Niestety, ta okazja wygasła 30 kwietnia 2021.
1737°
161
Odświeżono 2 lata temu

Kamień do pizzy, 2 wzory. Lidl

34,99zł
Awatar użytkownika Endrju911
Opublikowane przez
Dołączył w 2019
695
2.447

O tej okazji

Ta okazja już wygasła. Oto kilka opcji, które mogą Cię zainteresować:

Więcej Naczynia do gotowania

Znajdź więcej okazji Naczynia do gotowania

Sprawdź więcej okazji

Odkryj więcej ofert na głównej stronie

W ofercie Lidla od 28.04 będzie kamień do pizzy w dobrej cenie 34,99zł.
Dostępne 2 wzory: okrągły o średnicy ok. 38cm lub prostokątny 30x38cm.

Ceny za okrągły, o srednicy 33cm na znanym portalu aukcyjnym od ok. 45zł, więc myślę że tu oferta całkiem dobra.
Aktualizacje społecznościowe

161 Komentarzy

sortowanie:
Awatar użytkownika
  1. Awatar użytkownika JitBe
    Diabeł12/04/2021 19:21

    Pluj na Polaków i dawaj zarabiać obcym. Brawo, tylko tak osiągniemy do …Pluj na Polaków i dawaj zarabiać obcym. Brawo, tylko tak osiągniemy dobrobyt.


    Będę pluł na każdego cwaniaka, co kombinuje i oszukuje.
  2. Awatar użytkownika Superbig
    JitBe12/04/2021 18:46

    [Obrazek] Mam taki, 2cm gruby. Nie narzekam.


    Taki pomnikowy
  3. Awatar użytkownika amnnnn
    Mam okrągły, ale jednak jest bardzo cienki i szybko traci temperaturę. Wolałbym dołożyć z 20-30zł i kupić coś lepszego
  4. Awatar użytkownika PepperMajster
    Przemooo3012/04/2021 18:43

    Ja polecam Włoski z lawy Wulkanu Etna


    Posypany prawdziwa bazylią i opryskany przez prawdziwego Włocha!
  5. Awatar użytkownika JitBe
    W casto/leroy kamień 30 cm jest za ~14 zł. (Edytowano)
  6. Awatar użytkownika JitBe
    MichaelNestor12/04/2021 18:43

    Możesz pokazać jaki kamień jest najlepszy?

    6843251-YnvNS.jpg
    Mam taki, 2cm gruby. Nie narzekam.
  7. Awatar użytkownika Superbig
    Panie na co to komu po pizze to dzwonie i jest
  8. Awatar użytkownika JitBe
    Superbig12/04/2021 18:51

    Huehue zamawiam i przywożą jaką chcę


    Każdy ma inne wymagania, ale i tak współczuje.
  9. Awatar użytkownika Superbig
    SeBoLeX12/04/2021 19:01

    Zdajesz sobie sprawę, co za syf tam pchają? Nawet ser nie jest serem tylko …Zdajesz sobie sprawę, co za syf tam pchają? Nawet ser nie jest serem tylko tworem seropodobnym, o reszcie składników nie wspomne. Ważne, ż Tobie smakuje


    Wiesz co to za pizzeria? Myślisz że te składniki z marketu co kupisz to ser?...
  10. Awatar użytkownika Przemooo30
    Ja polecam Włoski z lawy Wulkanu Etna (Edytowano)
  11. Awatar użytkownika JitBe
    Superbig12/04/2021 18:53

    Yyy czego? Najlepsza pizzeria pod słońcem


    Właśnie tego. Polecam zrobić samemu ze składników premium albo iść (teraz to raczej tylko zamówić) do prawdziwej Włoskiej pizzeri, gdzie pizzę robi prawdziwy pizzaiolo z certyfikatem, a nie student Staszek, a piec jest opalany drewnem. Ale w PL ciężko o takie luksusy.
  12. Awatar użytkownika Bot_RUS
    JitBe12/04/2021 19:30

    A to jakieś osiedle w Radomiu jest? Nie znam takiego miejsca nawet.


    No cóż, nie ma co się chwalić, że się geografii własnego kraju nie zna. Trzymaj się tam ciepło na zmywaku w UK.

