Niestety, ta okazja wygasła 29 kwietnia 2023.
630°
Opublikowano 17 marca 2023

Chleb 0.5kg za 2 złote 18 groszy pszenno-żytni Biedronka

2,18zł
Stacjonarnie: Ogólnopolska ·
Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
Opublikowane przez
ObnazamZmowyCenowe
Dołączył w 2019
328
2.689

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Supermarket

Znajdź więcej okazji Supermarket

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

Chleb pszenno żytni śniadaniowy za 2.18 w Biedronce.
Dobry, prosty skład: mąka pszenna, zakwas żytni, mąka żytnia, woda, drożdże, sól.
Biedronka Więcej szczegółów na
Aktualizacje społecznościowe

214 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika pati.wojcik
    pati.wojcik
    Ludzie, po co tyle złości. Cena jest standardowa za ten chleb w 🐞 Tyle powinien kosztować naturalny chleb. Skład chleba jest imo bardzo dobry. Moim zdaniem ten chleb jest smaczny. Wkurza mnie że tylko dlatego że jest sprzedawany w 🐞 a nie w piekarni to już dla niektórych "zło, niedobre itp." Jestem pewna że Ci krytykujący gdyby kupili go za 10 zł ze stoiska piekarza na rynku to by się zajadali i chwalili jaki to on pyszny... Ech, ludzie...
    Awatar użytkownika Mike_P58E
    Mike_P58E
    A skąd znasz prawdziwy skład tego chleba? Zakładam, że w tej cenie jest w nim minimum 20% "paszy", czyli starego wysuszonego i zmielonego chleba.
  2. Awatar użytkownika Cebularz666
    Cebularz666
    Jak zwykle w komentarzach jazda, że „gó…no nie chleb, jak można to jeść, itp.”.

    Czy kiedyś nadejdzie dzień, w którym autorzy takich wpisów zrozumieją, że my biedni też mamy żołądki i chcemy jeść? A jemy to, na co nas stać.
    Awatar użytkownika Lukrrr
    Lukrrr
    Bo ktoś musi to krytykować. Szkoda tylko, że nic z tym nie robią. Właśnie takie produkty wypychają te lepsze jakościowo, a że cena niższa to wszyscy kupują. Niestety tak jest wszędzie i ze wszystkim. 20 lat temu w tej cenie to kupowało się chleb w piekarni,a jeszcze trochę to będziemy płacić tyle za chleb tostowy w workach bo taniej😔 a później wydawaj pieniądze na leki i lekarzy bo organizm był karmiony takimi śmieciami. Równowaga w naturze musi być oszczędzasz na jakości jedzenie, a tracisz na zdrowiu.
  3. Awatar użytkownika klucznik
    klucznik
    Do tego parówy z MOM,śniadanie mistrza ....
    Awatar użytkownika mazinho
    mazinho
    Tak dla twojej wiadomości przesyłam skład tego chleba: mąka pszenna, zakwas żytni, mąka żytnia, woda, drożdże, sól.
  4. Awatar użytkownika ladislao1
    ladislao1
    Weź nie nazywaj tego chlebem!!!
    Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
    ObnazamZmowyCenowe Autor
    Tylko dlatego że sprzedajesz chleb o takim samym składzie za 10zł?
  5. Awatar użytkownika Cyn.amon
    Cyn.amon
    Gdzie ten chleb za 15 zł
    Awatar użytkownika HeniekLancuch_
    HeniekLancuch_
    Obyś tego nie wypowiedział w złą godzinę. U mnie za chleb trzeba dać 8 zł. Tylko jest to chleb, a nie syf pieczony z ciasta głęboko mrożonego
  6. Awatar użytkownika czcz
    czcz
    [deleted]
    Awatar użytkownika Jerzy_Łom
    Jerzy_Łom
    I niech padają. Wolny rynek wykosi biznesową januszerkę i ich leasingi bardzo szybko. Pis oczywiście też się do tego mocno przykłada.
  7. Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
    ObnazamZmowyCenowe Autor
    Dobry podstawowy chleb. Cztery trzydzieści za kg pieczywa. Uczciwa cena. (Edytowano)
    Awatar użytkownika borda
    borda
    Komentujesz swoją okazję
  8. Awatar użytkownika Jerzy_Łom
    Jerzy_Łom
    Mega śmieszą mnie specjaliści od wypieku chleba, będący w przekonaniu że to to nie chleb aaale taki za dyszkę czy dwie z rzemieśliczej piekarnii, to jest prawdziwy gut gut chleb . Za kaszojada wpierniczali co matka dała czyli taki sam chleb (jeszcze nie z biedronki) i najtańsze kajzerki i był super Nawet mi was nie żal.
    Awatar użytkownika BezaZhipsterow
    BezaZhipsterow
    Taka jest moda teraz. Przez lata pili ludzie np. Lomze, a teraz "ja to tylko kraftowe" pomijam to, ze wiekszosc jest niepijalnym syfem, no ale jest moda i tak kupują. Albo miod ze sklepu? Oj miod to tylko od znajomego pszczelarza... pomijam to, ze ten pszczelarz ma 20 uli, ale cudem kupuje od niego cala wies i trzy okoliczne. Jajka to samo. No i z chlebem to samo denne pisanie. Jeszcze pisza, ze chleb jest zly bo mrozony... tylko co tu zlego, jak mrozenie to najzdrowsza konserwacja? No, ale kraftowy chleb za 15ziko jest mniam
  9. Awatar użytkownika pabury
    pabury
    Od kilku lat w Biedronce, gdzie tu okazja?
    Awatar użytkownika Zatoichi
    Zatoichi
    Ale po raz pierwszy na Pepper . Powszedni nasz chlebuś.

