Arbuz 0,69 zł/kg + inne owoce w atrakcyjnych cenach M&L Delikatesy
460°Zakończono

Arbuz 0,69 zł/kg + inne owoce w atrakcyjnych cenach M&L Delikatesy

0,69zł
17
Lokalnielip 12.
Śliwka ciemna - 1,99 zł/kg
Śliwka jasna - 2,99 zł/kg
Śliwka węgierka - 2,99 zł/kg
Morela - 3,99 zł/kg
Brzoskwinia - 2,99 zł/kg
Nektarynka - 4,99 zl/kg
Do tego:
Arbuz - 0,69 zł/kg
Słonecznik - 0,99 zł/szt

Łukowska 46, Warszawa
92906.jpg92906.jpg92906.jpg92906.jpg92906.jpg17123704331531409319.jpg92906.jpgPepperowicze jedzcie owoce
Aktualizacje społecznościowe

Grupy

17 Komentarzy
Łukowska z opisu czy Kinowa ze zdjęcia reklamowego?
Ogólnopolska, Ogólnokrajowa ? :P
widmo82lip 12.

Łukowska z opisu czy Kinowa ze zdjęcia reklamowego?


To sieć delikatesów, więc wszędzie powinno być to samo Zdjęcia produktów są z Łukowskiej.
Edytowane przez: "Nawoja" lip 12.
lukaalip 12.

Ogólnopolska, Ogólnokrajowa ? :P


Lokalna, chyba, że Delikatesy M&L są też poza Warszawą, ale nic mi o tym nie wiadomo
Edytowane przez: "Nawoja" lip 12.
Oj, nie zauważyłem w opisie że Wawa. Miałem właśnie namyśli Waw :P
Jak oni to zrobili? Czyżby rodzimej produkcji?
Piotr.Zetlip 12.

Jak oni to zrobili? Czyżby rodzimej produkcji?


Nie mam zielonego pojęcia, dla mnie to jedna wielka zagadka, że ceny w sklepie są na ogół wysokie, ale warzywa i owoce tanie jak barszcz
A ja zawsze myślałem, że L&M to marka papierosów, a nie sklep. Może jakaś sprzedawczyni nabierze się i w końcu mi je sprzeda.
Kupowalbym
bart00lip 12.

A ja zawsze myślałem, że L&M to marka papierosów, a nie sklep. Może jakaś s …A ja zawsze myślałem, że L&M to marka papierosów, a nie sklep. Może jakaś sprzedawczyni nabierze się i w końcu mi je sprzeda.


To jest sklep M&L a nie L&M. Taki drobny szczegół.;)
Arbuzy dyniopodobne smakują jak czekoladopodobne wyroby
BolekWalesalip 13.

Arbuzy dyniopodobne smakują jak czekoladopodobne wyroby


Jak na szybko idzie odróżnić w sklepie z jakim mamy do czynienia?
Piotr.Zetlip 13.

Jak na szybko idzie odróżnić w sklepie z jakim mamy do czynienia?


Przede wszystkim musisz sprawdzić konsystencję czyli musi być kruchy, zapach czyli musisz poczuć woń chlorowanego basenu i ilość pestek, im więcej tym lepiej. Kolor skóry też jest ważny. Musi być z jednej strony delikatnie żółta. Tylko teraz nie wiem czy pisze o arbuzie dyniopodobnym czy prawdziwym. Nie pamietam
Edytowane przez: "marek277" lip 14.
marek277lip 14.

Przede wszystkim musisz sprawdzić konsystencję czyli musi być kruchy, za …Przede wszystkim musisz sprawdzić konsystencję czyli musi być kruchy, zapach czyli musisz poczuć woń chlorowanego basenu i ilość pestek, im więcej tym lepiej. Kolor skóry też jest ważny. Musi być z jednej strony delikatnie żółta. Tylko teraz nie wiem czy pisze o arbuzie dyniopodobnym czy prawdziwym. Nie pamietam


Z tym chlorem to tak na poważnie?
Jak jest rozkrojony to problemu nie mam z odróżnieniem. Gorzej jak jest cały. To kruchosci nie obadam.
Jak jest cały to patrz czy jest taki żółty z jakiejś strony. I jak będziesz w niego stukał to musi być głuchy dźwięk
marek277lip 14.

Jak jest cały to patrz czy jest taki żółty z jakiejś strony. I jak będz …Jak jest cały to patrz czy jest taki żółty z jakiejś strony. I jak będziesz w niego stukał to musi być głuchy dźwięk


Wtedy arbuz czy dyniowaty?
Cóż zacząłem szeprac i doszperalem się do:
fitlovin.pl/201…m=1

Pani prof. dr hab. Janina Gajc-Wolska, która jest kierownikiem Katedry Roślin Warzywnych i Leczniczych na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu w SGGW na łamach gazety.pl obala tą tezę twierdząc, że kolor miąższu i skóry jest uzależniony od genów i odmiany arbuza (co jest logiczne) oraz, że przyczyną jasnego miąższu może być zbyt wcześnie zebrany owoc.
Prześlij Komentarz
Avatar
@
    Tekst