Niestety, ta okazja wygasła 4 marca 2023.
407°
Opublikowano 2 marca 2023

Chleb na maślance z zakwasem Lidl. Możliwe dodatkowe -10%

2,99zł4,49zł-33%
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
Opublikowane przez
ObnazamZmowyCenowe
Dołączył w 2019
401
2.817

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Jedzenie

Znajdź więcej okazji Jedzenie

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Sprawdzony chleb na maślance z zakwasem w Lidlu za 2.99. Możliwe dodatkowe 10% zniżki z kartą dużej rodziny.
Lidl Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

45 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika kotecci
    kotecci
    To nie jest jakiś podchleb, to nie jest jakiś surogat chleba, to nie jest parachleb, to nie jest jak czekoladopodobny produkt To jest normalny zwykły chleb, dobry
    Awatar użytkownika Bilgejts
    Bilgejts
    Jak ty twierdzisz że to dobry chleb to dobrego nigdy na oczy nie widziales
  2. Awatar użytkownika kris1980
    kris1980
    SKŁADNIKI: 44 % mąka pszenna, 29 % kwas żytni (mąka żytnia, woda); 10 % maślanka odtworzona (woda, maślanka w proszku); woda, 4 % mąka żytnia, drożdże, płatki ziemniaczane (ziemniaki suszone); sól, gluten pszenny, fermentowany słód żytni ciemny (żyto, woda); mąka sojowa, olej rzepakowy.
    Awatar użytkownika AntyNeutrino
    AntyNeutrino
    Z analizy składu to przyczepiłbym się do płatków ziemniaczanych. Ich marketingowe uszlachetnianie chleba jest niczym innym jak zwiększaniem masy kolejnym tanim środkiem, który pęcznieje i trzyma wodę.
    Jak ja nie rozumiem tego idiotycznego trendu umieszczania w składzie frazy "gluten pszenny". To nie jest składnik chleba, gluten tam po prosu jest, ale nie jest składnikiem.
  3. Awatar użytkownika oloWawa
    oloWawa
    Ten konkretny chleb jest do d....y. No sami wiecie do czego. Jak ten rano kupisz to juz pod wieczor jest suchy, sypie sie, kruszy.
    A tak generalnie to nie kupuje sie chleba w supermarketach.
    Pamietajcie, ze statystycznie 75% chleba sprzedawanego w Europie pochodzi z Chin. Tylko czy kiedys widzieliscie na chlebie naklejke "made in China"? Za to jak sie przyjzycie tym regalom, na ktorych lezy chleb w lidlu, to zobaczycie naklejke "pieczywa z ciasta gleboko mrozonego". Zazwyczaj z boku, nie od frontu, by kleinci nie widzieli.
    Chleb z Chin przybywa do Europy wlasnie jako ciasto gleboko mrozone. Ma dwa lata waznosci i cala tablice mendelejewa w skladzie, no bo inaczej nie mialoby 2 lat waznosci.
    A w sklepie pachnie bo maja pod sufitem specjalne rozpylacze zapachu.
    75% to oznacza, ze chleb pieczony w Polsce jest trudniej spotkac niz Yeti.
    Awatar użytkownika aspanger
    aspanger
    jestem tym chińskim ciastem
  4. Awatar użytkownika A_Aaaa
    A_Aaaa
    A w Tv mówili że chleb będzie po 15 zł
    Awatar użytkownika Amigo2021
    Amigo2021
    Dobry chleb to tyle kosztuje.....
  5. Awatar użytkownika BezaZhipsterow
    BezaZhipsterow
    Pyszny chleb o slusznej wadze z dobrym skladem i super cena. Ale niektorzy nadal nabieraja sie na male piekarnie, ktore doja ich z usmiechem sprzedajac towar z tanich składników i gdy upadnie na podlege to i tak ktoś kupi bo nic zmarnowac sie nie moze.
    Awatar użytkownika taras.xvx
    taras.xvx
    Ktokolwiek robił sam chleb w domu wie że taki na naturalnych składnikach po 4 dniach jest twardy jak kamień.
  6. Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
    ObnazamZmowyCenowe Autor
    Waga 550g
  7. Awatar użytkownika Kassper
    Kassper
    Było
  8. Awatar użytkownika Wodorost
    Wodorost
    Fu, biała buła
    Dobrze że są strzałki na grafice bo bym nie wiedział co i jak. Kto jadł prawdziwy chleb kijem tego nie ruszy.
  9. Awatar użytkownika wewsie
    wewsie
    1 przykazanie NIE kupuj "chleba" w marketach - nawet jeśli jest stosunkowo "smaczny" to i tak nie ma podjazdu do prawdziwego chleba (któy nawiasem mówiąc prawie nigdy nie był biały - przynajmniej w naszym kręgu kulturowym)
    Jeśli kogoś nie stać na normalny (zwykle drogawy) chleb na zakwasie bez mrożenia i dodatków "uszlachetniających" to może i powinien robić go samemu ( to nie jest przesadnie trudne).
    Z drugiej strony też nie należyu przesadzać ze spożyciem chleba (zwłaszca pszennego) - z moich obserwacji wynika że 80% ludzi kupujących takie jw chleby w marketach ma nadwagę a to oznacza że powinny ograniczyć przedewszystkim spożycie węglowodanów (Edytowano)
    Awatar użytkownika ErfaHRung
    ErfaHRung
    Najlepsze zdanie: "Jeśli kogoś nie stać na normalny (zwykle drogawy) chleb na zakwasie bez mrożenia i dodatków "uszlachetniających" to może i powinien robić go samemu". Toż to oksymoryn.
Awatar użytkownika