    U nas we firmie
    13214197-lFLAO.jpg (Edytowano)
  10. Awatar użytkownika BezaZhipsterow
    BezaZhipsterow
    Ale placz w komentarzach tych co kupują z malych piekarni gdzie nic sie nie moze zmarnowac i jak cos spadnie na ziemie to i tak sprzedadza
    Awatar użytkownika Wodorost
    Wodorost
    Tylko korpochleby! Ku słońcu świata nowego!
  11. Awatar użytkownika ajdfhjashfsad_asdgdfagdf
    ajdfhjashfsad_asdgdfagdf
    Ludzie zachowują się jakby piekarze robili niewiadomo co z tymi ich chlebami a prawda jest taka że skłądniki mają pewnie identyczne co te z biedronki.
    Sami sobie upieczcie chleb to zobaczycie że te z piekarni też są nafaszerowane spulchniaczami i cholera wie czym.
  12. Awatar użytkownika Vateuszsz
    Vateuszsz
    Narzekacie. To bardzo dobry i smaczny chleb. Codziennie robię z niego konapki dzieciom do szkoły i śniadanie mojej schorowanej matce.
    Awatar użytkownika asdasd_asdasdI0U
    asdasd_asdasdI0U
    Hahaha hahahaha rozbawiłeś mnie do łez
  13. Awatar użytkownika Wodorost
    Wodorost
    Markety produkuja te białe chleby, które rozpadają się, krusza na drugi dzień po kosztach, żeby przyciągnąć klientów i zarobić na innych produktach. Ta cena nie jest uczciwa bo tylko markety moga sobie na nia pozwolic, chodzi o to zeby wykonczyc malych i srednich i przejac rynek, czy to jest uczciwe? składniki są najtańsze i chleb jest produkowany masowo Dobry chleb jest na drugi dzień lepszy (sic!) a nie gorszy, prawdziwy chleb np. żytni pracuje dzień po upieczeniu (enzymy) i je sie go dopiero na drugi dzien, ale wiele osób nigdy nie jadło takiego chleba wiec nie ma z czym porownac. To sa chleby przyszlosci, takie sa juz na zachodzie od lat, biale niejadalne tanie, za to prawdziwy chleb jest tam tylko dla bogatych.
    Awatar użytkownika Wodorost
    Wodorost
    Wrzucam, żebyście zobaczyli jak wyglada prawdziwy chleb, taki powstaje u mnie w, domu. Z prawdziwym wychodowanym pomidorem w sezonie smakuje jak niebo w gębie. Je się go 3 dni a nie wyrzuca na drugi dzień bo sie skruszyl.13217023-SDrOA.jpg
  14. Awatar użytkownika iras584
    iras584
    Fajna miniaturka Oglądać z daleka
    Jak to się mówi, "głodnemu chleb na myśli"
  15. Awatar użytkownika Spikee
    Spikee
    To jest standardowa cena nie widziałem wyższej
  16. Awatar użytkownika urtedbo
    urtedbo
    Nadmuchane dziadostwo. Szanujcie się.
    Awatar użytkownika marcus1212
    marcus1212
    To prawda! Powietrze też waży!
  17. Awatar użytkownika B099
    B099
    Glapiński już zanotował cenę...
    Awatar użytkownika ZdzichuRychu
    ZdzichuRychu
    Bedzie mial do zupy jarzynowej albo z kiszonkami zje
  18. Awatar użytkownika asdasd_asdasdI0U
    asdasd_asdasdI0U
    Promowanie takiego czegoś to chyba trzeba być eh szkoda słów.... Jak można jeść gąbkę ?
    Awatar użytkownika Tarec
    Tarec
    Jak brak słów, to chyba trzeba więcej czytać (Edytowano)
  19. Awatar użytkownika JanCebula
    JanCebula
    To chleb czy wyrób chlebopodobny? 🥶🥶🥶🥶
    Awatar użytkownika ObnazamZmowyCenowe
    ObnazamZmowyCenowe Autor
    Jeśli o tym decyduje skład a nie miejsce sprzedaży to tak to jest chleb.
  20. Awatar użytkownika Mike_P58E
    Mike_P58E
    Obok chleba to to nawet nie leżało...
    Awatar użytkownika piotras1
    piotras1
    Podaj proszę definicje chleba wg. Twojej wiedzy.
Awatar użytkownika