    Cheers jak to tam u was mówią
  13. Awatar użytkownika Bosskey
    Mam prostokątny i powiem wam że da się na nim upiec okrągłą pizzę co mnie mocno zdziwiło :O
    Jest już bardzo brudny, nie da się domyć ale spoko przypieka spód, ciasto jest chrupkie i ogólnie dobrze się sprawuje. Wymaga co prawda przywiezienia lawy z Etny i wsadzenia ją do piekarnika lub małej elektrowni atomowej na rozgrzanie piekarnika i kamienia, bo trzeba ten kamień rozgrzać, najlepiej tak długo ile dojrzewa prosciutto, czyli conajmniej 24 miesiące. Do tego pamiętajcie że musicie sami wydoić bufalo żeby zrobić z mleka mozzarelle bo inaczej się nie da. Ogólnie na zrobienie pizzy z tym kamieniem potrzeba conajmniej dwóch lat, ale warto. Pietro z Włoch aż przyleciał jak wyczuł zapach pieczenia mojej pizzy i powiedział, że jego mami nie robi tak pysznej pizzy.
    Mam piekarnik z temperaturą 300 stopni plus ten kamień i pizza wychodzi praktycznie jak w pizzeri na skraju gaju oliwnego w Toskanii przy nutach italian disco. Jeśli ktoś twierdzi, że jest inaczej to niech nauczy się wygniatać ciasto drożdżowe (zapewnienie idealnego środowiska rozwoju dla drożdży) lub patrzy co do tego ciasta daje a nie szuka legend o kamieniach do piekarnika (Edytowano)
  14. Awatar użytkownika SeBoLeX
    Superbig12/04/2021 18:51

    Huehue zamawiam i przywożą jaką chcę


    Zdajesz sobie sprawę, co za syf tam pchają? Nawet ser nie jest serem tylko tworem seropodobnym, o reszcie składników nie wspomne. Ważne, ż Tobie smakuje
  15. Awatar użytkownika Bot_RUS
    JitBe12/04/2021 19:02

    Właśnie tego. Polecam zrobić samemu ze składników premium albo iść (teraz t …Właśnie tego. Polecam zrobić samemu ze składników premium albo iść (teraz to raczej tylko zamówić) do prawdziwej Włoskiej pizzeri, gdzie pizzę robi prawdziwy pizzaiolo z certyfikatem, a nie student Staszek, a piec jest opalany drewnem. Ale w PL ciężko o takie luksusy.


    Ciężko w Polsce o dobrą pizzerie z włoską pizzą? Chyba w Sosnowcu mieszkasz kolego..
  16. Awatar użytkownika FestiveSatyr
    Polecam Pizzerię w Murowanej Goślinie
    natemat.pl/335…sem
  17. Awatar użytkownika Krzychu007
    Ja mam ten co był w Biedronce, cały w plamach po sosie i serze, których nie można usunąć ale jest OK
  18. Awatar użytkownika Wojciech_Prządło
    wotan9128/04/2021 09:31

    To jest do robienia jakiś ch***wych cieniutkich pizz z ciastem 1mm xD ala …To jest do robienia jakiś ch***wych cieniutkich pizz z ciastem 1mm xD ala włoskie. Cieniutkie ciasto, coś tam posmarowane passatą, 5 gram sera i myślą, że ktoś to będzie jadł.Prawdziwa pizza tylko domowa, na grubym, drożdżowym cieście z fullem składników, na to oczywiście sos czosnkowy, a nie jakaś oliwa.Ostatnio u mnie w osiedlowej pizzerii pokazała się pizza z ananasem i bananem. Całkiem smaczne połączenie.


    no to fajnie że ci smakuje taki paśnik ale nikt nie pytał
  19. Awatar użytkownika JitBe
    Superbig12/04/2021 18:47

    Taki pomnikowy


    Możesz po zrobieniu pizzy odrazu się pochować.
    Ja wolne jednak dalej piec.
  20. Awatar użytkownika singular
    JitBe12/04/2021 19:02

    Właśnie tego. Polecam zrobić samemu ze składników premium albo iść (teraz t …Właśnie tego. Polecam zrobić samemu ze składników premium albo iść (teraz to raczej tylko zamówić) do prawdziwej Włoskiej pizzeri, gdzie pizzę robi prawdziwy pizzaiolo z certyfikatem, a nie student Staszek, a piec jest opalany drewnem. Ale w PL ciężko o takie luksusy.


    Te piece opalane drewnem sa przereklamowane to nic nie daje poza tym ze mega ciezko „zarządzać” temperatura.
    Dobre włoskie piece sa i elektryczne i gazowe - przynajmniej wieksze prawdopodobieństwo ze pizza bedzie powtarzalna
Awatar użytkownika