
Chleb na maślance z zakwasem Lidl. Możliwe dodatkowe -10%


O tej okazji
Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:
Sprawdzony chleb na maślance z zakwasem w Lidlu za 2.99. Możliwe dodatkowe 10% zniżki z kartą dużej rodziny.

Aktualizacje społecznościowe
Sprawdź również
Powiązane grupy
Powiązani sprzedawcy
45 Komentarzy
sortowanie:Jak ja nie rozumiem tego idiotycznego trendu umieszczania w składzie frazy "gluten pszenny". To nie jest składnik chleba, gluten tam po prosu jest, ale nie jest składnikiem.
A tak generalnie to nie kupuje sie chleba w supermarketach.
Pamietajcie, ze statystycznie 75% chleba sprzedawanego w Europie pochodzi z Chin. Tylko czy kiedys widzieliscie na chlebie naklejke "made in China"? Za to jak sie przyjzycie tym regalom, na ktorych lezy chleb w lidlu, to zobaczycie naklejke "pieczywa z ciasta gleboko mrozonego". Zazwyczaj z boku, nie od frontu, by kleinci nie widzieli.
Chleb z Chin przybywa do Europy wlasnie jako ciasto gleboko mrozone. Ma dwa lata waznosci i cala tablice mendelejewa w skladzie, no bo inaczej nie mialoby 2 lat waznosci.
A w sklepie pachnie bo maja pod sufitem specjalne rozpylacze zapachu.
75% to oznacza, ze chleb pieczony w Polsce jest trudniej spotkac niz Yeti.
Dobrze że są strzałki na grafice bo bym nie wiedział co i jak. Kto jadł prawdziwy chleb kijem tego nie ruszy.
Jeśli kogoś nie stać na normalny (zwykle drogawy) chleb na zakwasie bez mrożenia i dodatków "uszlachetniających" to może i powinien robić go samemu ( to nie jest przesadnie trudne).
Z drugiej strony też nie należyu przesadzać ze spożyciem chleba (zwłaszca pszennego) - z moich obserwacji wynika że 80% ludzi kupujących takie jw chleby w marketach ma nadwagę a to oznacza że powinny ograniczyć przedewszystkim spożycie węglowodanów (Edytowano)