Niestety, ta okazja ju偶 wygas艂a

Baton proteinowy Vitanella Protein 27%/30% bia艂ka (przy zakupie 5 szt.) @Biedronka

lip 9. 2022

Ta okazja ju偶 wygas艂a. Oto kilka opcji, kt贸re mog膮 Ci臋 zainteresowa膰:

W dniach 11.07 - 16.07 w sklepach 馃悶 batony Vitanella Protein w promocji 2,49 z艂/szt (3,29 z艂/szt) przy zakupie 5 sztuk - w wersji standardowej a'la Snickers - na zdj臋ciu g艂贸wnym (27% bia艂ka) i o smaku nugat-karmel (30% bia艂ka) - na zdj臋ciu poni偶ej. Karta MB niewymagana.
- promocja powr贸ci艂a po d艂ugiej przerwie, jednak z przymuszeniem do robienia zapas贸w...

552644_1.jpg
WARTO艢CI OD呕YWCZE I SK艁ADNIKI

  • Wersja standardowa a'la Snickers:

Warto艣ci od偶ywcze (1 baton):
49g/ 241 kcal, t艂uszcz 鈥 15g w tym kwasy t艂uszczowe nasycone 鈥 8,2g, w臋glowodany 鈥 15g w tym cukry 鈥 8,1g, b艂onnik 鈥 1,2g, bia艂ko 鈥 13g, s贸l 鈥 0,23g

Sk艂adniki: koncentrat bia艂ek serwatkowych (serwatka w proszku z mleka, emulgator 鈥 lecytyna z soi), wysokobia艂kowe nadzienie karmelowe bez cukru (ekstrakt jab艂ka, koncentrat bia艂ek serwatkowych z mleka, mleko zag臋szczone nies艂odzone, t艂uszcz kokosowy, barwnik: karmel, emulgator mono- i diglicerydy kwas贸w t艂uszczowych, s贸l, naturalny aromat), kawa艂ki orzeszk贸w arachidowych 10%, substancja s艂odz膮ca: maltitole, t艂uszcz kakaowy, orzeszki arachidowe 9%, mleko w proszku odt艂uszczone, t艂uszcz palmowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pe艂ne, t艂uszcz mleczny, s贸l, emulgator lecytyny ze s艂onecznika, ekstrakt z wanilii, aromat.

  • Smak nugat-karmel:

Warto艣ci od偶ywcze (1 baton):
46g/ 240 kcal, t艂uszcz 鈥 16g w tym kwasy t艂uszczowe nasycone 鈥 9,2g, w臋glowodany 鈥 13g w tym cukry 鈥 6,9g, b艂onnik 鈥 0,5g, bia艂ko 鈥 14g, s贸l 鈥 0,13g

Sk艂adniki: koncentrat bia艂ek serwatkowych (serwatka w proszku z mleka, emulgator 鈥 lecytyny z soi), t艂uszcz palmowy, wysokobia艂kowe nadzienie karmelowe bez cukru (ekstrakt jab艂ka, koncentrat bia艂ek serwatkowych z mleka, mleko zag臋szczone nies艂odzone, t艂uszcz kokosowy, barwnik: karmel, emulgator: mono- i diglicerydy kwas贸w t艂uszczowych, s贸l, naturalny aromat), substancja s艂odz膮ca: maltitole, t艂uszcz kakaowy, mleko w proszku odt艂uszczone, miazga kakaowa, ekstrakt s艂odu j臋czmiennego, mleko w proszku pe艂ne, chrupki z bia艂ka mleka 1,8%, t艂uszcz mleczny, emulgator: lecytyny ze s艂onecznika, ekstrakt z wanilii.


552644_1.jpg
Aktualizacje spo艂eczno艣ciowe

39 Komentarzy